Agatamentul stradal
Raspunsuri - Pagina 6
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita a doua femeie ar trebui sa fie fericita ca nu e VICTIMA. pentru ca atitudinea asta e o forma de abuz, cel mai tare in muschi isi permite sa fie mitocan. |
Si prima ar trebui sa sune la 112 sa anunte ca este o victima a admiratiei. Subiectul asta a fost simpatic pana acum - cum se plang doamnele de tratamentul mojicilor necunoscuti...eu zic sa-l lasam sa curga in acelasi ton. Nu e cazul sa tensionam atmosfera si aici folosind cuvinte grele pentru moravuri usoare.
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Si prima ar trebui sa sune la 112 sa anunte ca este o victima a admiratiei. Subiectul asta a fost simpatic pana acum - cum se plang doamnele de tratamentul mojicilor necunoscuti...eu zic sa-l lasam sa curga in acelasi ton. Nu e cazul sa tensionam atmosfera si aici folosind cuvinte grele pentru moravuri usoare. |
cea mai mare insulta a fost aia a ta cu orgoliul ranit. arata ce impresie ciudata si cat "respect" ai pentru suratele tale ne-vesele. admiratie? ai standarde scazute, sorry. dar daca tu te-ai extazia cand ti-ar pune un necunoscut mana pe fund si te-ar fluiera ca la stana, eventual starnindu-ti "veselia" proverbiala si mangaindu-ti orgoliul ca asta e admiratie (what???!!!), te rog sa nu le judeci pe celelalte dupa gusturile tale. topicul e vesel, tema e tragica - arata cat de inapoiata e romania la capitolul respect pentru semeni si cat de josnic e tratata femeia.
accept92 spune:
citat din mesajul lui conchita topicul e vesel, tema e tragica |
Sper ca nu incerci de fapt sa ne convingi ca viata e tragica...Referitor la aspectul asta 'tragic' am o veste buna...timpul si gravitatia te vor scapa in mod sigur de aceasta tragedie a vietii. Raman celelalte, desigur...
mihaela_80 spune:
Mi se pare incredibil ca exista femei care privesc ingaduitor hartuiala de pe strada, pentru mine e deosebit de stresant, si nu m-am simtit nici o secunda, niciodata, magulita, ci doar agresata.
Dintre cele doua prietene as prefera fara nici o discutie sa fiu cea lasata in pace, de altfel mitocanii nici nu fluiera frumusetea in sine, cum par sa creada unele forumiste, ci disponibilitatea sexuala, exprimata prin machiaj, cizme lungi, fuste scurte, aura fragila.
E foarte simplu sa ii faci sa te fluiere, nu e nici un merit aici, nici un motiv de a te simti mandru.
Ce ma scoate din minti e ca nu pot scrie "dimpotriva". Adica faptul ca uneori ai probleme si imbracata sport si nedata macar cu ruj.
accept92 spune:
citat din mesajul lui mihaela_80 Ce ma scoate din minti e ca nu pot scrie "dimpotriva". Adica faptul ca uneori ai probleme si imbracata sport si nedata macar cu ruj. |
Deci te scoate din minti faptul ca aceasta realitate contrazice tot ce ai spus mai sus, si chiar si tu stii asta.
In exemplul dat de mine cu cele doua femei nu am facut absolut nici o presupunere vis a vis de sentimentele primeia. Sunt foarte constienta ca aici depinde doar de femeie, sunt si unele care se vor simti chiar vinovate. Dar haideti sa lasam fetele sa depuna in continuare 'marturii', sa fie ca un fel de subiect 'terapie de grup' pentru femeile abuzate in modul acesta. E mai sanatos decat sa isi puna pietre in poseta.
mihaela_80 spune:
Nu stiu ce iti imaginezi tu ca stiu, in principiu n-ar trebui sa presupui.
Nu e vorba de nici o contrazicere, logica e simpla.
conchita spune:
Sper ca nu incerci de fapt sa ne convingi ca viata e tragica...Referitor la aspectul asta 'tragic' am o veste buna...timpul si gravitatia te vor scapa in mod sigur de aceasta tragedie a vietii. Raman celelalte, desigur... |
sorry sa te dezamagesc, dar de golania strazii romanesti m-a scapat emigrarea, la o varsta destul de tanara, cand gravitatia avea treaba in alta parte. iar cand s-a intamplat, o sacosa peste ceafa si-o talpa in zona cu adevarat sensibila a mitocanilor (nu caracterul, ceva mai fizic de-atat) a rezolvat problema eficient.
e tragic. e umilitor. e abuz. ca unele saliveaza la tipul asta de "atentie" de santier nu schimba adevarul: e tragic, umilitor si e un abuz al celui mai tare asupra celui mai slab fizic.
