branza topita recomandata sugarilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Asta cu chiselul de fructe cred ca am citit-o si eu intr-o carte cu retete de diversificare scrisa prin anii 50-60.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me
Pai asta ma gandeam, ca suna ca o recomandare a anilor 50 privind diversificarea. Totusi maine poimaine suntem in 2010.Eu cred ca toate articolele astea ar trebui recitite si revizuite inainte de a fi publicate pe site. Eu una nu cred ca am timp sa le iau la puricat pe toate, prefer sa citesc ceva util legat de diversificare.
un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

desprecopii e bine ca ati fost de acord cu acest articol, sa luati masuri, unele mamici precum cumnata mea isi cresc copiii doar "ca la carte" si ar fi periculos sa-i dea nepotului asa mic branza topita?!
noroc ca nu a vazut inca articolul...

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Exista multe surse de incredere (exemplu pediatrii afiliati La Leche Ligue) care recomanda introducerea in alimentatie a carnii cat mai devreme in diversificare, pentru ca fierul heme (din carne) este cel mai usor biodisponibil tip de fier dupa cel din laptele matern.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihuta
Exista multe surse de incredere (exemplu pediatrii afiliati La Leche Ligue) care recomanda introducerea in alimentatie a carnii cat mai devreme in diversificare, pentru ca fierul heme (din carne) este cel mai usor biodisponibil tip de fier dupa cel din laptele matern.mami de Sophia
Mihuta, nu te contrazic. Eu pana acum nu am primit astfel de recomandari de`la autoritatille acreditate si nici nu am citit in cartile sau site-urile de specialitate despre carnea introdusa asa devreme in alimentatia bebelusilor. Probabil ca daca cei de la Leche Ligue o recomanda este ok, insa daca eu vin si citesc aici pe site intr-un articol ca branza topita e buna la 6 luni, apoi in altul ca sunt bune si capsunile, zaharul si frisca la aceeasi varsta, deja increderea mea in informatiile de pe site scade la zero. Asa ca mi se pare absolut normal sa ma gandesc ca orice alt aliment recomandat in articolele de pe site, despre care poate eu nu am citit nimic pana acum in alta parte, poate pune in pericol sanatatea copilului meu. Deci nu mai am nicio garantie ca ceea ce citesc aici e safe.
un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput