La Multi Ani Marius!
Raspunsuri - Pagina 3
ariel_7000 spune:
La Multi Ani! Ma bucur ca te-am cunoscut, chiar si virtual.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
marius spune:
Prima data am vrut sa raspund, chiar daca la urma urmei cuprinde intotdeauna tot ce se poate cuprinde prin rostirea unui cuvant un multumesc.
Mai apoi, citind si recitind numele celor care mi-au spus "La multi ani!" sau chiar mai multe cuvinte, poate si in conjunctura agitata a vietii publice si mai ales personale, m-am razgandit si iata-ma scriind mai mult decat multumesc.
Am citit nume(nickname) vechi sau mai noi, insa ceea ce m-a determinat au fost cuvintele care mi-au readus in memorie faptul ca, da, pentru unii oameni de aici am insemnat mai mult decat un nume pe un forum.
Si m-a umplut aceeasi senzatie de fericire launtrica pe care o simteam la fiecare inceput si mai ales sfarsit de an scolar, cand eram profesor si cand in ochii fostilor mei elevi, atat la revenire cat mai ales la plecare, uitandu-ne unii la altii in ochi ne-am regasit de fiecare data acea unda umana ce ne leaga pe oricare dintre noi.
Am realizat exact ca si atunci ca, vreau nu vreau timpul trece peste mine si incet, incet, devin un batran printre cei intre care ma misc. Am un sentiment impletit de multumire, cu un sentiment de usoara amaraciune, dar poate de aceea merita cu atat mai mult traita viata, tocmai pentru ca asa suntem noi meniti sa ne petrecem prin viata, ducandu-ne in egala masura atat cu un pas drept, cat si cu un pas stang, facuti sa ne aduca aminte din cand in cand ca asa inaintam si cu mai bune si cu mai putin bune.
De aceea nu am sa mai continui, va multumesc (ce cuvant magic dincolo de banalitatea rostirii!) tuturor celor care ati scris, sau ati gandit si va doresc ca intotdeauna tot binele din lume, sanatate voua si celor care sunt in preajma voastra fie fizic, fie doar in gand.
Marius
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
lilib72 spune:
Si din partea mea un calduros LA MULTI ANI! iti doresc sa ai partea de o viata frumoasa alaturi de cei dragi
lili&domnisorica daria
katty spune:
La multi ani, Marius cel cu suflet de aur!!! Multa sanatate si fericire, iubire si impliniri alaturi de cei dragi!!!
Foarte frumos ai scris mai sus, din suflet!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
marylenac spune:
La multi ani! chiar daca e un pic mai tarziu....Multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi...
desprecopii spune:
Vreau sa va spun un lucru: aveti mare dreptate cand spuneti ca Marius are un suflet de aur.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Leditia spune:
La multi ani sanatosi si fericiti,Marius, alaturi de cei dragi.
POZE CU NOI
de David Christian