Pestisori... pestisori... (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Cryna , sa ai spor la treab si sa termini mai repede sa ii faci nazdrvanului bradutul ...

Eu nu fac bradut , dar ornez casa si alte alea ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata si de la mine!Chiar de prin nameti m-am adunat acum vreo ora,dar am avut trebi admin.
Dany sar'na de cafea si de imbratisari si zambet.Le intoarcem si noi pe ultimele doua!Sa ai spor la decorat,norocul tau ca nu ai copii care sa le "aranjeze".
Cryna spor la treaba duamna!Si si la cumparaturi daca mai sunt de facut.Eu cred ca nu am sanse pana duminica sa merg sa le fac.
Dar bradul sper sa-l gat samabata. pe ochi frumosi,dar si pe mami.
Brrr...e frig si la noi,acum ninge linistit.Dar dimineata picura.Cert este ca doar in oras se cunoaste ca au trecut ceva utilaje,in schimb pe DN nik.Parca nu-mi venea sa cred.Dar de,ne-a luat din nou pe nepregatite uarna.
,pe mai tarziu!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Nu se mai aude nici vantul de afar dar si aici linistea e apasatoare ...unde ati disparut toate , mai luati si voi o pauza de munca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am zis ieri ca citesc din urma... dar ce credeti ca am apucat... neeee...

Noi tot pe acasa, nu am iesit ieri, la zapada, pt. ca am fost singura cu toti copiii... Iar azi tati o sa ajunga diseara... poate ii scoatem 10 minute atunci...

Trebuie sa ajungem sa cumparam brad... n-am nici cea mai mica idee cat costa ... sper sa nu raman socata... pt. ca al meu sot da oricat pt. un brad frumos ... si mereu ne ciondanim, sa luam unul mai mic, la un pret mai normal...

Trebuie sa ajungem sa cautam cadouri... iarasi habar n-am ce luam...

Copiii sunt bine, sanatosi... insa tac'su e virusat si sper sa o tina pentru el...

Cam atat pe scurt, despre noi

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Ely , eu am vazut in fata la Afi Palace - Cotroceni saptamana trecuta braduti , si unul foarte frumos cam de 1 m inaltime costa 100 ron ..acum nu stiu daca era brad sau altceva dar era tare frumos , imi cam facea cu ochiul, dar asa cum am zis nu am loc si atunci pas , deocamdata .... succes si inspiratie la cumparaturi ..

si eu ar tb sa fac cateva cumparaturi dar mai sta poate se mai domoloeste vremea , macar de maine cum zic astia la meteo ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Eu nu mai cumpar brad natural ca acum doi ani am luat unul artificial frumusel foc la aproape 2m.Voi lua cateva crengute sa miroasa si una sa o ducem la cimintir la bunici.
Cadouri pt fete am luat in mare,mai tre sa prestez ceva pt ai mei,macar simbolic.
Dar mai am puuutin timp.
Gata Dany,am facut pauza,ma intorc la munca

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

... cine vine sa trebaluiasca in locul meu??? Ca, io bat pasul pe loc ... in afara de ceva cumparaturi si bucatareala de pranz, nu miscai nik altceva ... si, am o leneeeee ... pfuiiiii... cre'ca ma pali depresia Craciunului si n-am chef de nik ... vine cineva si la mine , sa faca oleaca de treaba ?!?

si o zi buna la toate!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Nepotul vine in vizita si o gaseste pe bunica de 80 de ani plangand.Nepotu l:- Ce s- a intamplat?Bunica:- A murit bunicu' !- Pai cum s- a intamplat asa o nenorocire?- Azi dimineata in timp ce faceam sex.- Dar stiati ca la varsta voastra poate fi fatal!- Da, de 5 ani o faceam numai duminica si atunci in ritmul lent al clopotelor de la biserica: la ding - o baga, si la dong - o scotea!- Si atunci care a fost problema!- A trecut nenorocitul de postas cu soneria lui de la bicicleta!!!

Mergi la inceput

Ne prinde Craciunul tot pe pagina asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Dany, mami ... iote ca te auzii si aparui... sa ma invoiesc pt. maine ... n-o sa apar la cofee dimineata ca, voi fi la frate-miu la facultate sa-l ajut cu bufetul pt. protocol... maine sustine examenul final la lucrarea de doctorat... se pare ca, data trecuta fu doar un soi de preambul ... eh, n-am inteles io prea bine ce mi-a explicat el atunci dar, se pare ca maine termina cu "totul/toatele" ... "finish de finish" ... asa ca, nu prea voi fi maine pe aici ... ma invoiti, da?!?
Si, sper si io sa nu ne apuce Craciunul fara sa fi inceput capitolas nou ... mno, poate apar si fetele ...
Hmmmhhh... iar prin casa, tot nu prea facui nik ... ca, dupa-amiaza fui iar la cumparaturi (pt. maine) si apoi furam iar prin Carrefour... de data asta facuram cumparaturile tot pt. maine, pt. bufetul de maine ... eh, 'oi reusi io sa-mi termin ce mi-am propus sa fac si prin casa ... sper ...

Va pe toate si va doresc o seara linistita, maine s-aveti o zi placuta si cu mult spor la treburi si... va zic deja: noapte buna ! Sa visati frumos !

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput