Aspirante >20 (434) Bravo Ramonika si A_driana!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bun ospat ne-ai mai datSa stii ca esti iertataLA MULTI ANI inca o data

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Joy

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

La Multi Ani Adrelelor si Andreiilor, fericire sanatate si sa ne traiti cu numele, sa vi se implineasca dorintele

elena - mai e nitelus pana la ziua ta si uite ai cel mai frumos cadou in burtica

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere

Da asa este draga, iar eco il voi face chiar inainte de ziua mea...Si cand te gandesti ca am facut doua cadouri, ca si ziua sotului este tot in decembrie doar ca el este pe 11 dec. si eu pe 20 dec. Doi dintr-o lovitura

Ce mai face flacaul ? Papa, este cuminte ?

foarte frumos cadoul vostru, sa traiti sa infloriti amandoi

bebe papa doarme are si cate o ora cand asculta muzica si adoarme, dar sta singurel la el in patuz

va tratez si eu cu un fursec un suc natural de morcovi mere portocale o bere cine doreste , azi este prima onomastica a baiatului nostru

Mergi la inceput

Raluci multumimLA MULTI ANI fericiti REMUS ANDREI!!!Sa cresti mare,frumos,sanatos si sa aduci parintilor tai numai bucurii!!!
Fetelor doua foste aspirante nasc astazi Ramonika si Adriana!!!

Hai Adriana
Hai bebe David
Hai Ramonika
Hai bebe Ruxandra

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipui spune:

buna ziua fetelor.la multi ani voua si copiilor vostri daca purtti numele de andreea(andrei).si eu sunt mami de andrei(1 an si 2 luni) si ne rugam sa ne dea Dumnezeu si o andreea.sper sa ne primiti si pe noi alaturi de voi

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

LA MULTI ANI !!! bebe ANDREI , sa cresti mare sanatos si sa iti bucuri parintii in toate.

Andreea multumim de tratatie...

O seara placuta in continuare.... multi -ici

Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:

La Multi Ani Adrelelor si Andreiilor, fericire sanatate si sa ne traiti cu numele, sa vi se implineasca dorintele

elena - mai e nitelus pana la ziua ta si uite ai cel mai frumos cadou in burtica

Da asa este draga, iar eco il voi face chiar inainte de ziua mea...Si cand te gandesti ca am facut doua cadouri, ca si ziua sotului este tot in decembrie doar ca el este pe 11 dec. si eu pe 20 dec. Doi dintr-o lovitura

Ce mai face flacaul ? Papa, este cuminte ?

foarte frumos cadoul vostru, sa traiti sa infloriti amandoi

bebe papa doarme are si cate o ora cand asculta muzica si adoarme, dar sta singurel la el in patuz

va tratez si eu cu un fursec un suc natural de morcovi mere portocale o bere cine doreste , azi este prima onomastica a baiatului nostru

LA MULTI ANIREMUS ANDREI,SA ADUCI MULTE MULTE BUCURII SI SA CRESTI MARE SI SANATOS ALATURI DE CEI DRAGI,CU MULTI ANI IMPLINITI!

mami +4 de Alexandra 01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamipui

buna ziua fetelor.la multi ani voua si copiilor vostri daca purtti numele de andreea(andrei).si eu sunt mami de andrei(1 an si 2 luni) si ne rugam sa ne dea Dumnezeu si o andreea.sper sa ne primiti si pe noi alaturi de voi

Bun venitSigur ca te primim printre noiLa multi ani micutului Andrei si sa va dea Doamne Doamne cat mai curad o surioaraLasa-ne datele tale(data ta de nastere si a micutului Andrei) pt a va trece in listuta.
Fetelor se vede ca e luni prea liniste pe aici

Va pup

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Roxi@vasi si mamipui v-am adaugat in lista de aspirante, insa mai am nevoie de datele cerute pt zile de nastere(sa stim ca ne cinstiti)

Edit : Cosmina sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Buna seara.Multumesc INGERAS ca ma-i trecut la aspirante,chiar vroiam sa va rog.Daca mai este nevoie de ceva sunt aici.

Mergi la inceput