branza topita recomandata sugarilor
Raspunsuri - Pagina 2
light spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Asta cu chiselul de fructe cred ca am citit-o si eu intr-o carte cu retete de diversificare scrisa prin anii 50-60. Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata! Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery
pisellino spune:
desprecopii e bine ca ati fost de acord cu acest articol, sa luati masuri, unele mamici precum cumnata mea isi cresc copiii doar "ca la carte" si ar fi periculos sa-i dea nepotului asa mic branza topita?!
noroc ca nu a vazut inca articolul...
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
mihuta spune:
Exista multe surse de incredere (exemplu pediatrii afiliati La Leche Ligue) care recomanda introducerea in alimentatie a carnii cat mai devreme in diversificare, pentru ca fierul heme (din carne) este cel mai usor biodisponibil tip de fier dupa cel din laptele matern.
light spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihuta Exista multe surse de incredere (exemplu pediatrii afiliati La Leche Ligue) care recomanda introducerea in alimentatie a carnii cat mai devreme in diversificare, pentru ca fierul heme (din carne) este cel mai usor biodisponibil tip de fier dupa cel din laptele matern.mami de Sophia |
un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery