depinde de buzunar si de varsta copilului!
daca-ti permiti sa dai 200 de lei si sa nu te superi cand o strica cupilu, eu zic ca merita! de ce nu!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
mmm, e o intrebare retorica...daca merita? depinde de cine o cumpara.
si fii-mea si-a dorit-o foarte-foarte tare....saptamana trecuta....
pe bune. chiar facuse o obsesie pt ea. toata ziua numai despre asta vorbea. totul a culminat cu marea intalnire, in carrefour, a vazut-o face to face. si mai mult si-a dorit-o.
ma hotarasem sa i-o iau de craciun (desi ii luasem deja cadourile si nu vroiam sa mai cheltuiesc alti bani)...numai ca intre timp s-a stins pasiunea.
acum parca imi pare rau. ma obisnuisem cu ideea ca "o vom" avea.
depinde asadar si de copil, daca merita sau nu. in functie de cum iti cunosti copila ca apreciaza, iubeste sa joace cu diverse jucarii...si mie mi se parea uneori fara sens cand dadeam o multime de bani pe vreo jucarie ce o vroia musai, dar cand vedeam cat de mult o indrageste, imi trecea.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
pyty are doar un an jumate...ea iubeste mult toti bebeii dar toti sunt sacrificati!mai ales ca ea i hranaste si le deseneaza fetele cu pixul spre disperarea mea pt ca eu kiar voiam sa i mai pastrez cateva din jukarii si sa i le dau cand o sa creasca!acum mai are doar una primita de la nasha pe care am mai salvat o kt de kt...oscilez intre nanuco pe care o vrea si tati si ceva jukarii din lemn...alea le vreau eu. maruka le vrea pe ambele cred