incepind de azi -10kg (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu saptamana asta tac chitic, ca si cum n-ar exista din punct de vedere al dietei. Am aniversare in familie si, chiar daca nu sar calul, o felie de tort tot mananc, asa ca am sa dau raportul nu marti acum ci peste doua saptamani, ca sa am timp sa repar. Cum saptamana trecuta am stagnat, ar trebui sa ajung, in doua saptamani, macar la 57,5, fac tot posibilul.
Succes la slabit!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu incerc sa ma redresez la sfirsit de saptamina,inclusiv prin introducerea sportului intensiv.

Mergi la inceput

Dragele mele slabute,
Va doresc o primavara frumoasa!

Mergi la inceput

Si eu la fel! O primavara asa cum va doriti!

Eu am cam dat iama prin prajiturele, oricum facute cat mai dietetic dar totusi prajituri . Avand in vedere ca al meu flacau a implinit 5 ani mi se iarta. Saptamana asa postesc, dimineata am papat un bol de musli puse de seara in apa - au avut un gust cam ciudat - nu cred ca mai repet. La serviciu mi-am luat doua mere si niste rondele de grau expandat dietetice. Diseara mananc o salata de orez integral cu legume si cam atat. Sapatama asta tin postul cum trebuie, sa ma spovedesc si eu, iar restul postului, pana la Paste nu am sa mai mananc carne doar, in rest, oua, branzica, lapte am sa pap totusi.
Asa ca, spor la slabit!

Mergi la inceput

La multi ani baiatului tau Ellinia.Si eu am avut petrecere ieri si pina pe 12 martie cind e ziua lui Rares se tin lant.Toti copiii amicilor nostri sint nascuti in aceeasi perioada cu al nostru,adica mai e una azi ,una pe 5 ,balul primaverii simbata....deci fiasco total cu slabitul.Eu totusi ma concentrez.
Am febra musculara ,de la tentativa mea de 15 minute de gimnastica la domiciliu.

Mergi la inceput

Pur si simplu sint de groaza:58.5kg.

Mergi la inceput

Poate retii apa, esti in perioada nasoala, cred ca ar trebui sa fie o explicatie logica, daca nu ai abateri mari.

Eu nu m-am cantarit azi, am sa ma sui pe cantar sambata, deocamdata ma simt bine, mi-e cam foame pentru ca postesc, dar ma simt usoara, cred ca renunt de tot la carne pana la Paste. Meniul de azi e cm la fel cu cel de ieri, diferenta dimineata am ciugulit un pic de salata de orez integral cu legume fierte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata
Hai ca azi sunt un pic mai vesela, a coborat un pic si acul de la cantarul meu. Am decis sa incep de azi o dieta disociata. Sa vad cat ma tine . O primavara frumoasa si vesela va doresc din inima la toate!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

dulcetico, si eu sunt de toata groaza... reusesc cat de cat sa nu mananc dupa 6 seara, dar mananc paine multa, dulciuri etc...

Tot 66....

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Hai musette sa nu mai mincam dulciuri ,nici dupa 18.00 si sa facem sport,ca vine primavara si imi imaginez fiecare kg ca un pachet de zahar.Pur si simplu ma deplasez cu 10 pachete de zahar dupa mine.Absurd!Ce caut eu cu pachetele astea?

Mergi la inceput