J G spune:
M-am intrebat mereu ce spera sa obtina barbatii care "complimenteaza" asa femeile si acum inteleg. Deci exista femei care chiar iau asta ca un compliment!
Lucrez acum intr-un loc mai pustiu, autobuzul ma lasa la 100 de metri de birou, pe care ii parcurg pe langa o sosea. Indiferent cum sunt imbracata (blugi si geaca, costum, pardesiu - desigur niciodata cu fusta scurta si tocuri sau lucruri mulate) de fiecare data cand strabat acea distanta se gasesc 2-3 animale care sa ma claxoneze sau si mai galant sa incetineasca masina langa mine. Cat de elegant, vai ce flatata ma simt!
De ce se intampla? Pentru ca sunt singura si pot si ei sa sperie pe cineva. Probabil au si un hard on la faza asta, ce puternici sunt, ce barbati!
Si peste toate astea, trebuie sa aud din gura unor femei ca asta e o problema falsa si ca sunt complimente. Va rog eu mult nu mai jigniti asa pe toata lumea!
J si Carla (05.02.2006)
ladyJ spune:
Avem de-a face cu doua rase de mitocani:
1-cei care la vederea unei femei incep sa behaiasca, indiferent de cum e imbracata femeia aia, e suficient sa fie femeie. De obicei se intampla cand femeia apare intr-o zona in care ea, ca femie, este in inferioritate numerica.
2- acei barbati care reactioneaza la o idee de disponibilitate sexuala, cum bine spunea Mihaela: vad un picior, o fusta, un decolteu, un toc..si ei iau asta ca pe o ´´invitatie´´ (vezi idioata explicatie a unor violatori)
Referitor la punctul 2- Eu personal nu vad niciun compliment atunci cand cineva te fluiera sau intra in vorba cu tine aiurea.Ba dimpotriva, consider ca :ori sunt in locul nepotrivit cu vestimentatie nepotrivita, ori am o problema generala cu modul in care ma imbrac si cu atitudinea.
Daca unei femei i se intampla des, e clar ca ar trebui lucrat putin la atitudine sau chiar la vestimentatie. Nu pentru ca n-ar avea femeia dreptul sa se imbrace in fuste, ci pentru ca efectiv exista multi mitocani care , cum spuneam mai sus, iau asta ca pe o disponibilitate sexuala. In principal, trebuie sa ne imbracam CORECT, nu mergem in tocuri de 7 si fuste mulate ziua in amiaza mare, pe bulevard.
Punctul numarul 1- aici nu prea ai ce face. Te vezi pusa in situatii penibile, esti fluierata sai chiar agresata verbal pentru simplul fapt ca existi atunci si acolo. Incepand de la adolescenti pana la tot felul de frustrati in masini cu multi cai, esti tinta amuzanta prostiei lor.
ladyJ spune:
Sper ca nu incerci de fapt sa ne convingi ca viata e tragica...Referitor la aspectul asta 'tragic' am o veste buna...timpul si gravitatia te vor scapa in mod sigur de aceasta tragedie a vietii. Raman celelalte, desigur... |
Accept, confunzi lcururile. Orice femeie isi doreste sa fie atractiva, sa starneasca ADMIRATIE.
Tu cand vezi un tablou frumos, te apuci sa vociferezi´´ vai, manca-ti-as, ce te-as lua casa´´ ??? SAU te uiti efectiv si admiri tabloul?
Asa si cu femeile. Simti cand esti admirata, nu e nevoie sa iti doresti sa imbatranesti sa scapi de ´´corvoada´´ asta. Insa, pariu, ti-ai dori sa nu ai parte de situatii in care esti agresata verbal sau fizic pentru simplul fapt ca esti FEMEIE.
Ce sa zic, daca pentru tine e un compliment faptul ca esti ´´dorita´´ de toti mitocanii care chiar au grija sa-si exprime dorinta cu cele mai colorate cuvinte....este fix problema ta. Nu vad cum ai putea sa te simti bine fiind obiectul dorintei unora care nu au absolut nicio scala a valorilor.