Alegeri ...

Alegeri ... | Autor: UnPacatos

Link direct la acest mesaj

Stapane Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule si Chivernisitorule a toate, Sfant si slavit esti; imparatul imparatilor si Domnul domnilor, slava Tie.
Tu Cel ce locuiesti in lumina cea nepatrunsa si neapropiata, pentru rugaciunea mea, a smeritului si nevrednicului robului Tau, departeaza demonii si stinge viclenia lor de la robii Tai; revarsa ploaie la buna vreme peste tot pamantul si fa-l sa-si dea roadele lui; copacii si viile sa-si dea deplin rodul lor; femeile sa fie dezlegate si eliberate de nerodirea pantecelui; acestea si toata lumea mai intai fiind dezlegate, dezleaga si toata zidirea de toate legaturile diavolesti. Si dezleaga pe robul Tau impreuna cu toate ale casei lui de toate legaturile satanei, ale magiei, ale farmecelor si ale puterilor potrivnice. Impiedica Tu, Doamne Dumnezeul parintilor nostri toata lucrarea satanei si distruge toata lucrarea vicleana prin pomenirea Prea Sfantului Tau nume.
Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunosti si stii toate, dezleaga, sfarama si distruge, acum, lucrarile raului, iar pe robul Tau pazeste-l cu toti ai casei lui de toate uneltirile diavolesti.
Asa, Doamne, auzi-ma pe mine pacatosul slujitorul Tau si pe robul Tau cu toti ai casei lui, si dezieaga-i de demonul de amiaza, de toata boala si de tot blestemul, de toata mania, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lacomia, neputinta, prostia, neintelepciunea, mandria, cruzimea, nedreptatea, trufia, si de toate ratacirile si gresalele, stiute si nestiute, pentru sfant numele Tau, ca binecuvantat esti in veci.
Amin.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns UnPacatos spune:

Tata din Ceruri, te rog sa-mi binecuvantezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care îi iubesc si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar în acest moment. Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite. Duhule Sfânt, te rog sa-i ajuti. Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta. Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau. Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvânteaza-le Tu caminul, familia, munca, da-le intelepciune si lumina în viata lor. Binecuvânteaza-i când pleaca si când se întorc acasa, mergi înaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor. Iarta-le pacatele facute cu voie sau fara voie, cu stiinta, din nestiinta; sau pe care nu si le mai amintesc.

Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfanta, in numele Fiului Tau, Iisus Hristos. Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfant, iti multumesc ca tu vei face mai mult decât iti pot eu cere.

Amin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Aleluia Frate Pacatos!

Invingem impreuna Romania bunului simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

xenocidule, esti tare!

Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

Le meilleur moyen de réaliser ses ręves c'est de se réveiller.

Mergi la inceput

Zombi, esti singurul fara avertisment din subiect. Pai ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Xenocid, paganule care esti! Tu chiar n-ai niciun dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui UnPacatos

Pai nu-i ajunge ca l-ai blestemat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui qsar

Xenocid, paganule care esti! Tu chiar n-ai niciun dumnezeu?

www.buburuza.com" target="_blank">... cu drag de copii

Honi soit qui mal y pense...

Dimpotriva. Eu chiar am scris serios rugaciunile de mai sus. Le scrisesem la "Alegeri 2009" dar un Admin a considerat ca un subiect "Alegeri..." trebuie mutat la "Sufletul credintei".

Risc sa-mi mai iau un avertisment si spun ca sa fi moderator nu inseamna sa fi si destept. Cei de pe Alegeri aveau nevoie de o rugaciune sincera. Sunt inveninati si rau intentionati.
La Sufletul credintei sunt suficiente ganduri bune.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui UnPacatos

Pai nu-i ajunge ca l-ai blestemat?

Eu???
Eu am zis doar, la toata lumea: "sa va dea Dumnezeu ceea ce va doriti" si "asa sa va ajute Dumnezeu".
Daca tu consideri ca ai facut un lucru bun, asa sa-ti ajute Dumnezeu are cum sa fie de rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
Eu???
Eu am zis doar, la toata lumea: "sa va dea Dumnezeu ceea ce va doriti" si "asa sa va ajute Dumnezeu".
Daca tu consideri ca ai facut un lucru bun, asa sa-ti ajute Dumnezeu are cum sa fie de rau!

pai tu crezi ca un zombi face lucruri bune?
Na, din cauza ta, cine stie ce o sa pateasca .
Nu ai si vreo rugaciune de dezlegare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Demonul de amiaza?

Mergi la inceput