ZODIA FECIOARELOR **17**
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
guzelnico spune:
Episodul 11
PRIETENIA CU FECIOARA
Fecioarele sunt de incredere si sincere, fara indoiala, dar sunt capabile sa se prefaca a fi bolnave atunci cand nu vor sa mearga undeva sau sa faca ceva. In acele momente, talentul latent pentru actorie al celor nascuti sub semnul lui Mercur iese la iveala. Multi reusesc sa se convinga pe ei insisi ca sunt bolnavi, insa aceste episoade sunt de scurta durata, datorita mintii lor limpezi.
Ei sunt exacti si meticulosi in toate, de la felul in care se ingrijesc, pana la munca si iubire. Prietenul tau din Fecioara care arata mereu de parca tocmai a iesit din dus probail ca tocmai a facut asta. Mercurienii fac mai multe bai si dusuri decat patru oameni la un loc, au idei foarte clare in ce priveste sanatatea, nu au rabdare cu lenesii si nu-si prea fac iluzii in legatura cu viata si oamenii, nici macar atunci cand sunt indragostiti.
Barbat sau femeie, nativul din Fecioara nu e nicodata atat de orbit de dragoste incat sa nu vada defectele celui iubit sau problemele din relatia lor. El stie intotdeauna "pe ce picior danseaza", ca sa spunem asa, desi nativul detesta limbajul argotic.
Desigur, nu trebuie sa ai impresia ca toti cei nascuti in aceasta zodie sunt pretiosi si dogmatici. Multi nativi au un simt al umorului sclipitor si inteligent (daca le prinzi remarcile facute cu voce scazuta) si emana un farmec irezistibil.
S-ar putea sa intilnesti o Fecioara atat de preocupata sa-si pastreze ordinea si organizarea in cele mai mici coltisoare ale mintii incat isi neglijeaza aspectul sau imprejurimile. Dar ai putina rabdare si, dupa ce va trece acea perioada, vei vedea acesta nativ culegand o scama de pe covor, aranjandu-si parul sau scuturand un fir de ata de pe haina.
Desi au foarte putine vise nerealizabile, mercurienii arata deseori ca niste visatori adorabili, ca si cum ar fi invaluiti in exact acele curcubee in care mintea lor logica refuza sa creada.
Cand sunt iritati de vulgaritate, prostie sau neglijenta, nativii pot deveni brusc nervosi, nesuferiti si rai de gura. Dar in majoritatea timpului sunt oameni blanzi si placuti. Unele dintre cele mai bune asistente medicale sunt nascute la inceputul lui septembrie, cele pline de compasiune eficienta si capabile ca un bisturiu bine manuit. Cand te doare capul prietenul tau mercurian e probabil cel care va da fuga la farmacie.
Daca esti la el acasa, nu va trebui sa mearga prea departe, pentru ca va avea o mica faramcie chiar la el in apartament. Dulapiorul din baie e cu siguranta plin de medicamente pentru dureri de stomac, constipatie, probleme hepatice sau indigestie acida.
Nu va lua nicodata un medicament decat daca stie exact fiecare ingredient din el si efectul acestuia, asa ca va fi un adevarat expert si-ti va spune care e cel mai bun remediu pentru durerea ta de cap, in functie de cauza ei. Nativii care calatoresc mult isi vor lua cu ei farmaciile portabile, probabil intr-o geanta separata, speciala pentru pilule si sticlute.
Daca sunt obisnuiti sa foloseasca o anume marca de sapun sau lotiune, probabil ca isi vor lua cu ei si aceste obiecte. Ar fi un dezastru sa ajunga intr-un orasel unde nu se gaseste ceea ce obisnuiesc ei sa foloseasca. Uneori, mercurianul isi ia cu el si apa de acasa. Nu rade! Stii ce efecte pot avea asupra stomacului anumite corpuri straine din apa de baut cu care nu esti obisnuit?
