BIOGENESIS FERTILITY CENTER(9)
Raspunsuri - Pagina 10
Arianna_M spune:
Manipulare ????
..... te inseli....suntem destul de mari incat sa nu ne lasam manipulate.
imi pare rau ca ai patit asta.
Viitoare 
mihaele spune:
ritm_alert - sigur ca ai dreptul, ai toate drepturile din lume dar si noi avem dreptul sa te ignoram.
Puisori dragalasi
ritm_alert spune:
catalina inteleg ca tu ii cunosti pe doctori si stii tot despre acasta clinica te rog sa imi raspunzi la urmatoarele intrebari de pe contul tau nu de pe al lui mihaele
1. cine este dr. poaiana c pregatire are in materie de fiv??? nu am auzit de el pana acum intreb pe bune.
2. cum se face ca la o pesoana cu 27 de foliculi i s-a marit doza de stimulare?
3. cum se face c la o persoana cu peste 40 de foliculi si estradiol 6700 i s-a spus ca totul e normal?
4. cum se face ca toate femeile care au facut fiv luna asta fac punctia in aceasi zi cand vine dr grec??? femei diferite cu cicluri diferite cu stimulari diferite cu raspunsuri diferite sunt punctionate in aceeasi zi in functie de un avion. pe banii lor si pe sanatatea lor.
sper sa mi se raspunda la aceste intrebari.
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ritm_alert catalina inteleg ca tu ii cunosti pe doctori si stii tot despre acasta clinica te rog sa imi raspunzi la urmatoarele intrebari de pe contul tau nu de pe al lui mihaele 1. cine este dr. poaiana c pregatire are in materie de fiv??? nu am auzit de el pana acum intreb pe bune. 2. cum se face ca la o pesoana cu 27 de foliculi i s-a marit doza de stimulare? 3. cum se face c la o persoana cu peste 40 de foliculi si estradiol 6700 i s-a spus ca totul e normal? 4. cum se face ca toate femeile care au facut fiv luna asta fac punctia in aceasi zi cand vine dr grec??? femei diferite cu cicluri diferite cu stimulari diferite cu raspunsuri diferite sunt punctionate in aceeasi zi in functie de un avion. pe banii lor si pe sanatatea lor. sper sa mi se raspunda la aceste intrebari. |
De ce nu iei de manuta cu Ghemotoc care culmea coincidentei si ea a facut o hiperstimulare tot la Medsana si va duceti frumusel la o consultatie la clinica Biogenesis? Pui acolo toate intrebarile tale. Fetele care au ales ac clinica stiu ca se face FIV pe loturi, ca se inhiba si se da startul la toate in ac zi. Sunt fete care au facut FIV la alte clinici care nu fac pe loturi si totusi au ales ac clinica pt o noua incercare, de ce oare? Mesajele tale fac rau fetelor care sunt in plina stimulare, chiar dc ai fost bine intentionata nu se procedeaza asa. Te rugam ca pe viitor sa te abtii.
Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
mihaele spune:
Draga nu scrie nimeni pe contul meu in afara de mine mihaele. Ce te face sa crezi ca ar scri cineva pe contul meu?In legatura cu manipularea nu ne manipuleaza nimeni nu ne obliga cineva sa mergem la aceasta clinica fiecare face ce vrea.Crede-ne ca avem si noi habar ce inseamna procedura fiv.
Puisori dragalasi
catalina2307 spune:
Draga mea, daca vreau sa spun ceva nu trebuie sa folosesc contul nimanui. Terminati cu supozitiile astea deplasate. Ca moderatorul sterge mesaje, foloseste conturi, citeste pm-uri.
In ceea ce priveste lista ta de intrebari eu una nu ma simt obligata in nici un fel sa-ti raspund sau sa iti dau vreo explicatie. Nimeni nu este obligat sa mearga la aceasta clinica, nimeni nu este manipulat , nimeni nu este fortat.
Ceea ce ti s-a intamplat tie este trist dar din pacate nu este problema noastra.
Si apropos...de unde "ai inteles " tu ca eu ii cunosc pe acesti medici?
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
ritm_alert spune:
nu vreau sa descurajez pe nimeni le urez sincer mult succes pesoanelor care sunt acum in fiv dar eu la clinica asta nu ma duc pana nu ma lamueste cineva cine e dr poiana. catalina tu ziceai de medicii care se duc la trei seminare si apoi se apuca de fiv. la cate seminare a fost doctorul asta???ca daca aparea cineva cu 41 de foliculi de la giulesti erai prima care stiga ca e incompetenta la mijloc si ca se joaca cu sanatatea femeilor.incontinuare astept raspuns la intrebarile mele.am inteles ca voi cele care scriti sunteti constiente ca se face fiv cu stimulari dictate dupa ureche de un ginecolog si cu puncti in functie de avionul unui doctor grec dar mai e si lume care nu scrie ci doar citeste vreau ca ele sa inteleaga exact cum sta treaba si sa aleaga clinica in cunostnta de cauza nu in functie de pupici de pe subiect.
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki De ce nu iei de manuta cu Ghemotoc care culmea coincidentei si ea a facut o hiperstimulare tot la Medsana si va duceti frumusel la o consultatie la clinica Biogenesis? |
Si cu DianaM.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
catalina2307 spune:
Io -ti raspund daca ne spui si tu cate ID-uri mai ai pe DC
.
Inclusiv conturile inchise.
Catalina

...gainusa cu outze de aur....si viitoare mamica