FIV 258

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Seritra, asa bombe sa dea DL sa fie peste tot.
Felicitari din inima, si daca ai timp da-ne si noua povestea pe scurt. Cati ani ai , care erau prob, cate fiv-uri ati facut....
si evident cand va fi momentul ....care este sexul comorilor.

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

SERY super veste felicitari o sa fie f frumos , sa ai parte de sarcina usoara si de bebelusi sanatosi
mona c faci cand faci beta? spune-mi si mie de DR FELDBERG e tot atat de bun ca dr tau?( daca sti ceva bineinteles) te pup si abia astept vestile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Girls, la fiecare, merci mult, am pus-o bine de tot !
Sunt inca nitel stiam ca e unu, si doftoru da-i si scotoceste, cica una sarcina, doi sarcina (nu e de nationalitate romana) ! E ca un bloc, cu doi garsoniere inauntru!
Daca e dupa ce simt, sunt fete! Dar sa vedem ce zice Kitta deseara!

Asa, si cu povestea mea, dupa un an de la nastere, fac primul FIV cu blasto, nika, al doilea FIV cu embrioni nika, ma luasem de ganduri si cam intrasem in panica, jumate de an am incercat sa fac FIV pe natural, super frustrant, ba ovulam cu o zi inainte, ba pica punctia in sapt mare, ba nu era embriologul, ba proful, ba era inchis pt o sapt tot laboratorul, ba concediu! Ma facusera cu capul.
Si acum la FIV3, super stresata ca n-am reusit si ma intorc la munca si cum o sa mai fac eu alte proceduri, si unde, si de la 12 foliculi mari am ajuns la 2 embrioni, Dascaleasca isi smulgea parul din cap ca nu intelege nimic, si iaca-ta ca s-au prins amandoi!
Sambata mi i-a pus (la 72h), luni am inceput serviciul dupa 2.5 ani intrerupere, vineri petrecere (dar n-am dansat) sambata musafiri, duminica botez, si de atunci in fiecare wk cate un party, atat ca n-am dansat, dar pana la test am baut si fumat !
A, toate FIV-urile (5 la numar finalizate) la Giulesti, Marinescu+Cocei+Dascalescu.

In Z15 de la punctie BHCG=139, Z19 1.000, progesteron 200!

Si v-am spus povestea mea si-am incalecat pe-o sa!

Mai multe deseara, abia astept sa ne vedem!

Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna, dragele mele.

Imi fac "mea culpa" pt. faptul ca nu am mai reusit sa intru sa va citesc / scriu de cateva saptamani, insa am fost foarte ocupata. Pe curt, am 2 noutati: una proasta, una buna.

Cea proasta: m-am operat de hidrosalpinx stanga (dimensiuni 5 x 1,5 cm) si deoarece era vorba despre recidiva, mi-au scos trompa stanga. Din pacate si trompa dreapta era facuta varza si avea si hidrosalpinx, asa ca mi-au scos-o si pe aceasta. Asadar la momentul actual nu mai am nicio sansa sa raman insarcinata natural, dat fiind ca nu mai am trompe.

Vestea buna: sotul meu nu are azoospermie, ci oligoastenoteratozoospermie severa, deci nu mai trebuie operat pentru o eventuala deblocare a canalelor. Acum incercam sa aflam daca e vorba de vreo infectie (dat fiind ca are multe leucocite), sa tratam ce este de tratat si sa imbunatatim caracteristicile spermei, astfel incat anul viitor sa facem ICSI, dar fara a apela la donator si fara a face biopsie testiculara.

Voi incerca sa citesc ce ati scris in unrma. Va felicit de pe acum pe cele care ati reusit sa ramaneti insarcinate intre timp, succes mult celor in focuri si bafta multa tuturor. Candva, mai devreme sau mai tarziu, trebuie sa reusim toate.

Cu drag,

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Sheritra acum sa te vad !!! Foarte tare veste ! Bravos mamico ! Dar unde a stat al doilea ascuns pana acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

SERY super veste felicitari o sa fie f frumos , sa ai parte de sarcina usoara si de bebelusi sanatosi
mona c faci cand faci beta? spune-mi si mie de DR FELDBERG e tot atat de bun ca dr tau?( daca sti ceva bineinteles) te pup si abia astept vestile bune

Danuta, Stai linistita ca Doc Dov Feldberd este profesor.
Am auzit cupluri care au fost la el. Noi aici, avand atat de multe optiuni, am preferat sa mergem pe mana doc Amnon Buchan.
Eu am asa o mica prob cu foarte renumitii ca ei nu prea au timp.
Noi intentionam sa-l folosim pe doc acesta si in timpul sarcinii si chiar la nastere. Avand in vedere frumoasa-mi varsta, am si eu paronoile mele. Doc meu, intotdeauna daca-l sun, el revine la mine cu tel, mai spre seara. Este f promt si serios.
Oricum eu am auzit numai lucruri bune de Feldberg si pe forum aici dar si in Israel.
Daca nu mergeam la Amnon, sigur urmatoarea varianta era Feldberg.
Esti pa maini bune.

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Sheri felicitari !!!!!! sa dea DD sa fie sanatosi, sa stea lipiti de mami 9 luni.
Tabitha ii pare sincer rau dar nu dispera mai aveti o sansa prin fiv, eu sunt ok si tot nu pot raane natural din cauza sotului care are aceeasi problema numai ca de la severa a trecuta la edie in 3 luni.
Ce l-a ajutat foarte mult a fost Spermotonul (pe care i l-am dat eu dupa ce am citi tot pe aici pe forum) iar doctorita noastra i-a dat Zinc (foarte iportant), vit. C, vit. E, Mag., vit. A..........noua initial ne-au spus ca o sa-i faca TESE dar in ziua punctiei l-au pus sa dea o proba de sperma si miracol au gasit tot ce le trebuia acolo, nu-ti spun ce bucurie pe capul nostru.
Sa dea DD sa fie bine pentru toata lumea

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sheri,felicitari!super tare,,gemenasiiiiiii

tabitha,chiar ma intrebam la un moment dat ,de ce nu mai scrii

intii te felicit pt rezultatul spermogramei,imi dau seama ce inseamna asta ,cite bucurii dupa ce ani de zile v-ati infruntat cu azoospermia
acum nu te mai gindi la trompite daca tot erau cu probleme ,poate asa ai sanse mai multe la fiv si avind in vedere ca cu spermograma asta nu ramineai gravi natural,e bine si asa

refacere usoara ,un trat bun pt sotul tau si peste putin timp te asteptam din nou la 'lupta ',de data asta cu reusita

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo
Sheritra[/b] acum sa te vad !!! Foarte tare veste ! Bravos mamico ! Dar unde a stat al doilea ascuns pana acum ?

Mami de Alexandru

Dupa usa ! Juca v-ati-ascunselea! Dar l-a prins doftoru!

Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput