Timisoara Impreuna (164) Decembrie

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

andule io n-am zis nimic de zapada, mie mi-a placut io n-am comentat deloc ca ninge io m-am descurcat si cu condusul si cu deszapezitul , mie imi place la nebunie cu zapada si mi-e ciuda de mor ca ploua si ca va fi flescaiala groaznica nah ... am zis

cu pregatirile stau prost , nici curatenia nu am terminat-o , globuri am , impodobeli am .... caut ca disperata cadoul de craciun care consta in : monopoly cu card credeti ca am gasit? binenteles ca nu .... metro, selgros, real .... nu dau de asa ceva .... mai caut .... nu prea stiu unde, incerc la librarii mai micute , poate am mai multe sanse

io-mi doresc robot de bucatarie poate imi aduce mosul, sa vad cu cat gasesc si de care .... offff pentru ca sa-mi usureze munca cu maruntitul la ciorbe si alte chestii de tocat si macinat
voi ce va doriti ????

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput