Minunatele Scorpiute *72*
Raspunsuri - Pagina 19
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie avea si numele trecut dar te pui cu pilotul, o vroia colorata. ana, pai stai sa-ti mai zic:bluzele nu trebuie sa aiba nasturi de nici un fel si sa fie cat mai largi ca sa se poata schimba in pijamale.si am la bluze insa cele pe care le vrea el sunt numai 4 la numar.nu zic cum le spal , le usuc sa am tot timpul.cred ca s-a saturat educatoarea de cele 4 bluze.are pandalii. adriana&razvan-mihai 01.11.2004 varsta lui razvan |
Si asta e numai inceputul , Adriana...Baiatul tau creste si isi contureaza personalitatea...sa il vezi cum e cand ii vor aparea cosuri pe fata...hahahahaha....No , mamico , aminteste-ti ca si tu ai enervat-o pe mama ta...acuma ti-o venit randul!
Sunteti deliciosi amandoi!
Francisca , multumim!Hai ca vine ea si primavara aia...deja debuteaza cu ploi , nu vezi?
Francisca spune:
Ana, eu am vazut , dar ti-am zis ca pe mine ploaia ma deprima ... eu vreau sa vina vara , vreau soare ... balaceala ... haine subtiri
Hai ca incep sa o iau razna , cred ca e de la stresul de la servici
nastasie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ana68
Si asta e numai inceputul , Adriana...Baiatul tau creste si isi contureaza personalitatea...sa il vezi cum e cand ii vor aparea cosuri pe fata...hahahahaha....No , mamico , aminteste-ti ca si tu ai enervat-o pe mama ta...acuma ti-o venit randul! Sunteti deliciosi amandoi! Francisca , multumim!Hai ca vine ea si primavara aia...deja debuteaza cu ploi , nu vezi? |
vai, viata mea, ce ma asteapta.nervi de otel tre sa am.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mina spune:
Adriana, fruntea sus ! Sa vezi cum e intre o scorpie si-un fecior! Care fecioarele, spre deosebire de scorpioni, care au pandalii da-s rationali (ok, ocazional), fecioarele, ziceam, sunt fixiste. Noi am avut la un moment dat O (una bucata) pijama de gradi. Aia era pijamaua de gradi, ce nu intelegi? Si spre "norocu" meu nici nu gaseam una la fel. Noroc ca tot scorpionu din mine e dusmanu declarat al fixurilor si le desfiintez incet da sigur, ca picatura chinezeasca !
Bine zici Ana, cum faceam noi la parinti, la fel ne asteapta....hihihi
Bey, la al meu nu i se hatzana nici un dinte, si e mai mare nitel ca Razvan....sa-l duc la dr sau sa-l ignor?
Francisca, eu trebuie sa fac martisoare pt 6 doamne (dna directoare + toate doamnele din cladirea lui + dna de la bucatarie) si sa dam martisoare la toate domnisoarele din cladire (vreo 30 daca tiu minte bine). La doamne voi face cate un colier+snur traditional+pungutza hand made. La fetite, martisoare cumparate....am eu nevoie sa ma relaxez cu lucru manual, dar nici chiara asa Le fac din panglicutze subtiri-subtiri de organza si margele luate - ramase - recuperate de pe la alte coliere. Inca ma mai gandesc daca vor fi toate pe combinatia traditionala alb rosu sau tin cont de preferintele personale ale doamnelor (Acolo unde le stiu/ghicesc).
Ana, am aruncat o privire, chiar ca arata altfel. Spor! (recuperez si cetitul acusica). Of, abia astept si eu stramutarea, ca acusi parca nu mai am nici un spor la scris cand stiu ca la fiecare postare ceva nu merge ;).
Eu dupa ce ca-s cu capul cat o bute de la insomnia de azi noapte ma mai si urc pe pereti cu neste oferte stupide.....mintea mea zboara la facut pungute pt martisoare.....imi vine sa ma duc acasa sa ma tin de artizanat :D
Va pupez!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Francisca spune:
Mina, vad ca ai multe coliere si pungute de facut nu vrei sa vin si eu sa te ajut? Poate ma relaxez si eu putin ca am ceva nashpa de facut si mi s-a cam ridicat tensiunea
nastasie spune:
mina, O bucata pijama pt gradi am si eu.numai pe aia o ia la gradi.si atat.si neam daca mai gasesc la fel sa am de schimb.
cu dintii nu-ti fa griji, nu e regula.tu stii ca noi avem probleme cu ei si poate de aia au cazut mai repede.primii stiu ca normal cad pe la 6-7 ani deci nu ai de ce sa intri in panica.am fost noi poate mai precoce.
azi nu mi-e bine.nu am greata dar asa o durere de cap si masea infundata, si imi da o stare de kk.nu mai stiu ce sa fac de mancare sa manance toti, ca deh, acu e cu fite sa manance si copil si una bucata mama gravida cu greturi.ta-su saracu mananca orice sau isi face singur.dar ce sa mai fac?am o pana de idei.si asa m-am saturat de pui.
edit:fecioara zici?pai am una pe drum.deci sa ma astept iar la fixuri?
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
miraklucker spune:
buna dragelor.
La multi ani cu intarzire Alex de Ana. Ana sa-ti traiasca feciorul cel mare, si nepotica de Nina.
Adriana, mai putin si scapi de greturi. Mofturosi? din astia am si eu destui. Acum vrreo sapt David a mancat la prietenul lui ....spanac!!!!!!!! Nici nu-mi vine sa-l cred, ei care fug din bucatatrie cand il vad. Noi azi am mancat orez (cu morcov ras prin el) si cu file de peste si dovlecel, si salata (asta ca sa-ti dau idei). binenteles facute de bucatarul sef d-nu sotior.
Noi suntem bine. eu cu muncile mele tot alea multeee. Mai nou mai am si teme de casa la mate. tot felul de patrate magice cu adunari si scaderi in care sincera eu imi prind urechile
Acum la servici suntem in schimbari. Astept cu nerabdare ziua de luni sa vedem cum merge treaba. Cu toate ca nu e nimeni prea entuziasmat. Dincolo deocamdata nu stiu mai mult.
De dinti, abia asteptam si noi sa pice. David are doar doi dinti schimbati cei de jos. Iar cei de sus au inceput sa se carieze,deci cu cat cad mai repede cu atat mai bine.
Samabata mergem la socrii. Baietii au un concurs de ski. Cred ca va fi ultima oara pe anul acesta. La noi s-a incalzit bine vremea s-a duc toata zapada. Zilele astea a fost cu adevarat primavara. Maine cica va ploua. Francisca cred ca tu ne-ai suflat nori de ploie de la Resita.
Nina, samabata trece sora-mea pe la mine. Am pregatit pachetelul. Iti dau eu de stire cand e pe drum spre tine.
Va pup dragelor.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.
monica-elizabet spune:
scorpiutele mama da ce chef de vorba ati avut azi
nina, da...tot asa calduri avem dar parca, parca a inceput sa se simta totusi putin mai racoare dimineata si seara...semn ca se apropie toamna
gabi, daca am putea impaca si capra si varza...am mai sta aici adica sa avem bunicii cu noi ca altfel e tragedie la fiecare convorbire cu ei... lor le place mult aici la scoala, limba o stiu mai bine decat ro...dar totusi ne e dor de casa...de parinti, de prieteni...
adriana, mira, mina, ana pe toate
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
mina spune:
Monica, ce bine zici cu capra si varza.....Noi suntem la doar 100 km de bunici, si se lasa cu lacrimi de cate ori vorbeste cu ei. Am zis ca in vara asta, cat se poate de mult, il mut la buzau.
Tare mi-ar placea sa ne mutam acolo si sa lasam bucurestiul.....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Dodo-pui spune:
...
am citit tot...
Adriana felicitari,sarcina usoara,nastere usoara si BB sanatos..
all
Anuska si adolescentului si printesei
Mira
Nina
Mina
si ...alaturi de
horoscopul zilei
Dragostea este in continuare singurul lucru care te preocupa in aceasta perioada.
De aceea poti intra in conflict cu sefii, mai ales daca vei incerca sa absentezi de la serviciu.
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!