cata apa le dati copiilor si de care?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Si baiatul meu a consumat inca de cand era bebe multe lichide, dar apa putina... Eu cred ca nu e prea tentanta apa pentru ei - cand sunt mici cunosc lumea in principal prin atingere si gust, iar apa - sa recunoastem, e buna de sete, dar nu prea are gust...

Insa ceai si suc de fructe - oricat de mult, incat uneori chiar ma gandeam ca ceva nu e in regula. Stiu ca la un moment dat am intrebat o doctorita in care prinsesem incredere - iar ea m-a "certat" ca imi fac griji in loc sa ma bucur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

witeflower bravo voua eu numai nu reusesc sa-l fac sa bea apa ieri adunat pe toata ziua a baut o canitza da-aia mica de apa
ce sa-i fac asa e el...

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pisselino, ai incercat sa-i dai apa cu
-canuta coloarata,
-pai,
-sticla cu mot,
-cana normala,
-cana cu cioc

si mai sunt da nu-mi vine mie acum.

Sonia bea apa cat vrea... are zile in care bea peste 1L, zile in care bea doar o canita... plus 600 ml lapte/zi.

Oricum de deshidratat nu se deshidrateaza, lichidul il ia si din mancare, si din supa, si din lapte.

te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

am incercat kay de toate felurile i-am luat o canita de la avent mov si una de la baby nova verde, am zis ca daca sunt mai tipatoare culorile il atrage...wrong
singurul mod in care bea si canita aia mica de apa e cu seringa de nurofen nu mai stiu cu ce sa incerc
oricum asa cum ai spus tu nu se deshidrateaza si fata de alti copilasi arata bine, s-a mai ingrasat putin si arata mai implinit,bea si lapte si mananca supe deci cred ca nu e el bautor de apa pur si simplu. are cui semana
pup soniei

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

pisellino - pentru ce imi spui bravo? Ca, dupa cum ziceam, nici eu nu am prea reusit cu apa...

Doar cu suc de fructe si ceai am avut succes - chiar si acum, la aproape 6 ani, bea destul de putina apa, in schimb cere frecvent ceai (ziua si noaptea...).

E drept, cand e mic, un problema cu ceaiurile, dar ii dadeam de chimion, la recomandarea doctoritei. Si mult suc de mar cu morcov, iar in sezon - am adaugat portocale, piersici, caise.

Dupa un an - lichidul preferat: ceai cu miere si lamaie. Iar acum m-am smecherit si ii fac un fel de limonada (apa miere si lamaie) - la care el tot ceai ii spune daca i-o dau din canitza cu cioc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Of...ai mei nu beau nici un fel de sucuri si ceaiuri.Fiu-miu a mai baut sucuri pana pe la un an, dar fii-mea absolut deloc...am incercat tot felul de combinatii de fructe...nu i-au placutdeloc.Singurele lichide sunt apa si supele,ciorbele. Cel mai greu mi-a fost cand mi-au facut odata enterocolita...numai apa acceptau..pe care o vomau... Slava Domnului ca nu s-a intamplat decat o sg data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

Ma puneti pe ganduri... Fetita mea bea 1-2 cescute mici pe zi. Vara bea mult mai mult. Plus alte lichide: sucuri de fructe, lapte, iaurt, supa. Voi insista mai mult sa bea apa.

Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007
http://www.drepturile-gravidelor.ro

Mergi la inceput