Ce gatim azi (67)
Raspunsuri - Pagina 18
monica-elizabet spune:
adriana, ar fi super
Eu azi am facut
Aperitiv cald cu anchoa
Medalioane invelite in bacon
si o salata de castraveti cu rosii
as vrea sa fac o crema de zahar ars...dar...sa vedem...mai pe seara poate
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Tala spune:
azi a fost:
- ciorba radauteana (dar cu muschiulet de porc, nu cu pui si a iesit f buna)
- pulpe la cuptor cu garnitura de orez cu legume
- spanac cu oua fierte
- clatite
mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!
anaemi spune:
ciorba de vacuta
fasole verde
tort
Am cumparat azi niste medalioane de somon si habar n-am cum sa-l fac (n-am facut niciodata)...imi puteti da niste idei, va rog mult.
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
anaemi spune:
monica, medalioanele tale arata super-super ...le-am pus pe lista...se vor executa cat de curand
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
silvi_2005 spune:
Vai fetelor ce de bunatati ati facut mor aici de pofta .
Miha ai multime de retete ma uimesti ce harnicuta esti nu stiu ce are blogul tau ca eu nu pot lasa deloc cometarii , cand ajung la faza cu semnatul se blocheza brusc
Monica o multime de bunatai....la tine nu se pot pune comentarii decat pe forum?
Tala super interesat suna ciorba radauteana cu carne de porc, trebue sa o incerc o data .
Karla bestial suna dorada cu sparanghel su dovlecei, cum ai pregatit ca de asta chiar pot manca si eu
Eu sunt cu dieta mea dar care e super permisiva asa ca ieri am facut linte http://bucataria-sylviei.ro/mancare-de-linte/ astazi am mancat niste paste bestiale cu legume http://bucataria-sylviei.ro/paste-cu-legume/ deci nu e chiar asa de rau
La baieti le-am facut astazi pui cu orez si prajitura cu cocos dupa reteta mamei mele http://bucataria-sylviei.ro/prajitura-cu-cocos/
Nu abandonez eu subiectul asta delicios chiar daca nu o sa pot face pentru mine tot ce vad la voi, mai adaptez eu la toate gospodinele
monica-elizabet spune:
anaemi, ma bucur ca iti plac Aici sunt cateva retete pe care le-am facut eu cu somon, poate gasesti ceva care sa-ti placa
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet galliciana, ce de bunatati Monica-Elizabet Retete in imagini Impresii, pareri, retete |
monica,draga mea, am avut vizitatori, si am vrut sa fac ceva mai lejer putin.....de snitele si tocaturi eram satui toti! si unde mai pui ca la ora la care scrisesem eram gata cu toate,mai putin pastele,normal. nu ca ma laud,dar,super bun!
iar painea,-a 2 incercare - o bunatate,cu faina integrala si alba; nici nu am mai batut aluatul,ca nu aveam chef si dormea tarzanul din dotare
azi nu stiu daca mai gatesc,mai am de ieri,si plus o supica de vita, cu care am sa ma sacrific numai eu
ti-am admirat intotdeauna bunatatile,monica!
astept inca o minune in viata mea!!!
gratiana77 spune:
Pentru azi avem ciorbita de dovlecel, carne de purcel inabusita cu cartofi natur si muraturi si chec.
37+ (Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze
Alizee spune:
Ciorba de vacuta cu bors
Iahnie de fasole
Piept de pui la gratar
Budinca de spaghete cu branza
allinta
alessia2005 spune:
Buna fetele...eu am un peste nototenia..n-am mai mancat..dar cred ca-l fac la cuptor cu sos rosu...
Budinca de gis cu mere...
Si..pe seara ori o pizza comandata..ori..la Mac..e vb de noi adultii..ca ale mele mananca pe seara iaurt natural cu caise uscate taiate marunt..sunt bigate in fier...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)