In Banat la noi acasa (14) Sarbatorim si Daruim

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

fetelor mergeti careva la centrul francofon azi?
cristina eu am fo cu timo la bacos dar anul trecut.program eu stiu ca are de dimineata pana seara pe la 20.mai bn suni si te programezi.

* Adresa:
Strada Iancu Vacarescu, Nr.6, ap. 1
* Telefon: 0256 - 201836

andanii ms.
no si cu francofonia asta, daca ma duc ma primesc aia sau trebe sa fiu inscrisa pe acolo....?

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/user/digutix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

digutix nu cred ca trebuie sa fi inscris distractie placuta daca mergi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Gabi, mersi si tie , bafta sa fie premiul pe bune si sa petreceti cateva zile de vis la bran.multumesc ca ne-ai votat si pe noi, am ajuns pe primele locuri, sanse sunt mari, insa mai avem nevoie de voturi zilnic.n-am avut timp sa ma ocup de concurs zilele astea.
Diana, am primit pm, te-am adaugat in lista de mess, cand ai putin timp poate mai vb.
Eu trebuie sa mai citesc din urma sa recuperez.
Andanii, am inteles ca aveti din nou concurs duminica, tinem pumnii.
Giova, poate improvizezi ceva, eu am noroc ca nu il mai duc pe Denis deloc anul acesta la gradi, insa am facut saptamana trecuta un " costum" de bradut pt nepotelul meu..Adica, i-am improvizat un fel de pelerina pe deasupra, dintr-o sacosa verde de atlas, a soacrei mele.Iar pe cap i-am facut din carton verde un fel de " varf de brad".ce sa facem, trebuie sa improvizam, caci nu ne permitem sa tot cumparam.un costum de cumparat nu gaseam sub 130 lei.enorm de mult.si eu zic tot ca fetele, sa-i faci tu ceva de luat pe deasupra, din ceva material alb cu un albastru pal.sa ne zici ce ai gasit.

Cristina, mamica lui Denis Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao fetele.

Mai va multumesc din suflet ca vreti sa ma ajutati cu rochitzuca dar nu mai e nevoie ca astazi tocmai am scos-o de la tanti croitoreasa si parca e o zana in ea atata de faina o iesiiiit....
Azi a venit primul la gradi cu cate o cutie maricica la fiecare copilas din gradinita si cand am ajuns home Maya nerabdatoare a rupt hartia ferfenitze si dai si scoate tot felul de dulciuri,lego,creioane colorate,carnetel de colorat si haribbo la greu...no toate de la nemtia lui Claudelu'....cica a fost un transport din Jermanica daca a-ti fi vazut toti copii la gradi ce fericiti erau astazi....

Pe mine ma doare stomacul de fo 3 zile de nu mai pot,toata mis balonata de zici ca-s tot ce am luat nu ma ajuta....cred ca e numa de la nervi,stress si agitatie

Cristina imi pare tare rau ca Denis e bolnavior..ooofff cand aud de boli deja mi se face paru' maciuca si ma ia plansu'
Sa nu mai spui ca ne incarci cu problemele tale...de aia suntem aici sa ne sustinem si sa ne ajutam una pe cealalta cu ce si cat putem. La care dr.Iacob mergeti? Cumva la Iacob Mihai? Hai va tzuc cu drag chiar de nu ne stim personal si va doresc muuulta sanatate

Tizo las ca DD o sa iti daruiasca un cand nici nu o sa va asteptati...si la noi a fost la fel cand spuneam ca nu mai e nici o speranta iaca ca o aparut pitulicea asta mica care acum e o neastamparata fara pereche Te tzuc

Gabitza daca astia nu dau premiul mergem si ii spargem ca nu-i mai recunoaste nici frasu' doar nu o sa dezamageasca micutza Craciunitza

Pisi ce fras acu la sfarsit de an toata lumea baga ca migu,inclusiv io??? Bai da ce m-am saturat de retete,medicamente,cozi si vociferari in farmacieeeeeee....n-ai idee Luasi cadouri la cipandei?

Dia e valabil si pentru tine ce i-am spus Cristinei...cum fras sa ne deranjati sau sa ne incurcati cu problemele voastre??? Pai noi de ce nis p'acilea?? Nu ca sa punem umaru' cand cineva are probleme? Esti mai bine acum dupa raceala?

Miro la voi la gradi se face serbare? Au pregatit ceva doamnele ori ba? Ce mai face mititelu' grasunelu'?

Giova ai rezolvat ceva in legatura cu costumashul de tzurtzurel? Las ca ne vedem noi la Noni si trocerim pana da benga in noi

Andanii va doresc din suflet multa bafta la concurs si vreau sa iti spun ca ai o frumusete de baiat...am mai urmarit filmuletele postate de tine si mi-au mers la suflet.Am facut si eu balet c-am 8 ani si stiu ce emotii aveam eu la spectacole.

