Agatamentul stradal

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
Dar daca va imbracati voi mai putin provocator..mai decent...asa cum se imbraca vecinele noastre mai din sud? ce este asa greu? pun pariu ca doamnele din poza nu sint agresate si nici nu au fundul atins. http://myminddroppings.files.wordpress.com/2009/01/burqa1.jpg
Culmea e ca in tarile unde femeile se imbraca asa ori chiar daca nu toate cu traditionala burka, sunt oricum cam toate decente si cu ceva un val , sal mai pe umeri, pe plete, totusi europencele blondine imbracate in jeansi si sa zicem un tricou/camasa cu minecile suflecate si cu pletele in vint, cu bratele goale, gitul gol nu decoltate, dar oricum tre sa recunoastem toate astea fac o imagine exotica in tarile alea dintr-o femeie, si ei bine nu le pune nici un arab mina pe fund si nici nu le zice vorbe porcoase. Aaa da ca se uita si se mai ingheontesc cu cite un prieten, poate ca da, dar in rest liniste.Nu vorbesc de Iran, Arabia Saudita si alte tari unde lucrurile stau la extrema si ma rog acolo-s alte bube, de mai bine femeile sa fie fluierate..dar asta e alta discutie. Zic asa de sa zicem Egipt, Siria, Liban, Dubai..Vikinga 37+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 3saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui conchita

apoi, io zic sa inchizi televizorul sau sa repeti dupa mine: un film american e doar un film. stii, in 8 ani de america n-am intalnit nici un nebun, criminal si, vaaaai, nici macar un singur mitocan.

din seria "io n-am vazut girafa, deci nu iezista"

mey, a dracu' imaginatie pe scenaristii aia. zi drept, ii trimite la stagii prin europa de est, nu?

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

io zic ca a dracu poa sa fie si logica. sau lipsa de logica. daca n-am vazut eu, NU inseamna ca Nu exista - NU am afirmat asa ceva. numa ca in propozitie era vorba despre accept care m-a vazut intr-un film american privind un criminal in ochi si dupa aia dandu-i cu poseta dupa ceafa. fii si tu atenta, e telenovela complicata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92
Nu ma simt agresata in nici un fel. Daca un barbat imi spune 'ce te-as f..e' nu pot decat sa-l inteleg, dar asta e viata...nu le poti avea pe toate.

oh ba da, in america!

daca nu te simti tu, asta nu inseamna ca agresiunea nu exista.

