Pestisori... pestisori... (51)
Raspunsuri - Pagina 15
Tethys spune:
Uokey Dany... felicitari pt. rabdare si... sa speram ca anul 2010 va fi intradevar asa cum zic astrele ... sa speram ...
V-am -at... pe mai tarziu...
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez
Tethys spune:
Hellooooo... doreste cineva un gratar din pulpe de pui, pulpa de purcel si mititei cu mustar, ketchup si un pahar de bere rece ?!? Daca da, atunci va poftesc la masa si va doresc s-aveti pofta mare si sa va fie de bine & !
Si, sper sa nu se supere vlahos pi noi ... da', io am ras cu lacrimi la subiectul aista, al ei : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146122
Va pi tate si va doresc o duminica placuta in continuare !
"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez
andanii spune:
ne-am intors .... obositi dar victoriosi , au reusit si dedata asta Podium = locul III ... e tare bine avand in vedere ca erau categoria 12-15, bucurosi de cupa, medalie, diploma, cadouri .... fericit ca probabil ii trece in alta clasa ... e un progres pentru ei
mergem sa ne odihnim , suntem de la 5.30 in picioare ... la 7 si ceva eram la Arad deja ... trebuiau imbracati, frezati , incalziti ... destul de obositiau fost cu trezitul devreme .... zicem noi ca din cauza asta e numai atat.. da nah sa ne imbatam putintel cu apa rece
o seara buna va doresc
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Tethys spune:
Sa mai ies de dupa fotoliu sau nu?!?
E cineva pe aici?!? Sau nu?!?
Doreste cineva un capuccino cald sau o ciocolata fierbinte ?!? Sau nu???
& &
daniela_daneza spune:
Eu sunt , dar am ajusn abia de vreo 15 minute si mi-e foame rau si am pus rapid de un gratar..
Tethys spune:
Ha, ha... iote ca era cineva pe aici ... si trimise odata cu mine mesajul ...
Felicitari Andanii ! Sa va mandriti mult cu premiul/locul obtinut si sa va odihniti bine ! Felicitari !
Tethys spune:
Uokey... Iote si pe Dany ... se aduna sirenele ... spor la bucatarit Dany si sa aveti pofta mare !
daniela_daneza spune:
Multumesc Crynut!
Ce mai Robertelul , mai intreaba cand vine mosul ?
Citat: |
citat din mesajul lui cryna77 Uokey... Iote si pe Dany ... se aduna sirenele ... spor la bucatarit Dany si sa aveti pofta mare ! Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!? "Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez |