bb 2,5 luni, kk rau, analize bune??!!

bb 2,5 luni, kk rau, analize bune??!! | Autor: Taty

Link direct la acest mesaj

Fetita mea de 2,5 luni -alaptata exclusiv la san- a avut la inceput scaune de culoare aurie cu granule prin ele...apoi cu timpul au inceput sa se "inverzeasca" si sa fie mai apoase, mai mucoase...m-am gindit ca ar fi niste seminte de dovleac crude pe care le-am consumat eu...am fost mai atenta la hrana mea si parca s-au imbunatatit si scaunele..dar pt putin timp...am facut coprocultura si 3 probe de parazitologic si au iesit negative toate...
De aproape o saptamina face o data pe zi, seara sau chiar la doua zile si tot asa, apos, culoare verde inchis,si uneori muci...ce credeti ca poate fi? E normal asa? Mentionez ca a luat bine in greutate (s-a nascut cu 2,840 kg si acum are 6,200kg)
Multumesc!!!

Mariuca (02.08.2006) si Andrei (05.05.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Da, scaunele sunt normale, nici vorba de kk rau! De unde ti-a venit ideea???? Lasa fetita in pace cu analizele si da-i in continuare lapte de la san. Este cel mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Blackgirl, mai incurajeaza-ma,te rog ai patit si tu asa? ma nedumereste faptul ca scaunele si-au schimbat aspectul in timp...

Mariuca (02.08.2006) si Andrei (05.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Si pe masura ce creste tot o sa se schimbe si ca, consistenta si culoare stai linistita e normal ptr un copil alaptat exclusiv la san.
Dr pediatru nu l-ai intrebat?

Mergi la inceput

Dragos, bebele meu acum in varsta de 10 luni si in continuare alaptat, a fost alaptat exclusiv primele 6 luni (adica fara ceai/apa/sucuri/zeama de supa, intelegi tu! ) si scaunele lui au avut toate nuantele de la verde inchis (insa de la fier) si pana la maro deschis-deschis, cu graunte ca boabele de mustar. Asa este kk de LM. A avut perioade in care "kk-cea" dupa fiecare masa si perioade in care nu a facut nimic timp de 5 zile. Si este perfect sanatos!

Mergi la inceput

Multumesc mult pt raspunsuri!
Monica, nu am ajuns inca la pediatru ci doar la dr de familie...

Ma bucura ce-mi spuneti, dar ca sa inteleg mai bine, e ok ca scaunele sa se skimbe si sa ramina in noua forma/culoare? Deci nu vor mai reveni la culoarea initiala: aurie/mustar?

De ce sunt alarmata e pt ca anul trecut cu baietelul am patit ceva asemanator, am mers la un medic gastroenterolog care a zis: aaa, este diaree infectioasa si la analize i-au iesit "levuri" sau "leucocite"...am fost internati pe loc si tratament injectabil cu antibiotic...pe de alta parte ajungind ulterior cu problemele fetitei mai mari la alt gastroenterolog - dr conferentiar, deci cineva bun in domeniu, acesta ne-a spus despre faza de mai sus ca e normal ca scaunul copilului mic sa aiba aceste manifestari...si ca trebuie lasat in pace...deci m-au cam ametit de cap...

Mergi la inceput

Off, vad ca inca esti neincrezatoare!
Citeste aici:

http://www. copilul. ro/Scaunul_bebelusului_cand_sa_ne_ingrijoram-a1917.html (scoate spatiile)

Dac spui ca i-ai facut deja 3 analize din kk si toate au iesit ok, de ce iti mai pui problema? Incearca si cu un pediatru, insa nu cred ca raspunsul va fi altfel decat ca: asa-s scaunele la bebeii alimenatti exclusiv la san. O explicatie posibila: si laptele de mama isi schimba consistenta si calitatea de-a lungul zilei/perioadei, depinde si de ce anume mananci tu (incearca eventual sa mananci tu si cand ai avea diaree: mai consistent, mai mult orez, galbenus de oua, banane, ceai de menta).

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e normal, stai linistita, culoarea verde nu ineamna nimic, realx, e perfecta:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Din suflet multumesc!
Asa e, blackgirl, sunt neincrezatoare...si sunt la al treilea copil, s-ar zice ca ar trebui sa ma relaxez, dar se vede ca devin din ce in ce mai paranoica!Am avut ceva probleme si cu copilasii mai mari si mi-e frica sa nu gresesc pe undeva si sa se repete istoria.

Multumesc mult, Sabina!

Mergi la inceput