Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(48)
Raspunsuri - Pagina 16
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 http://i750.photobucket.com/albums/xx146/Mona40_album/1dec.jpg Mona :) |
Ce viitoare mamica relaxata!
Cred ca de la priveliste... 
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui amy2007 [blue]Buna dragele mele. Eu sunt cam in butoi, desi e plin, ma lafai printre muraturi: sunt racita cobza, imi curge nasul, ma doar capul, mi-e frig (nu am febra, deci nu gripa porcina ![]() |
Amy, insanatosire grabnica!

Te asteptam cu vesti ... cand vrei tu ... noi suntem aici
._
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
ada29 spune:
Amy,multa sanatate draga mea,(la noi se zice ca ai dormit in 'uru gol cand racesti)bea si tu multe lichide cu lamaie,trateaza-te nu sta asa,lasa ca o sa treaca si la gine,nu stiu povestea rinichiului operat dar iti doresc sa te faci bine
Mona,maine o sa ai vesti despre embrionii tai sau de ce astepti ziua de maine?
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui ada29 Multumesc Nico ca m-ai scos din ceata,deci sambata facem galerie.Cica la noi si la voi |
Nu pot vizualiza materiale youtube pt ca aici e interzis accesul catre site. Le e teama de organizarea razmeritelor, ca aici sunt mai razboinici, deh, reminiscente otomane.
_
brunadria spune:
ada si eu sunt cu muraturile (castraveti murati)
ieri tocmai mi am desfacut un borcan (din comert dar sunt tare buni ,dulci acrisori) eu nu pun niciodata chestii din astea pe iarna...mama da! dar e cam departe...asa ca poate e semn bun...
atlasib ul e cea mai nasoala firma de transport , prin 2004 am fost si eu cu ei dar o data si gata..
monaliso pup fata rasfatata, pe malul marii
ce mi place... eu nu stiu sa pun poze ca v as pune si eu una![]()
galli mai vi in frantia? aici ploua e semi intuneric de innorat ce e..
libruta dd sa fie cu tine,
Mona40 spune:
Amy scumpo,
Bea multe lichide...
Sub forma de compoturi neindulcite...e f bine.
Nu e ceai si nici apa chioara![]()
Multa sanatate.
Nico, eram relaxata...si putin dragy..ca aveam la activ o doza de cal de optalgin.
ADa, maine introducem puiutii...si aftac ce si cum...
In strainataturi, astia nu dau detalii decat atunci cand trebuie...ca sa nu te stresezi...
Dupa ce termini tratamentul poti avea o copie a intregului istoric...
Scumpi la vorba.
Galicio, pe unde umbli...ai vreo idee de supa dietetica?
Eu am doua pulpe de curcan, si cred ca voi fierbe bine pulpele, voi scoate carnea de pe os, si dupa ce o tai suvite o reintroduc in zeama cu ceva legume.
Mi-e pofta de ciorba de burta...poate cu alta ocazie...
Eu fac in loc de burta, cu piept de pasare...da' trebuie ciolan...si nu am.
Fete..va iubesc...![]()
Mona
:)
galliciana spune:
| citat din mesajul lui Mona40 http://i750.photobucket.com/albums/xx146/Mona40_album/1dec.jpg Mona :) |
din epopeea seicului, se vede ca te durea in brisca!!
galliciana spune:
| citat din mesajul lui Mona40 Neata fete, Multam de cafelute. Fete, ieri eu am baut cam 4 l de lichide, si nu eliminam nimic prin scaun.. Pana la urma am luat niste pastilute, ca sa nu ma trezesc constipata in ziua transferului.. Deci, asta noapte...am dormit mai mult pe buda.. Oricum, nu mai sunt umflata, ma simt excelent...abia astept ziua de maine. Eu mancase si banana si orez, in tandem. Desi stiu ca nu imi face bine... Acum voi trece pe alimente mai usoare, supe , sucuri, fructe, legume, peste. Inca mai am emotii. Sper sa aiba calitate buna puiutii nostri. Aseara am inchinat un pahar de vin rosu, in sanatatea puiutilor. Tocmai am zis ca o sa iasa foarte somnorosi, ca lu seicul..ii place sa doarma...pana tarziu.. Ca toti barbatii... Pupi tuturor. Bruna, imi place alintul tau cu...monalisa ![]() Merci frumos. Cred ca vom transfera pe toti trei. Avand in vedere ca sunt la primul fiv...si ca am o varsta venerabila...pun toate cartile pe fiv-ul asta. Daca nu facem o luna pauza si o luam de la capat... Da' noi suntem optimisti. Mona :) |
mona, banana, orezul si branza - in unele cazuri, strang burta!! deci, FARA!!!
fructe - pere, prune, parca si kiwi....
somnorosi sa fie, macar 2!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
ada29 spune:
Nico,Mona maine introduce puiutii.
Apropo Nico,eu n-am vazut nicio razmerita pe youtube
,am vazut doar ovulatii,puregoane ,dansuri populare si colinde si copii supersimpatici![]()
Mona si noi te iubim ca esti o frumoasa si o inteleapta si o graviduta![]()
Bru,eu pun muraturi dar niciodata ca a lui mama
Am primit pe cd o filmare cu o nunta de la Maramu.Cred ca e sg.loc din tara unde se mai pastreaza traditiile,mi-a placut mult de tot,pana si chestia ca nu a fost deloc muzica usoara la nunta si nuntasii dansau dupa muzica specifica zonei,tare m-am emotionat.
galliciana spune:
| citat din mesajul lui ada29 Nico,Mona maine introduce puiutii. ![]() Apropo Nico,eu n-am vazut nicio razmerita pe youtube Mona si noi te iubim ca esti o frumoasa si o inteleapta si o graviduta Bru,eu pun muraturi dar niciodata ca a lui mama Am primit pe cd o filmare cu o nunta de la Maramu.Cred ca e sg.loc din tara unde se mai pastreaza traditiile,mi-a placut mult de tot,pana si chestia ca nu a fost deloc muzica usoara la nunta si nuntasii dansau dupa muzica specifica zonei,tare m-am emotionat.![]() Ada Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere si intelepciunea de a face diferenta dintre ele. |
aduta, si adica melodiile mele nu-ti plac?????????

astept inca o minune in viata mea!!!