Pestisori... pestisori... (51)
Raspunsuri - Pagina 10
andanii spune:
nicoll ti-am trimis pm cu adresa .... a mea adresa o voiai ?????
da chiar ... ce face crynuta ???
ely parca ma aud vorbind cand vorbesti despre slabit si miscare
mai vorbim .... imediat plec si eu de la munci
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
elyanne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela_daneza Cryna, deci mergi pe burta , da ...ai facut parte din juriul de la Klorane si nu zici nik ..taci ca pestele Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
daniela_daneza spune:
Ely , pai poate ca nu a avut voie sa zica ..mai stii
Citat: | ||
citat din mesajul lui elyanne
Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07) |
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
http://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Tehnologie/76628/Flamingo-intra-in-insolventa-ING-executa-silit-stocurile-din-unele-magazine.html
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
babylina spune:
Apropo de adresa de mail. Eu tot am intrebat daca la cntul pentru poze avem si adresa de e-mail. Eu am incercat dar nu merge. Acalo vroiam sa facem un atasament ( asa cum au toate grupurile de pe formum) unde sa trecem adrese de e-mail , telefoane ca sa le avem in caz de nevoie.
nicoll_mada spune:
'Neata buna!Repede,repede va dau o ca am o livrare la prima ora si colega nu este azi.
Baby pai atunci creeaza tu si mail-ul,eu sunt de acord,asa "ne gasim si personal".
,revin mai tarziu.
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
andanii spune:
neata fetelor
cred ca merge si acolo sa atasam o pagina in word pe care sa scriem info despre noi si facuta jpg .... studiez si va spun
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Tethys spune:
'Neata! 'Neata!
Nicoll, multam de coffee . Servici usor sa ai azi . Aaaaa... citii si e-mailul trimis ... fain tare ... noroc ca, io nu-s femeie de cariera ... mersi .
Baby, dulce si de la noi, ca sa treaca supararea provocata de "tunsoarea" lui Bogdanel. O sa-i creasca parul repedeeeee . Ai sa vezi .
Eh, mey... Dany, Ely... iaca ma prinsarati ... mda, fusai in juriu ... mai naspa fu ca, n-am inteles prea bine sistemul de votare ... abia dupa ce am trimis PM-ul catre "desprecopii" mi-a picat fisa ca nu facui prea bine ... dar, am fost obiectiva, zic eu , si in "modul" propriu de votat ... eh, ... felicitari castigatorilor ...
Vizionat si poze frumoase cu -ul de la Miruta ... multam fain de delectarea ochiului .
Andanii, Miha, Marami, celelalte sirene... & .
Io, ieri dupa-amiaza nu am mai intrat... ca, dupa ce am hranit popor de pranz si am culcat poznasul, m-am pus si io oleaca in pat ... n-am dormit dar, am butonat telecomanda de la ... iar seara, nu prea am mai avut chef de vorba ... hi, hi, hi... da', nu va supararati voi, nu-i asa?
Mno, de amu ma duc la trebi ca, azi au nu stiu ce sedinta la gradi si tre'sa ma duc dupa poznas la ora 11.00 sa-l iau... nici n-am timp de "invarteala" & ... hmmmhhh...
V-am -at pe toate si va doresc o zi frumoasa!
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez
Tethys spune:
Helloooo... tot io pe icisa ? Pe unde umblati?
Mno... io, amu is in plina activitate si am intrat pe aici, intr-o mica pauza , sa las pranzul cui doreste sau cui ii este foame . Deci, in meniu am asa:
- pt. copilasi: piure cu piept de pui si castraveti murati (Robert papa la greu muraturi si acrituri , tre'sa-l oprim noi cand vrea prea mult ...)
- pt. adulti: piure cu carnaciori proaspeti si castraveti murati , plus un de vin rosu demisec pt. cine doreste
- desert: fructe diverse (mandarine, mere, banane, grefe), gogosi fierbinti umplute cu branza amestec (vaca+oaie) si un pahar de suc
Pofta buna si sa va fie de bine !
Am -it... la toate...
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez
nicoll_mada spune:
Cryna la masa sa nu apar?!?Multumesc mult de tot!Bun,bunut!
Acum luai si eu o pauza,incepe meciul de handbal al Romaniei si am zis sa deschid si eu tv-ul sa vad-aud cum imi permite timpul.
In rest sunt azi in mare criza de timp,ar trebui sa luam banii si azi e musai sa ajung la cumparaturi cu inca un parinte pt ingrijitoare,asistente si alt personal auxiliar.Chiar glumeam cu taticul respectiv ca i-am dat intalnire la ceas de seara
Si trebuie sa mai iau si costumul de vulpita al fetii...nu stiu cum ma impart,dar trebuie sa rezolv.
Cam atat,ma duc sa gasesc TVR online.
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN