Agatamentul stradal

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorothee spune:

Guestus, pun pariu ca doamnele din poza nu sint agresate si nici nu au fundul atins.

Ehee, dar cine are curajul si barbatia sa abordeze doamnele din imagine?

craisorii si fluieratorii sunt inspaimantati si ingroziti pur si simplu, nu se mai gandesc la micile distractii pe seama firavelor creaturi partial imbracate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorothee

cred ca sunt mai multe "cauze" pt care indivizii fluiera, pipaie, fac comentarii diverse la adresa femeilor pe strada. numesc doua dintre ele, mai frecvente:

1. atunci cand femeile se imbraca/ comporta provocator, de genul arata tot din dotare.(fuste prea scurte, mulate, chiloti invizibili sau prea vizibili, etc)

2. sau atunci cand femeia este prea timida, afectata, intimidata si arata si celor din jur starea ei.

Sunt doar 2 sau 3 cauze :
-pt. ca vor
-pt. ca pot
-pt. ca au un IQ cat nr. meu de la pantofi

Nu conteaza cum e imbracata femeia, am fost fluierata cand eram imbracata in trening si claxonata , si aici si in Canada , iar cand am fost cu o fusta pana sub fund si niste cizme cu toc si lungi pana peste genunchi nimeni nu a zis nici "pssst".
Timida nu's si nici n-am fost , provocatoare nu's si daca ma imbrac provocator am grija sa nu ma si comport ca atare.
Oricum povestea cu imbracatul pe mine ma lasa rece , daca nu ai stapanire de sine cat sa-ti dai seama ca nu ai voie sa-ti bagi mana sub fusta cuiva doar pt. ca e in fusta dp meu de vedere ar trebui sa existe un sanatoriu special pt. genul acesta de oameni.

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

Guestus, pun pariu ca doamnele din poza nu sint agresate si nici nu au fundul atins.

craisorii si fluieratorii sunt inspaimantati si ingroziti pur si simplu, nu se mai gandesc la micile distractii pe seama firavelor creaturi partial imbracate.

daca stii ca o costumatie adecvata te apara de vagabonzi...de ce nu te imbraci corespunzator? ce trebuie sa te imbraci deocheat..sa atiti barbatii pe strada.....pai nu o faci tu intentionat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana28 spune:

Guestus, poza e buna ca poanta Am ras cu lacrimi. Si la noi ar trebui sa fie costumatia aceasta anti-fluieraturi, si cu toatele am fi intr-adevar in siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorothee spune:

Guestus, apropo de mistocarii, ia sa auzim o poanta despre:

Mergi la inceput

Citat:

Guestus, apropo de mistocarii, ia sa auzim o poanta despre:

da guestus nu vede nici o mistocarie.
daca te simti frustrata pe strada si ciupita de fund si etc de ce nu te imbraci corespunzator?
ce este mai important pt tine...sa porti hainutele din imagine sau sa te trezesti in autobuz cu 1 palma de 400 cm2 si 5 degete sub fustita de 20 cm?

daca se imbraca mai multe femei asa atunci o sa fie ca un fel de avertisment pt barbati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:

cred ca sunt mai multe "cauze" pt care indivizii fluiera, pipaie, fac comentarii diverse la adresa femeilor pe strada. numesc doua dintre ele, mai frecvente:

1. atunci cand femeile se imbraca/ comporta provocator, de genul arata tot din dotare.(fuste prea scurte, mulate, chiloti invizibili sau prea vizibili, etc)

2. sau atunci cand femeia este prea timida, afectata, intimidata si arata si celor din jur starea ei.

Nu stiu de unde atata modestie la topicul asta. Cand v-ati uitat ultima data in jurul vostru? Eu observ de fiecare data cu placere ca suntem un popor cu femei frumoase, finute si atente cu ele. Si daca si eu observ asta ar fi ciudat ca tocmai barbatii sa nu o observe. Am fost si prin alte tari si aproape ca nu deosebeam femeile de barbati. Nu ma mir ca pe acolo barbatii sunt niste gentelmani.

Nu cred ca trebuie sa cautam vinovatia in situatia de fata. Cert e ca un procent covarstitor de femei romance nu ies nici pana la paine nearanjate. Sa nu-mi spuneti ca vor sa fie frumoase doar pentru ele, ca am tot auzit placa asta. Cred ca si felul de a fi al barbatilor de la noi, care in mod sigur, chiar daca nu fluiera, se schimba la fata sau isi indreapta spatele in prezenta unei femei frumoase, intretine interesul femeilor de a arata bine.

