Unde gasesc kimono ?

Unde gasesc kimono ? | Autor: Elena

Link direct la acest mesaj

Stie cineva unde pot gasi kimono japonez in romania, pentru fetite?
Am cautat pe net dar n-am gasit :(

Daca ma puteti ajuta, please spuneti-mi, am nevoie in 2 saptamani.
Multumesc.

Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Din cate stiu eu, dupa 5 ani in care baiatul meu practica arte martiale, kimonourile sunt unisex.
Le gasesti in magazine cu articole sportive, in mall-ul de langa Carrefour Militari sunt 2 asemenea magazine, chiar langa C&A.
Am mai vazut in Auchan, mai demult.
In magazinele intelsports mai gasesti.
Pustiului meu i le cumpar de la club, nu din magazin asa ca nu mai stiu locatii exacte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Multumesc mult pentru raspuns, insa am uitat sa mentionez ca nu caut kimono de arte martiale, ci kimono din acela cum poarta japonezele.

_

Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

A, scuze, eu am crezut ca vrei sportiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nu stiu in Ro daca gasesti,dar poti comanda de pe net:ebay,amazon..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Elena, eu aveam (zic 'aveam' pentru ca nu l-am mai vazut de cand m-am mutat) un yukata (arata cam ca www.hanamiweb.com/yukata600.jpg" target="_blank">asta dar in loc de obi are un cordon lat obisnuit). Daca vrei, il caut si ti-l imprumut. Cat de mititica e fetita? E perfect pentru 1,50 m.

Repet, nu e kimono de ceremonie, e un yukata de vara.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Multumesc mult pentru oferta, Mihaelka, esti o draguta . Fetita mea are cam 1,34 cm, deci ar fi prea mare...
Am aflat de un magazin unde sper ca voi gasi, nu sunt sigura pentru ca am sunat si vanzatoare a zis "da, avem kimono-uri....rochii d-ale chinezesti, nu?" deci nu sunt sigura daca sunt chiar sunt kimono-uri, sau macar yukata, pentru ca spunea ca sunt impachetate inca si nici ea nu stie prea bine cum arata.

De pe ebay e prea tarziu sa cumpar, am nevoie sapt. viitoare.

_

Mergi la inceput

Elena, succes! Imi pare rau ca nu i s-ar potrivi; ma gandesc, daca nu au aia la magazin, sa ti-l dau sa-l modifici (pana la urma, de cate ori o sa ma imbrac eu in yukata in Drumul Taberei:)).

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Elena,Mihaela,de obicei kimonourile sunt mai lungi/mai mari tocmai pentru a se potrivi diferitor staturi.
Yukata-ul meu este mai lung decat talia mea,dar se potriveste din talie lungimea potrivita, si se leaga cu respectivul obi/cordon.
Merita sa incercati.Este destul de usor,putin exercitiu si indemanare si reusiti sigur sa il potriviti.

Mergi la inceput

Devylla, acum imi amintesc ca asa mi s-a spus cand l-am cumparat:) Magazinul era tinut de doi mosuleti incredibil de simpatici, undeva in Kyoto, care stiau sa spuna 'multumesc' in toate limbile pamantului.

Uite, Elena, poate devylla te convinge. Intre timp, mi-am dat seama cam pe unde poate fi localizat si voi ajunge acolo (adica la mama mea) luni. Il caut si vorbim sa ne intalnim, ok?

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

http://fabricademagie.ro/kimono-japoneza.html

Mergi la inceput