Fecioara iti va raspunde exact la aceasta intrebare. Cand acesti oameni isi formeaza un tabiet, pai isi formeaza un tabiet si o vacanta sau o delegatie nu consituie o scuza ca sa-si incalce aceste tabieturi. Daca e obisnuit sa-si tina sosetele in al doilea sertar din stanga al comodei, acolo si le va pune si in camera de hotel. Daca respectiva camera are o comoda cu doar un sertar la mijloc, asta il va da peste cap si chiar il va face, poate, sa isi lase sosetele in valiza, dar somnul lui nu va fi deloc linistit.
In dimineata urmatoare, chelnerita de la restaurantul hotelului va afla rapid ca, atunci cand Fecioara vrea oua fierte trei minute nu va accepta sa fie fierte doar doua minute si patruzeci si cinci de secunde. Cand spune ca vrea paine prajita nu inseamna ca o vrea arsa pe margini. Si nativul isi va baza cu siguranta marimea bacsisului in functie de receptivitatea ei la aceste amanunte.
Un mercurian iti poate critica declaratiile, despicand firul in patru ca sa-ti aduca argumente contrare si scotandu-te din minti, dar cand esti la ananghie iti va sari repede in ajutor, punand ordine in lucruri, fara nici un alt motiv decat dorinta de a-ti fi de folos.
Nu din orgoliu isi sufleca el manecile ca sa te ajute sa faci o treaba minutioasa, care trebuie sa fie gata cat mai repede. El face asta pentru ca nu poate suporta amanarile, neglijarea detaliilor, lucrul de mantuiala sau confuzia. S-ar putea sa se bage inainte sa-l rogi, fara sa vrea sa fie nepoliticos, ci doar pentru ca a transforma haosul in ordine este la el ceva instinctiv. E genul de invitat care va accepta cu placere sa ajute gazda sa faca curatenie dupa petrecere.
Dar tot el e genul de oaspete care va observa imediat ca ai aranjat cu grija o revista pe masuta de cafea petnru a ascunde o pata sau ca pernele de pe canapea au menirea de a acoperi gaurile facute cu tigara.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianaiulie2009 Mai guzelnico, da ce le nimerisi si de data asta ![]() |
Dienuta, cateodata si io ma mir de mine
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
ionitza spune:
Buna dimineata!
am citit multe horoscoape pe anul ce vine si vad ca linia generala ce o pastreaza e ca va fi un an in care vom fi una din cele mai incercate zodii, cu suisuri si coborisuri din toate punctele devedere: financiar, afectiv....
astept cu interes
guzelnico, you rock again!
dianaiulie2009 spune:
Luni, 14 Decembrie 2009
Fecioarelor chiar daca vi se pare ca astazi sunteti pe picior de razboi cu partenerul, sa stiti ca va inselati. Faceti un efort de impacare si veti constata cu surprindere cat de bine decurge comunicarea afectiva. Cuvantul care iti guverneaza ziua este COMUNICARE.
dianaiulie2009 spune:
Marti, 15 decembrie 2009
Intri intr-o perioada favorabila din punct de vedere financiar. Unii dintre voi vor avea niste cresteri de venituri destul de importante. Nativii cu o imaginatie bogata si idei originale au acum sansa sa culeaga roadele muncii lor.
Doamne-ajuta sa fie asa. Eu chiar am nevoie. La noapte plecam in Germani si ne intoarcem pe 2 ianuarie 2010. Suntem nasi la vara mea de acolo pe 18 dec., apoi pe 20 dec. face printesa mica 5 anishori, apoi vine Craciunul si Anul Nou. Asa ca ... parerea mea ca toate avem nevoie de o imbunatatire a situatiei financiare.
dianaiulie2009 spune:
O voce disperata la telefon, la ora 5 dimineata:
- Alo! Salvarea?
- Da.
- Veniti repede caci in curte e un nebun ce suna din goarna si ne dispera pe toti.
- Imediat, dati-ne adresa!
- UM 04032
Taticule, de ce te-ai casatorit cu mamica?
- Vezi, nici macar copilul nu intelege de ce!
Un barbat avea febra mare, sotia l-a dus la doctor. Dupa consultatie:
- Doamna, sotul dvs. are nevoie de odihna. Va scriu niste somnifere.
