Ce gatim azi (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

salata de fructe
supa cu taiteti
mancare de fasole cu afumatura
ciulama de legume cu carnita de pui (pt pui)

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Monica, ai niste retete minunate aseara am facut asa:

www.bucataras.ro/retete/3269/pui_cu_ananas-_mancare_chinezeasca.html" target="_blank">Pui cu ananas
www.bucataras.ro/retete/3270/tort_maimutica_ionut.html" target="_blank">Tort Maimutica Ionut

Duminica avem meniu arabesc, deja imi ploua in gura uitandu-ma la retetele tale . Am cumparat azi tot ce trebuie si abia astept. O sa fac vreo 4-5 feluri si kataif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

azi nu am idei
ar trebui sa fac ceva rapid cand ajung acasa....poate ma ajutati cu sfaturi. as face paste dar nu cu peste ca sotul meu nu "papa" asa ceva

...aaaa monica am facut aseara salata cu ansoa...suuuuuuper buna. am papat tot-tot...ma rugam sa nu mi se faca rau . ca nici copiii si nici sotul meu nu mananca asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Ieri si alaltaieri am facut:

Vita cu legume
Chiftelute de legume

Astazi am facut ciorba de vita, iar pentru felul doi rasfoiesc pe-aici ca sa ma inspir de la voi

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Azi inca n-am gatit dar am intrat sa o laud pe bubu..(of topic mai deunazi o intrebasem pe miha pe unde esti...habar n-aveam ca tu esti bucatarasul eram bagata prea adanc in "oale" )
ti-am vazut maimuta si puiul cu ananas...super ti-au iesit, multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca pot fi de ajutor

eu am in plan mazare cu piept de pui ca mi-a facut pofta amalisimona...pozica mai tarziu ca abia sunt la cafea

adriana, ma bucur ca ti-a placut...a facut ieri alison o salata dementiala uite-o Aici abia astept sa o incerc dar sa-mi achizitionez ingredientele

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

adriana, ma bucur ca ti-a placut...a facut ieri alison o salata dementiala uite-o Aici abia astept sa o incerc dar sa-mi achizitionez ingredientele

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

monica , eu la salate "ma bag" oricand. spre mea nu am gatit niciodata andive si nu stiu ce gust au. astept sa faci tu si sa-mi zici cum e....ma gandeam la mazare si eu pe azi, insa...cred ca fac un balmos cu carnaciori...o fi bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

adriana, andivele sunt f bune, mie imi plac tare mult...trebuie sa fie mai micute fiindca altfel risti sa fie amarui(desi eu aici am luat de 3 ori mai mari ca cele pe care le gaseam in ro si n-au fost asa) eu am facut de multe ori salata de andive...

iata si Mazarea mea cu pui
si intre timp am facut si niste Clatite cu branza dulce

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

pilaf cu ciuperci si piept de pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Salata de andive este gustoasa chiar daca sunt amare, trebuie doar sa-i prinzi gustul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

Ciuperci la cuptor umplute cu ricotta
Risotto cu fenicul,ricotta si ardei iute uscat
Tarta cu mure

Mergi la inceput