Mos Craciun pt baietel de 3 ani

Mos Craciun pt baietel de 3 ani | Autor: AYSHA 2

Link direct la acest mesaj

Sunt in mare criza de idei iar cautatul pe site/urile cu jucarii ma oboseste

Dati-mi, va rog , idei pt cadoul de Craciun pt baietelul meu de 3 ani !
Nu-l mai intereseaza jucariile pasive gen locomotive care fac de toate, acum e in era "science" vrea laptop sau minilaboratoare cu experimente "chimice" si fizice

ii plac si piratii si Peter Pan dar si casutele cu tot felul de accesorii

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Aysha, parca vorbesti de puiul meu . Si el e cu Peter Pan si piratii. Eu vreau sa-i fac o bucurie cu un costum de Peter Pan, dar nu cumparat de-a gata, ca am vazut un singur model si e urat tare (daca dai un gugl vei sti despre ce vb). Ii iau o pereche de colanti verzi, un tricou verde (pe care i-l franjurez si i-l stramtez mai pe talie), papuci si palarie ii face o colega, un cordon maro mai trebuie si o sabie de lemn (de asta sa vad unde gasesc). In rest nu stiu ce sa-i iau, ca toate il plictisesc dupa maxim 1 zi...

Mami de Denis (17.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Citat:
citat din mesajul lui AYSHA 2

Sunt in mare criza de idei iar cautatul pe site/urile cu jucarii ma oboseste

Dati-mi, va rog , idei pt cadoul de Craciun pt baietelul meu de 3 ani !
Nu-l mai intereseaza jucariile pasive gen locomotive care fac de toate, acum e in era "science" vrea laptop sau minilaboratoare cu experimente "chimice" si fizice

ii plac si piratii si Peter Pan dar si casutele cu tot felul de accesorii

Multumesc!

Incearca jucariile educationale de la National Geographic, eu au tot felul de truse, laboratoare etc. De ex:http://www.toyz.ro/jucarii-stiintifice/national-geographic/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

da natalia al tau e cu exact o luna mai batran decat baiatul meu :)
grozava ideea cu costumul handmade da, sabia, cum facem cu sabia ?

ii mai plac si muschetarii dar ma gandesc cat l-ar pasiona un costum sau set pt muschetari

PS va rog, nu ma trimiteti la subiectul de la discutii generale, acolo e pt toate varstele si sexele si ma pierd printre baby born si hanna montana cu sclipici roz si mov
Parintii cu baieti activi, va rog !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

aoleu, ala cu cristale e mortal !!!!!!

Mergi la inceput

Acu' dau si eu un ochi pe la national geographic, sa vad ce si cum. Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, cele de pe national geografic sunt super, dar trebuie sa tii cont si de varsta copilului, vad ca cele mai multe sunt pentru varste mari, gen 8-9 ani.Probabil au parti componente mici, care se detaseaza si pot fi periculoase.Trebuie sa fie ceva si adaptat pentru 3 ani, nu trebuie neglijat acest aspect.Distractie placuta la ales...de exemplu un lego pentru varsta lui mai complex, nu l-ar interesa?

Mergi la inceput

Roxy, un lego sau un puzzle mai deosebite ma gandesc si eu ca ar fi cel mai potrivit, Denis e fascinat de puzzle mai ales... Daca imi mai vin ceva idei, revin

Mergi la inceput