Elaaaa...tu nu mai spui nimic?? Sper ca sunteti amandoi ok

Aiducu' Haiducu' vreau sa iti spun ca ti-am citit povestea nasterii si m-a emotionat denuma...am si dar am si ras,dragutza ai si tu un stil de a povestii ca ma indoi de ras.Esti o scumpa Ce mai face micul puiutz de foca scump si drag?? Doamne da ce vorbaretz este deja....si aveti si primul dintzoc ...la cat mai multi si muuulti

Trimit mesajul asta pana nu mi-l sterge bubu ca de se sterge imi tai venele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Mai vroiam sa va intreb unde exact va intalniti, daca e vorba de IULIUS MALL, cel aproape de PRAKTIKER?
Ma scuzati, dar eu nu prea cunosc Timisoara, nu am repere prea multe.Noi mai trebuie sa venim intr-o zi in Tm, sa vad cand reusesc sa fac programare la dr.Iacob si la dr. Bacos, daca pot in aceeasi zi.In functie de asta, va voi spune daca pot veni sa ne intalnim.Nu stiu daca pot, caci voi veni cu Denis, si cu inca o mamica de la noi, de la Otelu, ce vine cu copilul la control la Tepeneu.Va mai dau eu vesti intre timp.

Cristina, mamica lui Denis Mare

Mergi la inceput

No si ca sa va mai binedispun olecutza iaca ce fac rusnacii

Dar si brazilienii nu se lasa mai prejos

Si neshte prunci tare haiosi

Si acum finalul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am umblat la greu azi...am luat banii de trusou si prima de nastere si m-am dus la dobitocii de la ag. judeteana pt. prestatii sociale...caci mi-au refuzat dosarele din cauza de CNP din alt judet. azi am terminat, sper sa-mi fi si analizat dosarele, ca s aprimesc si eu banutii in ianuarie...ca doamne ce-i mai astept.
M-am carat cu copil dupa mine, alaptat in masina in parcare si tot asa.
Am fost si la Bega, la Noni si nu am mai putut cobora de acolo...au blocat idiotii scarile rulante si la cat sunt de ingusdte nu puteam cobora cu caruciorul. am asteptat 15 min. sa vina unul sa le deblocheze...ca la prosti. e cam riscant sa vin cu carucior, dar cum naiba il car pe grasun atat in brate?
spatiul e ok aerisit, dar in afara de toboganul ala...nu stiu ce-i poate incanta pe cei mai mari.

cred ca luni voi veni cu anexe dupa mine, sper totusi sa termine sotul sa ii preia, daca nu ...asta e.

maine merg in Dacia la d-na Olga sa vad ce costum de tzurtzure are.

revin dupa ce va citesc...ati scris nu gluma.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Si iaca un nenea de care nu ma satur sa il tot ascult in special in prag de sarbatori de iarna

Am tulit-o sa dau papa la fata si poate ajung sa ma hranesc si io

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Giova

eu am umblat la greu azi...am luat banii de trusou si prima de nastere si m-am dus la dobitocii de la ag. judeteana pt. prestatii sociale...caci mi-au refuzat dosarele din cauza de CNP din alt judet. azi am terminat, sper sa-mi fi si analizat dosarele, ca s aprimesc si eu banutii in ianuarie...ca doamne ce-i mai astept.
M-am carat cu copil dupa mine, alaptat in masina in parcare si tot asa.
Am fost si la Bega, la Noni si nu am mai putut cobora de acolo...au blocat idiotii scarile rulante si la cat sunt de ingusdte nu puteam cobora cu caruciorul. am asteptat 15 min. sa vina unul sa le deblocheze...ca la prosti. e cam riscant sa vin cu carucior, dar cum naiba il car pe grasun atat in brate?
spatiul e ok aerisit, dar in afara de toboganul ala...nu stiu ce-i poate incanta pe cei mai mari.

cred ca luni voi veni cu anexe dupa mine, sper totusi sa termine sotul sa ii preia, daca nu ...asta e.

maine merg in Dacia la d-na Olga sa vad ce costum de tzurtzure are.

revin dupa ce va citesc...ati scris nu gluma.

Off draga de tine cate ai avut de patimit astazi....ma da astia is cretini ce te tot freaca pt banii aia?? Sper ca s-a rezolvat si sa nu mai ai de umblat.E tare greu sa ii cari in brate pe pruncii astia,mie una Maya mi-a facut cocoasa...m-au suspectat astia si de hernie de disc,facui 3 RMN-uri in nici o luna ca sa vada ce am la coloana si mi-au spus sa o las mai moala cu caratu in brate ca altfel poate ajung la cutzit abia mi-a trecut durerea de spinare dupa multe tratamente.
Daca e vorba de tanti care inchiriaza costume in Dacia si sta in turnul de deasupra de magazinul de second iti spun ca tanti e dusa cu pluta rau de tot.Anul trecut de sarbatori a avut sor-mea inchiriat ceva de la ea dar si la inchiriere si la aducerea rochitei a facut un circ de parca era posedata de -i .....eu una o ocolesc,mai bine ii fac la fata decat sa apelez la ea.Are un renume de numa,numa

Acu' chiar am tulit-o ca mi-o iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Gongy, ai asa un stil sa ma binedispui

Pupici la febletea mea mica, Maya

Desi nu vreau sa va intristez dupa momentele funny de mai sus, vreau sa va aduc in atentie si urmatorul caz:

http://robertvlase.wordpress.com/

Poate e mentionat si la umanitare, dar eu scriu si aici.

Mergi la inceput