Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(48)
Raspunsuri - Pagina 19
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada29 Galli,Doamna esti tu,canapeaua-i din beton Io cred ca Nico a stiut de mai demult respectiv din 24 ca tu ai fost la coafor,cred ca nici Mona nu-si dadea seama daca nu zicea Nico ![]() Ada Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere si intelepciunea de a face diferenta dintre ele. |
nu,fata,ada, nu stiu nimeni, ....
numa tarzan,cand ajunse seara acas....
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
http://i295.photobucket.com/albums/mm160/dalin_m/IMG_7461.jpg
gasit una buc in calculiciu lui tarzan ![]()
![]()
![]()
ada29 spune:
Banuiesc ca esti roscata,da'unde-s ochelarii? nu mai inteleg nimic,lasa ca vine ea Nico si ma lamureste...
si mai are d-na in verde o bluza fainaaaa
Gata,tre'sa plec,diseara cand inru o sa citesc vesti de la Libra,Amy,poate intra si Bebita si Sorinake si Lyly si toata lumea.Va pupichez,
Libra spune:
Buna ziulica dragutelor!
Permiteti sa raportez: la 7:50 ma trezeste omul ca sa-mi spunca ca e foarte tarziu 

(la 8:30 trebuia sa fim la spital). Niciunul dintre noi n-a pus ceasul sa sune, fiind siguri ca el in orice conditii se trezeste la 6. 
Cand am lasat cheia la receptie si am anuntat ca e defect rezervorul wc ne-au anuntat si ei ca trebuie sa eliberam camera pentru ca rezervarea era doar pana azi.
La 9 am ajuns la spital, ne-am vazut puii si am hotarat: ET cu 2A azi si inca 1 A sambata daca ajunge blastocist transferabil. Despre B-uri n-am discutat, ii lasam si pe ei pana sambata DECI SE POATE FACE ET DUBLU!!!
La 12-13 ne-am mutat bagajele la alt hotel si asteptam sa se faca sambata dimineata.
M-am plantat in pat si zac de-acum, astept sa mi se aduca mancarea.
Va pup, astept vesti bune de la toate!
_
made in Romania, '73
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Libra Buna ziulica dragutelor! Permiteti sa raportez: la 7:50 ma trezeste omul ca sa-mi spunca ca e foarte tarziu ![]() ![]() (la 8:30 trebuia sa fim la spital). Niciunul dintre noi n-a pus ceasul sa sune, fiind siguri ca el in orice conditii se trezeste la 6. ![]() Cand am lasat cheia la receptie si am anuntat ca e defect rezervorul wc ne-au anuntat si ei ca trebuie sa eliberam camera pentru ca rezervarea era doar pana azi. La 9 am ajuns la spital, ne-am vazut puii si am hotarat: ET cu 2A azi si inca 1 A sambata daca ajunge blastocist transferabil. Despre B-uri n-am discutat, ii lasam si pe ei pana sambata DECI SE POATE FACE ET DUBLU!!! La 12-13 ne-am mutat bagajele la alt hotel si asteptam sa se faca sambata dimineata. M-am plantat in pat si zac de-acum, astept sa mi se aduca mancarea. Va pup, astept vesti bune de la toate! _ made in Romania, '73 |
Bravo. Ai sa vezi ca o sa fie bine. Mai ales ca faci transfer dublu. Mie mi-ar fi frica sa mai deranjez ce e pe acolo....dar stie profu' ce face.
Stii ca fiece embrion se poate diviza in 2??!!
Doamne Ajuta, linisteste-te, citeste ceva interesant, uita-te la minunatul circ de la tv....orice numai sa nu te mai gandesti cum te doare si unde si de ce esti balonata si cum simti si de ce simti, etc, etc.
De acum inainte e voia lui Dumnezeu, asa ca o doza de 'miorita aplecata in fata sortii' nu strica.

30+
galliciana spune:
iezact: eram atunci roscata!![]()
mai caut poze, tre sa le scanez, si vi le pun.....
numa sa nu va speriati!![]()
![]()
![]()
fetelor, care purtati de la marimea 32-la 36,donez haine ![]()
dont forget!
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui ada29 Tulai Galli esti totala cu Tarzan al tau,mi-ai amintit de tarzan xxx,l-ai vazut? merita... Ada |
Ada, acum e randul meu sa ma rusinez, nu-i asa?!
XXX inseamna ce ma gandesc io?!
Hai, nu-mi zice ca se leagana de liane cu ...

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui ada29 ai trei perechi de tarzani?wawww |
O fi de la Vitex?
Are cumva ceva bucatele de capsuni aceasta licoare
?Ellyshor, si tu tot asa fierbintica esti de la licoare?
Io cred ca Nico a stiut de mai demult respectiv din 24 ca tu ai fost la coafor,cred ca nici Mona nu-si dadea seama daca nu zicea Nico![]() |
Parol, habar n-aveam. A omis sa ne aduca la cunostinta. Io sunt doar atenta la detalii.
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui brunadria
galli esti la mogosa...si eu vreau... faina fata ![]() |
Maramuresencele au gasit deja locatia pt botez!

_