ZODIA FECIOARELOR **17**
Raspunsuri - Pagina 5
ionitza spune:
CRACIUN FERICIT!!!
SA VA IMPLINEASCA MOSUL TOATE DORINTELE!!
CHIAR SI CELE MAI NEBUNELEA!
IOANA.
guzelnico spune:
FECIOARA- 25 Decembrie
Vei avea de facut multe drumuri in timpul zilei. Activitatile se vor dovedi binevenite, caci vei scapa de surplusul de energie. Este posibil ca o cunostinta facuta intamplator sa iti retina in mod deosebit atentia. Intuitia de care dai dovada in aceste zile iti va permite sa te faci remarcat intr-un grup mai larg, dar si sa rezolvi o situatie delicata.
guzelnico spune:
FECIOARA- 26 Decembrie
Acasa ai putea finaliza o activitate mai repede decat ti-ai propus, asa incat sa iti va mai ramana timp si pentru un respiro. Pentru timpul liber, vei primi o invitatie careia nu-i vei putea rezista, desi iti va da tot programul peste cap. O mai veche cunostinta te va contacta pentru a-ti face o propunere interesanta. Nu este insa cazul sa te grabesti cu raspunsul pana nu esti lamurit asupra tuturor detaliilor.
guzelnico spune:
FECIOARA- 27 Decembrie
Astazi dai dovada de mai multa sensibilitate decat in mod obisnuit, iar micile neintelegeri cu fiinta iubita te marcheaza puternic. Spre sfarsitul zilei te vei simti mai relaxat in plan sentimental. Pe cat posibil, evita discutiile in contradictoriu. Activitatile de divertisment vor fi prioritare.
guzelnico spune:
FECIOARA- 28 decembrie
Acasa nimic nu este urgent, asa ca poti amana pentru maine ceea ce nu ai chef sa faci astazi. Vei avea parte de o zi linistita, in care vei putea sa te odihnesti, dar si sa te distrezi in compania prietenilor. Iti poti face planuri pentru zilele care urmeaza sau poti decide, impreuna cu ceilalti membri ai familiei, modul de rezolvare a unor probleme de interes comun.
guzelnico spune:
Bravo, Ionitza. Asa sa faci! Banuiesc ca ti-au ajuns pregatirile pt Craciun.
Ia sa citesc eu in stele, poate si maine ne relaxam.
ionitza spune:
daaah! am dormit 2 zile sa recuperez! grele zile au mai fost!
dar daca aranjezi si maine asa o zi de relax e super-tare!
nu m-asteapta decit un maldar de rufe de calcat....dar cui ii pasa...fiica-mea are jucarii si jocuri noi de la Mos, deci nu ma prea baga in seama...
guzelnico spune:
Ionitza, nu reusesc sa comentez pe blog despre caloriferul tau, asa ca o face aici.
E super ideea, mai ales acum de Craciun. Sa inteleg ca de Paste il vei face rosu?