pe de alta parte, eu nu pot intelege cum se poate obisnui cineva cu forme dintr-astea de abuz verbal. e clar ca trebuie sa le auzi de-un zilion de ori pana sa te imunizezi. in ciuda acestui fapt, strada romaneasca e totusi preferabila, caci te face sa te simti "femeie", nu ca in america unde nu te fluiera decat politistii daca depasesti viteza legala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Conchita, hai ca se intampla lucruri de-astea in toate locurile din lume nu doar in Romania. La noi se intampla insa mai des din pacate.Am fost fluierata si cand eram imbracata ca naiba , ma simteam ca naiba i in consecinta aratam ca naiba. De ce ? Din cauza frumusestii mele rapitoare Nicidecum , din cauza ca eram de sex feminin si treceam pe acolo.***Fur is for petting**http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/http://freecycletm.ecosapiens.ro/http://accesoriisihaine.blogspot.com/http://www.4animals.ro/ajuta.html
Xio, chiar nu sunt mai femeile fluierate pe aici, mina pe fund nici atit! Ca doar nu stam sa mintim asa aiurea pe forum. Ziceam eu de prioritatea data de domnii nemti in intersectiile astea mici nesemnalizate si o birfeam nitel asa de circotasa ce sunt, insa da dom'le de ce aici e posibil si in Ro la volan ca femeie si mai ales blonda..aoleooo esti facuta in fel si chip. Nu zilnic, dar ma rog streseaza aspectul.Si revenind la agatamentul asta pe afara, nu sta secretul in frumusetea femeilor, sunt femei frumoase si pe aici, eu de ex am prietene foarte frumoase, toate inalte, fac sport, au grija de corpul lor, aranjate, atragatoare, ok nu e stilul ca la noi de too much, aici e alt stil care mie chiar imi place si lor li se potriveste f bine, le avantajeaza. Nu mai zic ca cere Guestus poze si astea-s foarte vii. Oricum nu poti sti femeiele unei tari asa intr-o scurta trecere ca si turist. Tre sa locuiesti ceva timp si chiar si atunci sa mai si mergi colo colo. Eu am vazut destule nemtoaice frumoase, ba chiar f frumoase si au si ele rochitele si fuste si pantofi cu toc, dar seara in cluburi, petreceri private, uite chiar am fost sapt trecuta la o petrecere din asta mai deosebita, fusese ziua unei prietene, a avut 100 invitati pai ce femei am vazut pe acolo. Aici femeile se aranjeaza si-si pun tocuri de ex numai seara, cu carutul si pe tocuri de 10 si ruj strident aici e prea mult. Zic asa in graba un exemplu. La fel in aeroport, unde nemtoaicele au alt stil gen jeansi, camasa lejera, sacou, geaca trendy si pantofi fara toc.La fel nu sta in femei raspunsul la chestiune pt ca simplu si logic, o romanca frumusica si fluierata in ro aici nu e fluierata. Punct.Privita admirativ? Da. Dar va asigur nu si daca e in stilul de too much. Ei numesc billig, ieftin, chiar ma uitam si la niste emisiuni cind aceeasi femeie e aranjata in fel si chip si la un mers pe strada in urma ei erau intrebati barbatii ce cred. Interesant de vazut dar gusturile nemtilor chiar sunt ceva mai altfel si nu erau intrebati barbati in baston, nu nu, barbati tineri, moderni, aranjati, draguti.Pe aici poti fi fluierata de cite vreun strain, mai ales mai balcanic asa ori alte natii apropiate. Dar si atunci daca-s prinsi in grup, de ex un grup de muncitori ce renoveaza o cladire, de pe schele se mai pot auzi una alata pe linga bla bla-urile pe alta limba. Ori 2 italieni care incep cu bella mia, oh dumnezeule si alte vorbe italienesti, dar ma rog fara pipaituri si vorbe urite.Cum sunt pe aici strazi cu viata de noapte concentrata de-s pline din m in m cu discoteci, puburi, cluburi, baruri cu muzica live si cum lor le place sa le schimbe toata noaptea, ei bine doar atunci poti ca si femeie sa auzi una alta dar nu fluieraturi, iar nu pus mina pe fund ori alte golanii, dar de ex daca un grup de domnisoare trece pe linga un grup de tineri mai ales in sens opus, da sunt salutari, invitatii de genul ...putem si noi merge cu voi in clubul unde va indreptati, ori din care club veniti?, noi tocmai acolo mergeam, dara fara voi sigur nu e la fel de frumos..etc alte discutii de gen. Care pot fi initiate chiar de domnisoare, nu e nicio problema. Nu-s strazi intunecate, e politie multa, tinerii nu dau semne ca-s pericolsi si asa si domnisoarele dupa un coktail is mai guralive si prietenoase. Zic asa ca sa explic oleaca atmosfera de pe aici, ca se confunda.Si da, nu inseamna ca din pacate femeile sunt in marea siguranata noaptea pe strada. Doar in zonele cu multa lume, cum is strazile astea cu concentratie mare de cluburi ca totusi nu merg doua femei noaptea pe strazi dupa un taxi de ex, ci stau undeva in siguranta si-l comanda prin telefon. Nu inseamna ca nu sunt dembeli ori violatori prin tara asta!