Mergi la inceput

accept92...pe tine te fluiera barbatii...pun mina pe fundul tau sau nu?
saptamina care a trecut de cite ori ai patit ceva din cauza brutelor de barbati...si mai exact ce ai patit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:

Nu stiu de unde atata modestie la topicul asta. Cand v-ati uitat ultima data in jurul vostru? Eu observ de fiecare data cu placere ca suntem un popor cu femei frumoase, finute si atente cu ele. Si daca si eu observ asta ar fi ciudat ca tocmai barbatii sa nu o observe. Am fost si prin alte tari si aproape ca nu deosebeam femeile de barbati. Nu ma mir ca pe acolo barbatii sunt niste gentelmani.

Nu cred ca trebuie sa cautam vinovatia in situatia de fata. Cert e ca un procent covarstitor de femei romance nu ies nici pana la paine nearanjate. Sa nu-mi spuneti ca vor sa fie frumoase doar pentru ele, ca am tot auzit placa asta. Cred ca si felul de a fi al barbatilor de la noi, care in mod sigur, chiar daca nu fluiera, se schimba la fata sau isi indreapta spatele in prezenta unei femei frumoase, intretine interesul femeilor de a arata bine.

Accept, tu ai niste probleme cu exprimarea. Din ce scrii mai sus reiese(pentru a cata oara oare?) ca e chiar un compliment sa fii agatata asa pe strada ca doar suntem o natie de frumuseti nemaivazute, ce mai atata ´´modestie´´

Suntem, la naiba, buricul pamantului, ca noi nu mai e la nimeni, suntem atat de superbe incat e de scuzat faptul ca mitocanii nu se pot controla

Pentru tine gentelman inseamna un barbat care nu este interesat de femei pentru ca acestea sunt urate???

Si inca ceva, o femeie care merge pe strada cu fusta de-o palma, tocuri cui si decolteu nu este, draga Accept, model de frumusete! Si a umbla imbracata total aiurea, secsi..provocator..ziua in amiaza mare este o lipsa de estetic si de cultura vestimentara!

Nu cred ca o femeie normala la cap are interesul de a arata bine TOCMAI datorita fluieraturilor de pe strada Incredibil ce spui tu aici.
Nu stiu prin ce tari ai fost tu de nu puteai deosebi femeile de barbati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Conchita, hai ca se intampla lucruri de-astea in toate locurile din lume nu doar in Romania. La noi se intampla insa mai des din pacate.

eu nu vorbesc de fluieraturi, am spus clar de la inceput. am comentat atingerile propriu-zise, ciupiturile de fund si sani, pipaielile "in treacat" pe strada - strict la astea m-am referit de fiecare data.

eu nu am vazut niciodata scene de-astea pe-aici si nici nu mi s-au intamplat oribilitatile de atingeri intamplate in romania, ziua in amiaza mare, in public.

Stai linstita, ca nici aici nu se intampla astfel de fapte cu frecventa pe care o insinuezi tu. Da..., sunt foarte multi barbati care se baga in seama folosind diverse onomatopee sau divesre epitete insa marea lor majoritate se opresc aici.

Si iti amintesc ca subiectul a plecat de la intrebarea "Vi s-a intamplat de multe ori sa mergeti pe strada imbracate mai frumos sau chiar normal si sa vedeti&auziti un gest , o remarca , un claxon , o invitatie samd." Daca tu vrei sa-l duci neaparat in tragic, fa-ti de cap.

Din punctul de vedere al subiectlui discutat aici am sa prefer mereu Romania Americii. Aici...multi prost crescuti, putini nebuni. Probabil ca la voi numai un criminal si-ar permite sa priveasca in ochi o femeie pe strada...la noi e un pic alta atmosfera. Dar dupa reactiile pe care le-ai avut pe cand erai aici cred ca esti pregatita sa faci fata si acolo.

accept, nu am insinuat nimic. am afirmat de-a dreptul ca mie mi s-au intamplat. deci stai tu linistita, nu-ti fura nimeni admiratorii, ba ti-i cedeaza cu...era sa zic placere! iti reamintesc si tie ca "samd" din intrebarea initiala a lui Xio include orice forma de agatament stradal, nu doar pe cele considerate de tine flatante. capisci?

tragedia a inceput la topic cand te-ai trezit tu sa insulti femeile care gandesc altfel facandu-le mincinoase si INSINUAND ca numa alea ne-fluierate au orgoliul ranit.

apoi, io zic sa inchizi televizorul sau sa repeti dupa mine: un film american e doar un film. stii, in 8 ani de america n-am intalnit nici un nebun, criminal si, vaaaai, nici macar un singur mitocan. din punctul asta de vedere, si nu numai, prefer oricand america - cred si eu ca ti-e imposibil sa-mi intelegi alegerea, fiecare cu
afinitatile care este.

imi permiti sa-ti urez succes la fluieraturi (nu, nu ciupituri de fund, tu esti speciala in romania)? inteleg ca-ti plac enorm.

Mergi la inceput