- Si cand trebuie sa i le dau?
- Dar nu sunt pentru el, sunt pentru dumneavoastra!
La o clinica de tratament pentru batrani, inainte de a se interna, batranii trebuiau sa mearga la un medic care le dadea sfaturi in functie de boala si... buzunar.
Intra primul batran si la capitolul alimentatie doctorul il intreaba:
- Ce pensie ai?
- 2500
- De la masa sa nu-ti lipseasca friptura, sticla cu vin si fructele tropicale.
Al doilea avea pensia 1000:
- De la masa sa nu-ti lipseasca legumele.
Al treilea cu pensia de 100:
-Tataie, aer, cat mai mult aer.
Un tip si o tipa se intalnesc intr-un bar. Se privesc, se plac si ajung la tipa acasa. Dupa cateva pahare tipul isi da jos camasa si se spala pe maini, dupa care isi da jos pantalonii si se spala din nou pe maini.
- In mod sigur esti dentist!
- Cum ti-ai dat seama?
- Dupa cum te-ai dezbracat si te-ai spalat pe maini de fiecare data.
Dupa ce fac oamenii sex, ea spune:
- Nu numai ca esti dentist, dar sunt sigura ca esti un mare dentist!
- Extraordinar, intr-adevar sunt un dentist de succes, spune tipul impresionat de perspicacitatea fetei, dar de asta cum ai reusit sa-ti daiseama?
- N-am simtit nimic!
xxxxxxxx
Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore. Ea accepta.
-Ce vrei sa-mi zici Thomas?
-Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta, ma plictisesc! As vrea sa trec direct la Liceu.
Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste. Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe.
-Sa vedem Thomas:3x4?
-12 -
- si 6x6?
-36,domnule director.
-Capitala Japoniei?
-Tokio!
Testul continua inca o jumatate de ora, Thomas nu face nici o greseala! La sfarsitul testului domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari. Amandoi accepta. Profa, care nu vroia sa-l piarda din clasa, incepe sirul intrebarilor derutante:
-Thomas,vaca are 4 si eu am 2 ce este?
-Picioarele,doamna.
-Corect,ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei? Directorul se mira de intrebare... -Buzunare,doamna
-Bine Thomas,unde au femeile parul cel mai cret? Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:
-In Africa ,doamna! raspunde copilul fara sa ezite.
-Ce este moale dar pe mainile unei femei devine tare? Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca,Thomas raspunde:
-Oja pt unghii,doamna.
-Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?
-Genunchi,doamna!
-Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara? Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
-Patul,doamna!
-Care parte a corpului meu este des cea mai umeda?
-Limba dumneavoastra, doamna!
-Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii le place sa-l priveasca?
-Cerul! spune Thomas
Directorul, transpirat tot, rasufla usurat si decide sa opreasca testul si spune: -Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate! Eu as fi picat imediat acest test!
Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi
dianaiulie2009 spune:
Intr-o seara, toti fratii Alinutei radeau, doar Alinuta plangea.
- De ce plangi Alinuta? intreaba tatal
- Fratii mei au aruncat-o pe mama de la balcon! spuse Alinuta printre suspine.
- Si tu de ce plangi?
- Nu am vazut faza!
Alinutza era in camera cu iubitul ei.Mama fetei ii spune ca daca baiatul o saruta sa strige mere,daca ii pune mana pe sani sa strige pere,iar daca ii pune mana mai la subsol sa strige gutui.Dupa o jumate de ora Alinuta incepe sa strige:
-SALATA DE FRUCTE!!
-SALATA DE FRUCTE!!
Alinuta face glume de 1 Aprilie:
-Mama, mama!!! S-a spanzurat tata in pod!
Mama merge in pod si nu gaseste pe nimeni.
Alinuta:
-Ha, ha, te-am pacalit! S-a spanzurat in garaj!
