Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(49)
Raspunsuri - Pagina 18
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada29 Nico ,multumesc tu draga ca ma mai inveti una alta,o sa incerc cu cut![]() |
Ce faza! Tocmai am venit din fata oglinzii, unde mi-am "admirat" firele albe, tot mai dese, de altfel.
Si-mi spuneam ca poate ar trebui sa incep sa-mi fac niste suvite roscate.
Nu prea mai nimerit la vocseluri
In privinta parului din jumatatea inferioara a corpului, scapa de el si gata, nu-i mai vezi culoarea.
| ... o sa fac o ciorbita de perisoare ca mi-a facut pofta Bru saptamana trecuta. |
Si io as vrea sa fac ciorbita cu perisoare dar, fara bors, n-are niciun farmec. Si am uitat sa-mi iau bors din RO.
Oare zeama de la muraturi o fi buna?!
ada29 spune:
Nico,normal ca scap de el,dar cand apare asa negru si frumos
ma gandesc ce bine ar fi fost daca..si bag philips-ul in priza
vopsele naturale de care?eu imi mai iau fara amoniac,dar radacinile n-am ce face cu ele ca tot carunt iese,asa ca repetir
uita-te bine la poza cu mine si vezi radacinile(sper ca eram proaspat vopsita)La ciorbita cu perisoare ma gandesc ca ar merge si lamaie in loc de bors,nu???
Bru,ma bucur ca esti mai bine,atunci suntem alaturi de tine luni
Fetelor la noapte vine Mos Nicolae?
guzelnico spune:
Neah, cu bors e mai faina. 
Cu vopselurile trebuie sa studiez sau, cand ajung in RO, s-o intreb pe coafeza, pardon, stilista.
Oare nu se gaseste vopsea "naturista" la Plafar? Voi Vitex-istele trebuie sa cunoasteti. 
guzelnico spune:
Am gasit ceva:
http://www.efarma.ro
Selecteaza Vopsea de par. Io m-am dus pe Cresterea sanilor.![]()
galliciana spune:
zeama de muraturi e ffffffffff buna, dar, trebuie s-o dai in clocot bun, apoi s-o mai lasi putin sa fiarba! e magnifique!
sau,in ultima instanta, zeama de la o lamaie-cand e gata ciorba, sau hellas.
astept inca o minune in viata mea!!!
brunadria spune:
fetelor , aici nu vine mos nicolae ca in romanica...
la mine o sa vina acuma , ca sunt cuminte![]()
ce ma papa sa fac un test![]()
dar rezist pana luni..nu e mult..
libra drum bun ..sa ajungeti cu bine...
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana zeama de muraturi e ffffffffff buna, dar, trebuie s-o dai in clocot bun, apoi s-o mai lasi putin sa fiarba! e magnifique! ![]() sau,in ultima instanta, zeama de la o lamaie-cand e gata ciorba, sau hellas. ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Haidaaaaa, adica in TR cresc lamai pe marginea drumului (in Antalya, nu in Istanbul, ce-i drept) si io folosesc suc de lamaie cu conservant?! No way!
Am muraturi in saramura, mi-a dat tata un borcan.
Tu asa zici: sa fierb zeama de la muraturi, separat si apoi s-o pun in ciorba si sa mai dau ciorbita intr-un clocot?
P.S. Io am facut muraturi in otet. E primul an cand ma avant la astfel de experiente. Au iesit SU-PER. Dar s-au terminat.
guzelnico spune:
Bruni, mai ai putintica rabdare.
Oricum esti prima din serie care vei veni cu un Bhcg MAAAAAREEEE.
Mai e putin pana pe 9 decembrie.
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui brunadria galli ne ai deschis deja capitol, special de mos... ![]() |
Dar mai stam pe-aici pana la pagina 20.