3 decembrie, “Ziua fara Realitatea".Ce ziceti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Subscriu si eu. Si subscriu si la tristetea lui Denizel pt Radio Guerilla. Eu am trecut pe CityFM. Pacat de Dobro, imi placea mult sa-l ascult dimineata in masina. Dar nu m-as fi asteptat sa fie atat de lipsit de coloana vertebrala. PACAT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deborah77

Subscriu si eu. Si subscriu si la tristetea lui Denizel pt Radio Guerilla. Eu am trecut pe CityFM. Pacat de Dobro, imi placea mult sa-l ascult dimineata in masina. Dar nu m-as fi asteptat sa fie atat de lipsit de coloana vertebrala. PACAT

Da, pacat de Guerilla. Dar, nu-i asa, cineva le plateste salariile si daca vrea muschiu' lui le si arde un -50 % peste bot. Pana la urma, daca latra la comanda, care mai e diferenta fata de M Badea...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Aveti dreptul sa va uitati la ce vreti, dar consider ca si eu il am, asa ca de ce sa fie inchis un post numai pentru ca nu va place voua? Eu nu suport B1TV, OTV, pur si simplu le ignor.
Mai vedeti voi cum formulati problemele, ai scris vor trebui sa le inchida de tot, care "ei"? Puterea?
Va doresc numai emisiuni cu manele si Elodii disparute, ca asta e nivelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Citat:

Alexandra,daca nu te superi,nivelul cui este asta la care faci referire?Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Subscriu. Nu mai urmaresc de ceva vreme Realitatea TV si Antenele(1,2,3). Urmaream emisiunea lui Mircea Badea, dar a devenit de o aroganta si prostie iesita din comun. Asa ca , aceste posturi nu mai fac parte din grila mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexandra

Aveti dreptul sa va uitati la ce vreti, dar consider ca si eu il am, asa ca de ce sa fie inchis un post numai pentru ca nu va place voua? Eu nu suport B1TV, OTV, pur si simplu le ignor.
Mai vedeti voi cum formulati problemele, ai scris vor trebui sa le inchida de tot, care "ei"? Puterea?

Nivelul cui? Iti permiti, in continuare, sa jignesti in masa. Nu urmaresc nici posturile enuntate de tine (daca altii o fac e strict problema lor si nu le pun etichete), dar nici nu aveam pretentia de la ele, stiam la ce sa ma astept. Realitatea si Antenele insa m-au dezamagit si mi-au jignit intelectul, asa ca am tot dreptul sa spun: "STOP, pana aici, ajunge!" si sa le evit. Este dreptul meu!

PS Inca ceva Alexandra, nimeni, dar absolut nimeni nu-ti da dreptul sa pui etichete celor care nu gandesc ca tine. Nu inseamna ca sunt mai prosti sau mai destepti!

PPS Marina,. Mama ce rar te mai "vad" si pe tine. Mi-e dor de intalnirile de pe chat si de prin parcuri de demult...

Mergi la inceput

Alexandra,si inca ceva.Daca citeai cu atentie,vedeai ca acest apel se referea la ziua de 3 decembrie exclusiv,ziua ANTI REALITATEA!Era vorba la ralierea la un protest al internautilor romani.
Nu am scris in titlu,uita-ti-va la OTV si stergeti Realitatea din grila de programe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Chiar Trebuie sa va desenez? Poti sa nu te uiti la un post o zi, o luna, un an sau cat vrei. Fraza care nu ni-a placut este asta: Oricum dupa alegeri vor trebui sa le inchida de tot...
Suna a dictatura.

Mergi la inceput

Alexandra,fiecare persoana care posteaza pe acest forum are dreptul la propria opinie.Sa vii aici si sa acuzi ca "asta e nivelul" mi se pare lipsa de respect .Si consider ca datorezi niste scuze.Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Fiecare are dreptul sa aleaga la ce anume doreste sa se uite daca se uita... nu cred ca vreun post de televiziune ar trebui inchis daca respecta legea, pentru motivul ca nimeni nu te forteaza sa te uiti si poate altora le place... la antene de exemplu exista si alte emisiuni in afara de stiri si politica...si poate unora le plac...eu una nu suport b1tv din cauza pupincurismului de care au dat dovada...pe fata...dar si a altor emisiuni ale lor pe teme diverse, dar asta e parerea mea despre ei si i-am scos din grila...

Mergi la inceput