(cu toate ca pe insula mea cit o fi ea plina de turisti vara totusi in ultimii 20 de ani de ex nu au fost cazuri de violuri, pedofilie nici nu mai zic, rapiri si alte rele, cel mai grav caz fu acum vreo 6 ani cind un politist fu batut bine de o femeie bauta). Asa cum nici existenta fluieraturilor si ciupiturilor si luarilor de git si vorbelor deranjante nu elimina existenta violatorilor si nu inseamna ca de ex in Ro agatamentul asta stradal e maximul agresivitatii contra unei femei.Oricum nu inseamna ca in Ro toti barbatii isi manifesta admiratia in felurile criticate pe aici, eu am multe exemple si de complimentari frumoase, un salut zimbit, ba chiar si o floare oferita de cite un necunoscut pe strada, in disco o invitatie eleganta la un drink ori dans. Inseamna doar ca mai trebuie ceva cizelare pe ici pe colo si poate ca procentul badaranilor e un picut mai mare, atita tot nu ca barbatii romani is toti mitocani.Si mai e ceva, e si multa lume pe strada dom'le, ce atitia taietori de frunze la fiecare colt de bloc? Da' sa mestereasca ceva in casa nu se poate? In loc de seminte, un jogging, un inot ceva ca omu' mai abereaza si cind nu are ceva mai bun de facut. Ia muncitorilor de pe santier sa le stea seful si patronul in spate cu degetul pe ceas sa trebuiasca ei sa munceasca bine si mult, ia sa vezi ca nu le mai arde lor de fluieraturi.Am avut acum o luna in fata casei dincolo de strada o echipa de muncitori ce tot au mesterit la niste cabluri si conducte vreo 3 sapt, da, cind ieseam din casa li se vedeau ochii din transee cum urmareau fiecare miscare pe sub casti, dar nimic mai mult, se mai auzea ca vb intre ei, nu se intelegea ce, dar atita timp cit eu nu eram deranjata de ceva e ok. Seful lor mai dadea un buna ziua din cap asa ocupat, ori isi cerea scuze ca-s parcate masinile firmei in fata casei, ori cerea voie sa mai parcheze in parcarea noastra. Eu ca si femeie nu simt lipsa fluieraturilor, e mult mai bine asa ca pina la urma un fluierat azi, un huiduit miine cind parchezi ca-ti ia prea mult chipurile dupa opinia romanasului cu 4 cohoane din spate care claxoneaza iritant si batjocoritor, pe urma un claxonat poimiine si-un strigat din masina cu ce ti-as face, toate astea aduc o atmosfera si mai ales un mesaj femeii, si e nerespectuos, defaimator. Noi suntem mai femei ca sa zic asa, care stim ce vrem si suntem mai greu de clintit, nici nu nu cadem pe spate, nici nu ne enervam la din astea, probabil si din obisnuinta dar lucrurile stau altfel pt tinerele femei, pt liceencele cu nurii proaspeti care uite cu una alta se pozitioneaza cu siguranta gresit in timp in relatia femeie/ barbat. Mie nu mi-ar place ca de ex fie-mii sa i se intimple mojicii din astea, pipaituri prin autobuz, sa o ridiculizeze cite un macho in training si cu seminte la gura cind parcheaza masina, sa o faca sa se simta prost de cum e imbracata si m-as simti cam aiurea daca ea le-ar vedea ca si complimente...! Aoleou asta ar fi o tema de gindire si discutii.Daca tu ca mama zici azi miine ei las' ca nu e cine stie ce si ea va fi o data in drum spre liceu in autobuz pipaita stinjenitor ori atinsa intentionat si cu mesaj cu prohabul unui mojic de fundul sau si sigur pt o tinara de 16-17 ani toate chestiile astea au alta insemantate si dimensiune si daca ea intelege de la femeile mai mature ca de fapt nu e cine stie ce, ca de fapt ala a o place..nu stiu nu e ok.. Cind mi s-a intimplat asta mie in autobuz m-am simtit ca naiba! Dar mama m-a inteles si mi-a dat bani de maxi taxi. Nici nu s-a mai discutat, problema banilor. Ori tot in drum de la liceu eram ba fluierata de un grup care se tot stringea la un colt de bloc, ei bine a mers fratele meu mai mare care are si o infatisare mai de boxer asa si s-au linistit lucrurile.Ce mai! O rasfatata, frate mare incruntat, mama care sa inteleaga, pe urma ciine fioros ei asa mai da.Vikinga 37+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 3saptamini

Mergi la inceput

Conchita tu faci o mica greseala de abordare. Nu ca Accent nu ar face si ea dar tu pt ca ai ambele modele de viata ar trebui sa vezi lucrurile mai cu ingaduinta. Nu ingaduinta pt barbati ci cu intelegere pt femeile romance ce poate s-au obsinuit cu treaba asta pt ca nu au trait s azicem 5 ani in alta parte sa guste si o altfel de atomsfera. Vina e pusa iar tot pe umerii femeilor. Si nu e corect. Ca la preot cu avorturile. Pai stai asa dar vina barbatilor unde e? de sa judecam si sa taxam femeile pt actiunile lor ce rezulta de fapt din comportamentul barbatilor?Pt ca intr-o astfel de societate care pe linga fluieratul asta mai are si alte lispuri mult mai mari, trebuie sa minimalizezi unele aspecte ca sa poti sa-ti traiesti in continuare viata asa cum doresti. Dreptul de a fi fericit il are oricine! Dreptul de a vedea viata in cit mai roz posibil iar il are oricine! Uite asa cum eu am invatat sa trec peste ploaia asta mohorita timp 8 luni pe an, o ignor cu succes si de oriunde as veni ma simt f bine si acasa aici cu ploaie cu tot!De fapt nici nu e bine pt psihic sa faci o tragdie si sa plingi ranit in fiecare noapte cu capul in perna din cauza mijiciilor, lumea nu o poti schimba si apoi viata merge inainte! Si asta e, trebuie sa mai inchidem uneori ochii la inconveniente ca nu suntem noi vinovati de toate pe lumea asta!Acuzind se transmite mesajul ca tot femeiele is de vina, doar pt ca unele prefera sa inchida ochii ingaduitor ori indiferent sa accepte unele aspecte ca parte din viata.Eu nu as indemna toate femeile sa fie ninja pe strada, nu e datoria lor. Iar daca apostrofezi un mojic din asta ai toate sansele sa stirnesti un rahat mai mare si sa-si strici si mai rau ziua.Insa cum in noi mamele sta puterea de schimbare a unei societati, in noi fiind cheia prin copiii nostri, macar atit putem face. Sa ne invatam baietii si fetitele ca altfel stau de fapt lucrurile. Iar fetele din afara pot veni cu idei si experiente nu cu acuze, ca-s destule pe umerii romanilor si mai ales pe umerii femeilor romance.Ca pling, ca accepta, ca privesc asta cu detasare din obisnuinta ..nu conteaza vina nu e la ele ci la ei!De ex ce i-ai spune unei femei adulte romance care de ex ar suferi tragic de fiecare data cind e apostrofata pe strada? Ca e corect sa plinga si ca trebuie ea sa mearga la psiholog? Ori ai veni cu ex de cum e afara si sigur ar plinge si mai mult:)? Ori ar fi mai buna o alta atitudine, un indemn la indiferenta, la luarea nu asa in tragic, o imbarbatare ca hai totusi nu e dracul asa de negru?Vikinga 37+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 3saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

pe cand avea carol cam o luna am mers si eu pana la un market un pic mai departe de casa, ca aveam chef de umblat. eram cu blugii sotului, ca altii inca nu ma incapeau, un fas mare, bocanci, caciula, nemachiata, cu un rucsac cu cumparaturi in spate si caruciorul cu copil in el in fata. si tot s-a gasit un dobitoc de vreo 16-17 ani sa ma prinda de fund.

asa ca accept92 faptul ca te pipaie sau fluiera unul pe strada nu inseamna ca arati bine. nici pe departe. pacat ca nu erai tu in locul meu - tie vad ca ti-ar fi facut placere.

conchita- da, mi-a venit sa plang atunci, da nu pt ca ma simteam agresata (ma simteam si asa) ci pt ca din cauza ca ma durea operatia nu am putut sa-i trag una in cap cu rucsacul plin de conserve metalice.

si nu cred ca o fac ca poate poate se leaga ceva - doar nu isi imagina ca las acolo caruciorul si merg la primul tufis cu el. o fac pt ca se distreaza sa vada reactia femeilor, sa le vada ca se rusineaza sau ca se enerveaza. asta e de fapt marea lor distractie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

da esti sigura ca te durea operatia de la ciupitura de fund? ca poate te durea de la rucsacul plin cu conserve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

nu stiu exact guestus, da daca tu ai avut mai multe cezariene ca mine presupun ca ai mai multa experienta in domeniu. asa ca spune-mi tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo nu pot sa cred ca ziua in amiaza mare vine un barbat si te ciupeste de fund in herastrau...sau in parcul X. ..nu pot sa cred asa ceva.
ca acum 20 ani cind aveati si voi 18 ani a fost poate 1 data ceva...hai sa zicem ca mai cred...dar asa..zi de zi de zi sa fiti agresate..pai cine va crede nene?
poate ca va claxoneaza unul si altul...okay..dar sa va bage mina sub fusta in autobuz/strada yo cred ca sint fabulatii 100%.
sau ca se uita muncitorii...si ce daca se uita?...ce nu au voie?

declarati ziua de ex. ...18 august.. "1 zi cu burca pt toate femeile din Ro"..manifestam contra ciupiturilor si a agresiunilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Guestus , te inteleg . Spre exemplu nu stiu cine te-ar crede daca ai da peste una bucata studenta nebuna care sa-ti faca un tuseu rectal de toata frumusetea ziua in amiaza mare.
Ar spune ca esti un pervers cu fantezii ciudate Atunci sa vezi frustrare!

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput