Mos Craciun pt baietel de 3 ani
Sunt in mare criza de idei iar cautatul pe site/urile cu jucarii ma oboseste
Dati-mi, va rog , idei pt cadoul de Craciun pt baietelul meu de 3 ani !
Nu-l mai intereseaza jucariile pasive gen locomotive care fac de toate, acum e in era "science" vrea laptop sau minilaboratoare cu experimente "chimice" si fizice
ii plac si piratii si Peter Pan dar si casutele cu tot felul de accesorii
Multumesc!
Raspunsuri
natalia_nica spune:
Aysha, parca vorbesti de puiul meu . Si el e cu Peter Pan si piratii. Eu vreau sa-i fac o bucurie cu un costum de Peter Pan, dar nu cumparat de-a gata, ca am vazut un singur model si e urat tare (daca dai un gugl vei sti despre ce vb). Ii iau o pereche de colanti verzi, un tricou verde (pe care i-l franjurez si i-l stramtez mai pe talie), papuci si palarie ii face o colega, un cordon maro mai trebuie si o sabie de lemn (de asta sa vad unde gasesc). In rest nu stiu ce sa-i iau, ca toate il plictisesc dupa maxim 1 zi...
Mami de Denis (17.06.2006)
carolinah spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AYSHA 2 Sunt in mare criza de idei iar cautatul pe site/urile cu jucarii ma oboseste Dati-mi, va rog , idei pt cadoul de Craciun pt baietelul meu de 3 ani ! Nu-l mai intereseaza jucariile pasive gen locomotive care fac de toate, acum e in era "science" vrea laptop sau minilaboratoare cu experimente "chimice" si fizice ii plac si piratii si Peter Pan dar si casutele cu tot felul de accesorii Multumesc! |
Incearca jucariile educationale de la National Geographic, eu au tot felul de truse, laboratoare etc. De ex:http://www.toyz.ro/jucarii-stiintifice/national-geographic/
AYSHA 2 spune:
da natalia al tau e cu exact o luna mai batran decat baiatul meu :)
grozava ideea cu costumul handmade da, sabia, cum facem cu sabia ?
ii mai plac si muschetarii dar ma gandesc cat l-ar pasiona un costum sau set pt muschetari
PS va rog, nu ma trimiteti la subiectul de la discutii generale, acolo e pt toate varstele si sexele si ma pierd printre baby born si hanna montana cu sclipici roz si mov
Parintii cu baieti activi, va rog !
natalia_nica spune:
Acu' dau si eu un ochi pe la national geographic, sa vad ce si cum. Revin
roxy spune:
buna, cele de pe national geografic sunt super, dar trebuie sa tii cont si de varsta copilului, vad ca cele mai multe sunt pentru varste mari, gen 8-9 ani.Probabil au parti componente mici, care se detaseaza si pot fi periculoase.Trebuie sa fie ceva si adaptat pentru 3 ani, nu trebuie neglijat acest aspect.Distractie placuta la ales...de exemplu un lego pentru varsta lui mai complex, nu l-ar interesa?
natalia_nica spune:
Roxy, un lego sau un puzzle mai deosebite ma gandesc si eu ca ar fi cel mai potrivit, Denis e fascinat de puzzle mai ales... Daca imi mai vin ceva idei, revin