Pestisori... pestisori... (51)
Raspunsuri - Pagina 7
Tethys spune:
repede pe fuga ...
Miruta, vizionai pozicile . Sa-ti traiasca mandretea & . De citit m-apuc diseara ... la blogulet ma refer ...
Andanii, mult succes cu tezele si testele si... bafta multa la concursul de duminica !!!
Dany, ma bucur tare ca au iesit bine analizele & ! Succes mult si cu restul analizelor !
Nicoll, asteptam vesti bune si de la tine & !
Ely, ai gasit cadou ?
Baby, ce mai faci?
Celelalte sirene care nu mai dau pe aici... pe unde sunteti, ce mai ziceti, ce mai faceti?
Mno... daca mai vrea cineva papa de pranz , io am facut ceva mai simplut azi, ca-s cam in criza de timp ... si nici n-am mai mancat de muuuult felul asta de papa... deci, va poftesc la:
- un borsulet de cartofi, dres cu ou si cu smantana, plus ardei iuti
- desert: fructe si suc de visine
Pofta buna si sa va fie de bine !
Mno, fug sa-mi intind masina de rufe ... sa hranesc poporul ... sa culc poznasul, daca mai apuc (daca nu apuc, il culca bunica-su )... si, o tulesc la facultate ... v-am -at pe toate. O zi buna in continuare! Ne "vedem" diseara .
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
nicoll_mada spune:
Buna ziua si de la mine!Cam tarziu,dar am ramas putin in Ploiesti la berou.
Miruta bine ai revenit!O scumpica "terorista" ta!Noi speram ca te va lasa sa mai intri si asa vom avea vesti mai directe despre voi.
Dana vom tine din nou pumnii pt rezultatul la concurs! pt tot sprijinul!
Ely La Multi Ani soacrei!Te descurci tu si cu cadoul.Cat despre slabit...multa bafta!Eu ma fac mica,mica la acest capitol.Sar'na de sprijin!
Dany ,ma bucur ca rezultatele sunt bune,tinem pumnii si pt Papanicolau.Si tie iti multumesc!
Cryna sar'na pt masa!Buna,desi facuta in viteza!Sa porti sanatoasa achizitiile,asta e important.Si pt tine!
Buun,acum sa va spun ca emotional am scapat mai bine decat ma asteptam.Noroc cu astia de la munca,care au tot dat cu tel dupa mine si nu mi-au lasat timp de gandire.Dar circul a fost cu plimbatul sa platesc taxa de timbru.M-au trimis intr-un loc,la trezorerie si acolo mi-au spus sa ma duc la taxe si impozite.Asta dupa ce inghetasem 45 min sa deschida ei,cand dincolo era de mult deschis.Apoi la madam judecator de serv imi spune ca imi trebuie 3 exemplare din fiecare,eu aveam 2.Mai fac un xerox,dupa care imi spune 'mneaei ca de fapt dupa certif de casat imi trebe copie legalizata sau originalul.Noroc ca-l aveam la mine pe original.Nu aveam timp sa mai legalizez,d-lui sot ii expira buletinul sambata si-mi trebuia copie dupa buletin valabil.Iar cu serv meu cine stie daca apucam sa fac.Si acum vin cu bomboana de pe...tort.Termen pe 07.04.2010
Daca o tin asa ma lungesc pana cine stie cand.Dar nu am ce face,asta e sistemul.
Gata,merg sa vaz ce mai fac in folosul serv,
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
N-am apucat sa citesc ce ati scris, dar va dulce pe toate si sper ca sunteti bine.
daniela_daneza spune:
Chiar ma gandeam aseara la tine , ce faci .....imi spuneam ca esti ocupata cu sfarsitul de an scolar , cu bluze / fuste sau mai stiu eu ce ...
Citat: |
citat din mesajul lui ochi_verzi Salutare, salutare! N-am apucat sa citesc ce ati scris, dar va dulce pe toate si sper ca sunteti bine. Mihaela si Diana/ 22.11.2004 ...de la croitorie, la bucatarie |
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
ochi_verzi spune:
Sar'na pt ganduri!
Sunt si ocupata, sunt si fara chef, sambata am fost la chef in Parang, s-a inaugurat pensiunea la care a muncit si serifu si arata super, super...va dau link prin pm de sunteti interesate sa ajungeti vreodata aici.Totul e foarte rustic si arata de 1000 de ori mai bine ca-n poze. Diana cere multa atentie, mai strencanesc cand apuc, teste de corectat si iar e seara.
Ma pun sa descarc pozele de pe aparat si pun vreo doua la albumul comun.
marami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryna77 repede pe fuga ... Celelalte sirene care nu mai dau pe aici... pe unde sunteti, ce mai ziceti, ce mai faceti? Mno... daca mai vrea cineva papa de pranz , io am facut ceva mai simplut azi, ca-s cam in criza de timp ... si nici n-am mai mancat de muuuult felul asta de papa... deci, va poftesc la: - un borsulet de cartofi, dres cu ou si cu smantana, plus ardei iuti - desert: fructe si suc de visine Pofta buna si sa va fie de bine ! Mno, fug sa-mi intind masina de rufe ... sa hranesc poporul ... sa culc poznasul, daca mai apuc (daca nu apuc, il culca bunica-su )... si, o tulesc la facultate ... v-am -at pe toate. O zi buna in continuare! Ne "vedem" diseara . Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!? |
Adeca io?! Momentan ma rezum sa va citesc...atat!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.
daniela_daneza spune:
DA , chiar asa Marami ...ce faci ? Hai da din manute si hai pe la noi ....
Dany
nicoll_mada spune:
Mihaela toata gasca!Sigur vrem si noi poze,macar sa ne delectam ochiu.Sa va fie de bine cheful!Spor la treburi in continuare.
Cristiana ,sa fie bine totul.Poate apuc sa dau si eu un tel azi sau maine.Dar ia zi doamna,tu ne adusesi aici pe mine si pe Cryna si acum ai parasit meterezele?
Gataaaa,plec acasa,pe mai tarziu!
MMN
daniela_daneza spune:
Azi am aflat de " GANODERMA ' ...mi- a spus o viitoare mamica ..akolo la dr cat am stat si de vreo 3 ore tot ma informez si cred ca o sa iau si eu ...sa vad cum fac sa o iau din malaezia direct ....cititi si voi ...mai ales tu BABY
Dany
nicoll_mada spune:
Unde ati fugit sirenelor?Noi am papat,ne-am pregatit pt maine,iar acum ceva Tv,calculator si apoi la somnic.
Dany maine sa vaza si io ce zice despre cea ciuperca,in seara asta doar am aruncat un ochi.
Cryna nu e gata scoala doamna?
Fetele acum va si va spunem noapte buna!
MMN