Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(50)
Raspunsuri - Pagina 15
simonia spune:
lumy, iti trimisesem un mesaj in care spuneam ca unii recomanda cimbrisorul pentru raceala. vad ca nu a plecat mesajul, si este mai bine pentru ca am gasit "cimbrul" in lista cu plantele nerecomandate/interzise in sarcina.
scuze.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637
guzelnico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Libra
Stii si din alea umplute cu sunca si sos bechamel, date putin la cuptor si ies crocante pe-afara si moi pe dinauntru? ![]() _ made in Romania, '73 |
Ia aruncati retetele inspre incoace sa vada si ochiu' meu. Da, ati inteles bine, vreau reteta de clatite, mie nu-mi ies.

amy2007 spune:
Mai nico, cum sa nu-ti iasa clatitele? Lapte, 1 ou, faina cat sa iasa compozitia nici prea moale nici prea groasa si 2-3 linguri ulei, ca sa nu se lipeasca. Si gata. Amesteci bine si pui la copt.
Daca foaia este prea stravezie (subtire adica) mai pui niste faina. Poti sa pui si esente, dar nu pune zahar ca se lipeste apoi de tigaie.
La umplutura o las pe Libra, ca nush ce zicea de sos bechamel si nu mai stiu ce. Chiar Libra, cum e umplutura? 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
brunadria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Libra
Stii si din alea umplute cu sunca si sos bechamel, date putin la cuptor si ies crocante pe-afara si moi pe dinauntru? ![]() _ made in Romania, '73 |
offf , despre ce bunatati vb ... nu stiu draga eu nu sunt gospodina mare, stiu doar clatite simple , atat , dar imi ies bune , cel putin asa zice intrusul
simonia spune:
pe 15, 17, 19 dec. ma duc la monitorizare, si mai vedem. e prima oara cand voi face, daca ajung! 
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonia pe 15, 17, 19 dec. ma duc la monitorizare, si mai vedem. e prima oara cand voi face, daca ajung! ![]() |
unde,cand,cu cine faci?
noua nu ne spui nimic?
astept inca o minune in viata mea!!!