incepind de azi -10kg (3)
Raspunsuri - Pagina 11

ellinia spune:
Dulcetica, felicitari pentru sport! Tine-o tot asa!
Ieri nu stiu ce s-a intamplat dar morcovii aia cruzi m-au balonat ingrozitor, am ajuns acasa mai mult chircita de durere. Am stat putin in pat intinsa si mi-am revenit. De regula pe mine ma cam baloneaza fructele si legumele crude, asa ca le cam evit.

Musette79 spune:
Buna, gagicilor si felicitarile mele ca v-ati mobilizat sa slabiti.
Ma alatur si eu grupului, daca ma primiti, ca asa nu se mai poate.
Eu am slabit anul trecut, in decurs de 8 luni 16 kile (alaptam, deci mancam cam orice, in schimb dupa 6 seara nimicutza, nici de Craciun n-am mancat, asa ambitie aveam).
Dupa ce m-am intors la servici, am pus ca fraera 4 kile inapoi, ca mananc seara ca eroul fomist
De 2 zile va citesc din scoarta in scoarta, si ieri seara am reusit sa nu mai mananc nimic dupa 6, ca atare azi dimineata am zis ca ma inscriu in cursa, sa ma ambitionez si sa slabesc vreo 4 kile in prima faza si apoi inca 4 ar fi bestial.
Sa ma prezint: 30 ani, 1,73m, 66 kg prezent, target 62.
Metoda mea: mancat de toate dar mai cu moderatie si nimica seara dupa 6. La mine functioneaza, pe verificate.
Tare mi-as dori sa fac si ceva sport, dar nu am vointa deloc, am avut un stepper mai demult si dupa 2 saptamani l-am inapoiat ca nu m-am tinut (nu facusem sport de mia anilor si ma dureau tamplele de la efort).
dulcetico ce-i Leg Magic? si pupici la toata trupa!
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

ellinia spune:
Neatza!
Azi am papat niste batoane facute din cereale (de mine, in casa) si cred ca azi nu o sa-mi mai fie foame pana ajung acasa. Am sa fac un drob de ciuperci pentru dupa amiaza. Iar pentru maine ceva cu vinete. Nu prea mai am idei, nu mai stiu ce sa mai fac. Sper sa reusesc sa depasesc pragul psihologic marti.
Va doresc un wk excelent!

dulcetica spune:
Musette 79 ,salut!
http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview_v2&cid=160541&pid=70954>v=1&cex=4815&med=sem&orig=mcn&vir=no&src=ro_gen_generalsub_sem_google_1_leg%20magicleg+magic&referrer=google_sem&gkw=leg%20magic&gclid=CM2G4NL1258CFcSLzAodBgz_RQ
Ca aia in negru o sa aratam toate la corp,ca la fata aratam mult mai bine.
Asta-i leg magic.Lucreaza in general muschii din interiorul coapselor.Daca faci cu simt de raspundere,zici ca nu-i adevarat!Nu poti sa mai traversezi strada.Nu e cazul meu ,evident...de alaltaieri n-am mai facut nici un sport si ,nu e adevarat ca seara e lipsita de evenimente gastronomice.Am mincat o ciocolata cu fructoza,500calorii /100g ,fara un rind .Emoticon de groaza lumii si lacrimi de crocodil.
Ellinia am facut si eu vinete,dar trebuie sa le arunc,ca-s groaznic de amare.

ellinia spune:
Dulcetica, sper ca vinetele mele sa nu iasa amare, am acum la cuptor. Nu de alta dar apoi trebuie sa mananc iar lapte cu cereale si m-am cam saturat.
Maine am in plan salata de fasole.
Mi-ar placea si mie un led magic. Eu am avut o bicicleta medicinala, dar era mai mult in scop recuperatoriu decat pentru slabit, asa ca am dus-o la tara.
Ma mai gandeam eu la un abtronic, dar mi-e ca dau banii degeaba. Tot atat costa, doar ca nu presupune nici un efort, banuiesc ca ati vazut pe la teleshoping.

dulcetica spune:
Elinia crezi ca abtronic le face pe astea de la Hollywood trase prin inel?Nu exista nici un efect "abtronic", fara sa transpiri dupa o ora la sala.Astia care se imbogatesc de pe urma vinzarii produselor gen abtronic,o fac din cauza naivitatii oamenilor care isi inchipuie ca intr-o mina ai o ciocolata ,in cealalta ai o inghetata si abtronicul in talie.Du-te mai bine la mall si fituie banii aia ,ca arzi mai multe calorii colindind, decit vei arde cu abtronic in total.
Dar oricum esti plina de initiativa!

Musette79 spune:
Neata!
Revin cu coada intre picioare, ca sambata am fost la chef si am mancat noaptea, iar duminica fiind ft obosita am mancat seara la 8 ca proasta. Evodent ca am 66,5 kile si ma strang blugii. Jeez...
dulcetico intre timp am si citit subiectul de pe forum cu Leg Magic, cunoscandu-ma ft bine estimez ca m-ar tine cam 2 saptamani entuziasmul (seara cand o culc pe micuta mai strang prin casa, se face 10 si abia astept sa ma pun in pat). La mine ar merge o sauna, masaj (eu sa stau si altii sa lucre )
ellinia si eu zic ca abtronicul ala ii pierdere de bani, fara foame si sport nimeni nu slabeste... ca de era ce zice in reclama, toata populatia globului ar sta pe canapea la teve rontaind chipsuri cu abtronicul pe burta. Verisoara mea a avut si efectul e cam 0, mai ales ca devin neplacute "contractiile" lui.
Fruntea sus si mai multa ambitie saptamana asta!! Sa-mi ziceti cand e ziua de cantarit, sa ma conformez si eu.www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

ellinia spune:
Neatza! Maine e zi de cantarit Musette.
Eu am avut ieri o abatere destul de mare, sper sa nu-mi afecteze foarte tare cantaritul maine. Macar pragul de l-as trece...
In rest, sa auzim numai de bine!

Laura25 spune:
Neata!
Gata vacanta copiilor, asa ca ma mobilizez din nou. Ma apuc de tinut dieta DALMA de azi, mi-am adus 2 filme de cate 30-40 minute de aerobic cardio si am de gand sa slabesc. Mi-am 'montat' si sotul sa ma sustina mai mult. TREBUIE sa slabesc! Bafta si spor si voua!
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

dulcetica spune:
Salut!
Eu stau rau tare...Va spun miine tragedia ,daca nu reusesc azi s-o mai diminuez.