Doua blonde maritate au iesit in oras sa se distreze.Ceva mai tarziu, putin cam pilite, se hotarasc sa se urce in masina si sa plece spre casa. Pe drum le-a venit la amandoua sa-si faca nevoile mari. Au tras pe dreapta si au constatat ca sunt in fata unui cimitir. Neavand incotro se duc acolo. Cand trebuiau sa se stearga, prima si-a folosit chilotii ca oricum erau purtati, dar a doua avea bikini de firma si nu s-a indurat, asa ca a folosit o panglica de la o jerba. A doua zi unul din soti il suna pe celalat si-i spune:
- Auzi, stii ce, ar trebui sa avem mai multa grija cu nevestele noastre. Aseara nevasta-mea a venit cam pilita si fara chiloti.
La care celalat ii raspunde:
- La mine e si mai grav, dupa ce ca a venit pilita avea si o panglica in fund pe care scria... "Nu te vom uita niciodata", fratii Carbonnini.
Zece blonde care mor toate in
aceeasi zi, stau aliniate in fatza Sf. Petru, urmand sa fie
trimise in Iad sau Rai. Pt. "departajare" Sf. Petru propune:
- Cine si-a inselat barbatul sa faca un pas in fata.
Dupa o mica ezitare 9 blonde fac un pas in fata.
Sf. Petru il intreaba pe Sf. Pavel:
-Si cu surda ce facem ?
Doua blonde pe o banca in parc. Se apropie de el un necunoscut, se invarte ce se invarte pe langa ele si , la un moment dat zice:
-Ma fetelor, daca va dau o bomboana ma lasati sa va pun mana pe picioare?
-Da, sigur, nu e nici o problema!
Se mai gandeste asta ce se mai gandeste si zice:
-Ma fetelor, daca va dau o bomboana ma lasati sa va pun mana pe sani:
-Da, sigur, nu ne suparam!
A treia oara:
-Ma fetelor, daca va dau o bomboana ma lasati sa va sarut?
-Da, cum sa nu, se rezolva!
Mai sta tipul pe ganduri, la care una ii zice celeilalte:
-Hai, sa plecam de-aici, ca pana prinde asta curaj de altele.. facem diabet!
La un spital de nebuni, un pacient tragea dupa el o sfoara,un doctor il vede si, curios, il intreaba:
D: - De ce tragi, Marine, sfoara aia dupa tine?
N: - Pai daca o imping, se indoaie.
La un spital nebuni, intr-un salon, nebunii sareau pe pat. La un moment dat, intra in salon directorul cu o comisie.
Directorul: - De ce sariti pe pat?
Nebunii: - Pt. ca suntem taitei!
Directorul: - Bine, bine dar cu aia 2 de pe candelabru ce ii?
Nebunii: - Pai, aia 2 s-au lipit de capac!
DOI BETIVI IESIND DINTR-O BERARIE:
- BA, AM UITAT SA MA PIS!
- NU-I NIMIC, TE INVAT EU.
Un motan se plimba pe camp. O vaca il intreaba:
-Asa mic si deja ti-a crescut mustata ?
-Si tu asa mare si tot fara sutien?
Cum se numeste femeia care stie mereu unde este sotul ei?
- VADUVA !
Un caine merge prin desert si spune: Daca nu gasesc un pom, fac pe mine!
Q: Ce fredoneaza un arab intr-un autobuz plin cu evrei ?
A: TOATA LUMEA, TOATA LUMEA, SARE ACUM CU MINE !!!
ionitza spune:
Diana, ar fi ceva sa fie asa...m-am inscris si la un targ de hand-made si am niste emotiiiiiii E primul la care vreau sa particip.
sper sa scot macar banii de taxa, si alte citeva materiale care le-am luat, sa nu ies in gaura.
In rest, distractie placuta! si sa va fie de bine nasitul (se zice pe la noi)
guzelnico spune:
Diana, frumos ai mai citit in constelatii. Sa speram ca asa va fi.
Drum bun si sa va intoarceti sanatosi si voiosi!
Ionitza, gandeste pozitiv, esti foarte buna in ceea ce faci!
Foloseste-ti zambetul, este esential ca sa atragi clientii la expozitie.