Febra sub antibiotic

Febra sub antibiotic | Autor: ellinia

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu de 4 ani si 10 luni a racit, a facut faringita si amigdalita acuta. Face tratament cu antibiotic de marti, ceva pe baza de amoxacilina la 8 ore. Pana in seara asta totul a fost bine si acum a facut febra. Nu foarte mare, suficient cat sa ma alerteze pe mine (termometrul mi-e stricat). I-am dat paracetamol sirop si i-am pus cateva comprese si e un pic mai bine. S-a si trezit si sta pe langa mine. Nu inteleg de ce a facut febra acum, dupa atatea zile de antibiotic. Inainte de tratament nu a facut febra. Oare nu i s-a dat antibioticul potrivit? De totusi organismul lupta in continuare.. Sunt in ceata, sper sa-i treaza febra, maine e si duminica, m-as fi dus cu el la doctor.
Ati mai patit asa ceva? Sa faca febra dupa cateva zile de antibiotic?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

mai bine ii iei totusi temperatura cu un termometru pt ca poate te sperii degeaba.

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nu am momentan termometru, al meu s-a stricat, dar stiu cand copilul meu arde. I-a scazut pana acum, de fapt azi noapte era normal. Acum dimineata l-am simtit firbincior si i-am mai dat paracetamol. De abia maine dimineata ma duc cu el la doctor, sper sa nu i se mai ridice febra pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ellinia daca continua sa faca febra inseamna ca nu a fost antibioticul potrivit. Exudat ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

daca inaca face febra sub antibiotic, probabil ca este o infevtie virala care nu se trateaza cu antibiotice. Vezi ce zice si un medic.

Filip a patit asa cand a facut rubeola si apoi rujeola. A facut febra si parea racit, doctorita ne-a dat antibiotic , dupa antibiotic iar febra si dupoa ce am intrerupt trat cu antibiotic, la o zi s-a umplut de bubite.

Acum m-am lecuit de antibiotic si de medici care dau antibiotice pt orice rosu in gat fara alte investigatii.

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

draga ellinia asa facea robi al meu pana am gasit antibioticul potrivit : OSPEN e ceva cu penicilina si e singurul antibiotic cu care ii trece, am incercat si ospamox, augmentin, inca vreo 2 la care nu-mi amintesc numele, dar degeaba.ospenul e singurul care are efect la robi dar din pacate nu orice copil e la fel asa ca trebuie doar sa-i gasesti antibioticul lui

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Am fost acum dimineata cu el si i-am facut extrudat. E gata tocmai miercuri seara. Sper totusi sa nu fie ceva viral . Sper doar sa nu-i fi dat antibioticul bun ...Dr. are program azi dupa amiaza, asa ca deocamdata stau in expectativa.
Aseara dadea iar sa faca febra si i-am dat paracetamol si a revenit la normal.
Multumesc de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Am fost acum dimineata cu el si i-am facut extrudat. E gata tocmai miercuri seara. Sper totusi sa nu fie ceva viral . Sper doar sa nu-i fi dat antibioticul bun ...Dr. are program azi dupa amiaza, asa ca deocamdata stau in expectativa.
Aseara dadea iar sa faca febra si i-am dat paracetamol si a revenit la normal.
Multumesc de raspunsuri.

De ce speri sa nu fie ceva viral? Adica speri sa fie vreo infectie?! nu inteleg.. Ceva viral nu inseamna ca e ceva grav. De fapt, mai grava este orice infectie decat o banala viroza, care, in max vreo sapt va trece numai cu antitermice si/sau antiinflamatoare.

Mergi la inceput

Andreea, asa e, ai dreptate, eu ma gandeam de fapt, la ceva mai grav, nu m-am exprimat cum trebuie ... E de inteles daca ma gandesc ca de o saptamana dorm pe sponci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Andrei era in tratament cu Amoxicilina si facea febra 38-38,2 asa, cat sa nu te lase sa traiesti.
Dupa 5 astfel de zile, am ajuns iar la urgente si au descoperit ca pneumonia recidivase si l-au trecut pe Azytromicina.

Multa sanatate!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Ellinia,Daria a fost diagnosticata cu pneumonie interstitiala intr-o faza similara.Sfatul meu e sa mergi sa il vada un medic.
Dari nu avea nici un simptom de pneumonie,iar la radiografie au iesit bronhiile extrem de incarcate.Am scapat cu antibiotic pe branulica.Asta acum 3 luni.
Papa bine,bea lichide?Tuseste?
Sanatate multa!

Mergi la inceput