Ce gatim azi (67)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu05 spune:
Zilele trecute am gatit:
www.bucataras.ro/retete/2872/snitel_elvetian.html" target="_blank">Snitel elvetian cu piure
www.bucataras.ro/retete/2871/salata_de_varza_murata_cu_boia.html" target="_blank">Salata de varza murata cu carnati proaspeti
www.bucataras.ro/retete/2873/waffe_mickey_mouse.html" target="_blank">Waffe Mickey Mouse
Ieri:
www.bucataras.ro/retete/2908/somon_in_sos_de_lamaie_si_capere.html" target="_blank">Somon cu sos de lamaie si capere, cartofi natur
www.bucataras.ro/retete/2907/rasol_de_vitel_cu_ardei_gras.html" target="_blank">Rasol de vitel cu ardei gras
Revin cu ce-am gatit azi
valentinag spune:
pomana porcului cu mamaliga si muraturi
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
anaemi spune:
orez cu legume (pilaf)
fish fingers cu piure de cartofi
rulada "ochi de elefant"
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Bianca B spune:
tocanita de pipote cu mamaliga
ciorbita de oase afumate
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
violeta29 spune:
Frigarui cu piept de pui marinat in iaurt cu garnitura de crtofi prajiti si gogosari
Briose cu ciocolata
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)
galliciana spune:
ieri-supa de pui cu galusti
pulpe de pui cu conopida!
astept inca o minune in viata mea!!!
antosit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANITA75 antosit te rog sa-mi spui cum ai facut placinta de dovleac si reteta de aluat,am niste dovleac si vreau sa fac placinta azi am mancat filet de hering in sos de maioneza |
Anita si la mine reteta a fost facuta in premiera si un pic adaptata pt ca era initial placinta cu mere,dar a iesit foarte buna.
Pt. foi:7 linguri lapte, 7 linguri ulei, 7 linguri zahar
-se pun intr-un vas pe foc si se fierbe putin
-dupa ce s-a racit se adauga un ou,1 lingura de bicarbonat stins in 1 lingura de otet, circa 400g faina si se face in aluat care sa nu se lipeasca pea tare de maini si din care se intind 2 foi.
- se asaza prima foaie in tava se pune umplutura (dovleacul ras si apoi calit cu zahar dupa gust,eu am pus 1 cana la aprox 800g de dovleac)si deasupra cealalta foaie.Se coace si se se pudreaza cu zahar.
ANITA75 spune:
merci draga ,reteta asta o stiam si eu ,am facut-o odata cred ca am pus faina cam multa si a iesit cam tare ,as putea inlocui bicarbonatul cu drojdie?
Mussica spune:
Bune fetele!
am si eu intrebare. Vreau sa fac un orez cu legume (ciuperci, morcovi, ardei). Eu de obicei gatesc cu orez romanesc traditional care se fierbe la 1 cana de orez cu 3 -4 de apa. Acum pt ca sunt pe finish cu sarcina (sapt 39 => 40) nu prea mai ies din casa si cine mi-a facut cumparaturile mi-a adus orez Risoto cu bob lung. Ala cum se fierbe ca nu am gasit nimic pe ambalaj?
Eu deobicei fac asa: calesc ceapa, morcov, ardei, apoi puneam orez si apa pana se fierbeau frumos si apoi spre final ciupercile.
Multumesc anticipat de feed-back.
39 saptamani & still counting :)
antosit spune:
Nu stiu ce sa zic despre inlocuit, eu am facut-o in premiera dupa cum ti-am zis si a iesit super frageda...