Sezatoarea canadiana (163)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Multumesc mult pentru urari, urez si eu la toti, cu mic si mare un Mos Niculae fericit chiar daca este deja pe sfarsite.
Simona, ne vorbim maine la scoala, ok?

Diana, da,a aterizat "pachetul" insa cu peripetii .
L-am recuperat pe tati dupa 3h de asteptare timp in care, dupa 1h si juma deja alertasem pe cei de la Air France, politia aeroportului si nu stiu apoi unde urma sa ne plangem ca nu a mai fost cazul .
Dupa ce l-au trimis sa stea in acelasi rand cu cei care emigrau (nu ma intreba de ce ca habar nu am) si unde numarul de pasageri era dublu decat in mod normal, la iesire, o madama cu prea mult "bun simt al raspunderii" l-a verificat in geanta si era sa ramana fara o parte din bagaj (medicamente care din pacate nici nu erau ale noastre).
Sfarsitul a fost insa cu hapy end datorita undei doamne romance medic care a vazut din intamplare numele nostru pe geanta si si-a dat seama ca tatal meu este roman si a luat ea "fraiele" discutiei.
Asa ca , dupa 3h, apare si tati terminat de obosit si speriat dar ne-am luat revansa azi si l-am tratat regeste toata ziua.

Fetelor,nu stiu cum sunt copii vostri la vederea bunicilor insa Mihnea nu se mai dezlipeste de tati, a dormit cu el si ne-a implorat ca pana la plecare sa ramana sa doarma cu el, este topit nu alta.De tati nu mai zic cat mi l-a laudat ca deja i-am spus sa se opreasca ca deja este obraznicut si mai mult de atat nu pot duce .

Mikiion, Aska este in Romania pana prin ianuarie, sunt plecati cu mic cu mare.

O seara cat mai placuta in continuare si o saptamana super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Felicitari tuturor sarbatoritilor de Sf.Nicolae

Bebitzu, ce cadou frumos ai avut de Sf.Nicolae . Iti urez sanatate, bucurii si sarbatori de vis alaturi de familia largita . Bine ca periperiile taticului tau au fost cu happy-end. Multumesc din suflet pentru comision, sper ca tatal tau nu avut probleme tocmai din cauza mea...

Ione, pentru post iti pot sugera sa adaugi si tofu. Eu maninc tofu (in loc de carne) de multi ani (datorita colesterolului) si sa stii ca tine de foame f.bine. Nu are nici un gust , deci poti sa il amesteci in orice mincare/sos si sa ai necesarul de proteine zilnice. Eu cumpar tofu biologic, de la Loblows. Exista moale (ca un fel de brinza noua) si ferm (ca un fel de telemea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

La Multi Ani Nico si Nicholas de mqqm

Nico, bine ca s-a terminat cu bine!

noi am fost azi la Maison des Arts Laval, am vazut o sceneta de marionete (eu speram ca e genul teatrului de papusi din Romania, dar e departe, oricum a fost ok); Tudor a fost foarte incintat.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

La Multi Ani de Mos Niculae!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani pentru Bebitzu si micutul Nicholas de mQQm de Sf. Niculae!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Cu intarziere, La multi ani tuturor celor ce poarta numel Sf Nicolae!

Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Ione, in post mai poti incerca untul de arahide pe paine (este unul bio la Loblaws, MaraNatha scrie pe borcan, cu arahide intregi in el sau cremos, un pic sarat) cu miere (deliciu) sau fara, insa are cam multe calorii, vorba sotului - exact ce ne trebuie Hamburgerii de soia si branza, nu cea tofu, verifica sa nu aiba lactoza ca asta e o componenta a laptelui. La Bulk Barn in DDO am vazut bucati de soia ca in Ro pe care poti sa le adaugi in mancare. La IGA de langa Plamondon au merlan (cred ca merluciu in ro) congelat cu mujdei de usturoi si mamaliguta De curand am descoperit o reteta de spagheti sau paste scurte cu masline (facute pasta ). Post cu folos!

Mergi la inceput

Casandra, uite http://www.bor-sfarhangheli-montreal.com/section.php?id=2_2_postulNastereaDomnului

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Urez si eu cu intirziere La multi ani sfintilor nostrii din diaspora, Niculae si Nicolete.

Mergi la inceput