Aspirante >20 (434) Bravo Ramonika si A_driana!
Raspunsuri - Pagina 18
beluistef spune:
Andreea i-as atasa butelie, dar nu am.Aici nu sunt butelii nici la tara ( doar la unele persoane carora le e frica de gaz
).Nu am altceva decat sa astept sa vina...
Happy imi pare rau de Z2, uite multi 
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
beluistef spune:
Gata scoatem fata din spital, s-a dus dupa ea...( eu stau acasa cu Luisa) ma duc sa-i pun cadoul de la moshu sub bradut, ca are mai mult efect.
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
anne`mary spune:
buna. sunt o veche aspiranta care a ramas tot la statutul asta. Sper ca luna asta sa se schimbe lucrurile dar pt asta am nevoie de un sfat.
La analiza hoormonilor a rezultat ca prolactina si estogenul sunt usor mariti. Dr endocrinolog mi-a dar ca si tratament brocriptin ( 1/2 pastila 3 luni) si 15 zile pe luna utrogestan. Luna trecuta ciclu mi-a venit in Z 28 ceea ce a fost o surpriza pt mine caci ciclul meu are 32 zile. Tot luna trecuta insa am depistat ca am probleme cu rinichii: infectie, inflamatie si nisip/pietricele. Am luat tratamentul prescris de dr dar nu m-am mai dus sa refac analizele. De duminica insa ma doare rinichiul drept foarte tare si mi-e teama ca problema mea sa nu se fi rezolvat. Tot luna trecua am luat tratament pt o bronsita dar acum am o "ceva" pe gat. Maine este Z 14 deci presupusa ovulatie. Pana la sfarsitul saptamanii vreau sa refac analizle la urina si exudat pt gat. Daca imi ies analizele proaste ce fac? Stiu ca o sa-mi spuneti sa aman sarcina dar depresia ma impinge sa-mi ascult sufletelul. Intrebarea mea este urmatoarea: ce risc daca reaman insarcinata dar analiele arata ca rinichii nu sunt refacuti? Ar putea nisipul la rinichi sa-mi afecteze sarcina? Pot sa ajung la termen cu sarcina dar si cu cei 2 rinichi? Cineva mi-a spus ca nisipul la rinichi care pe alocuri sunt pietricele poate provoca avort. Asa e?
Ratiunea imi spune sa aman....disperarea imi spune sa nu pierd ocazia de a ramane in sfarsit insarcinara.
http://community.webshots.com/album/575216482hirmjp
happymum spune:
anne bine ai revenit. chiar ca ai disparut. eu nu pot sa iti dau vreu sfat ca nu sunt in masura... insa iti doresc sa rezolvi cum este mai bine pentru tine. 
elena wellcome back printesei acasa... distractie placuta, aveti de recuperat.
si niciodata sa nu mai zici ca iti pare rau pentru ca imi veni cm-ul... desi stiu ce vrei sa zici. insa deja erau 45 de zile, si nici sarcina nu aveam... deci eu ma bucur ca nu a intarziat mai mult aiurea. asa vine o luna noua si incercam iarasi.
Blog
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum anne bine ai revenit. chiar ca ai disparut. eu nu pot sa iti dau vreu sfat ca nu sunt in masura... insa iti doresc sa rezolvi cum este mai bine pentru tine. ![]() elena wellcome back printesei acasa... distractie placuta, aveti de recuperat. si niciodata sa nu mai zici ca iti pare rau pentru ca imi veni cm-ul... desi stiu ce vrei sa zici. insa deja erau 45 de zile, si nici sarcina nu aveam... deci eu ma bucur ca nu a intarziat mai mult aiurea. asa vine o luna noua si incercam iarasi. ![]() Blog |
asa este avem de recuperat si ne povesteste cum a fost la spital si cum " doctoritele" adica asistentele pe limba noastra ii dadeau atributii de a ajuta un bebe mic pana-ntr-un an sa pape, cum zicea ea " imi zicea sa-i fac soldatei si sa-l ajut sa pape ca este mic si nu poate". Zicea ca abia asteapta sa vina bebe si sa-l hraneasca si sa aiba grija de el.
si o seara placuta, multumesc inca o sata de vorbele de incurajare pentru Bea.*******************************************************************
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
ANDREEA84 spune:
BUNA DIMINEATAaspirantelor,va servesv cu
,laptic si un
,clatitele sunt calde si am si 

,fructe care vor de dimi si mai ales limonada ca este buna si la raceala,pe mine ma anunta curand o raceala zdravana.
ma bucur ELENApt BEA,inseamna ca fetita este bine si mai ales ca este in sanul familiei,
pe amandoua si sa aveti grija!
fetele ce mai fac?,bine ai revenit ANNE'MARY,in legatura cu tratamentul si sarcina nu stiu ce sfat sa-ti dau,eu una imi ascult inima dar vezi ca este cu 2taisuri,poate faci un bine dar la fel se poate si un rau,analizeaza riscurile ...cred ca este cea mai buna solutie!
pe toate si o zii superba caci la noi ploua si eu sunt adormita rau de tot
mami
+5 de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community
http://www.onetruemedia.com/otm_site/my_videos
Katy82 spune:
Buna fetele!
Anne Mary tot ce trebuie sa faci este sa nu te mai stresezi atat, din cate am citit poate fi o cauza a infertilitatii. Mu7lte persoane dupa ce nu s-au mai gandit atat de mult la problema aceasta au reusit sa conceapa un copil. Din cate stiu eu penicilinele pot fi folosite in sarcina, dupa parerea unor dr. ginecologi, daca sanatatea mamei o impun. Adevarul e ca mai bine te tratezi inainte de a concepe pentru ca este mult mai dureros apoi sa pierzi sarcina din cauza problemelor. Mai bine mai astepti o luna decat sa regreti mai mult timp. Si eu am o infectie urinara si mi s-a dat augumentin care se spune ca poate fi folosit in sarcina, nu stiu daca am ramas luna aceasta, oricum nici nu-mi este teama pentru ca in prima luna se merge pe principiul " totul sau nimic", deci daca embrionul a fost afectat el nu se va forma ci se va elimina la urmat ciclu. (cel putin asa am inteles eu). Oricum, iti doresc in primul rand multa sanatate! Ai grija de tine si ia in calcul ca mai bine mai amani doua luni si sa ai un bebe sanatos, decat...
Si apoi oricat am incerca noi, bebele vine tot cand vrea Dumnezeu. 

sa ne ti la curent si sus moralul.
http://lt1f.lilypie.com/5n3Qp2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum anne bine ai revenit. chiar ca ai disparut. eu nu pot sa iti dau vreu sfat ca nu sunt in masura... insa iti doresc sa rezolvi cum este mai bine pentru tine. ![]() elena wellcome back printesei acasa... distractie placuta, aveti de recuperat. si niciodata sa nu mai zici ca iti pare rau pentru ca imi veni cm-ul... desi stiu ce vrei sa zici. insa deja erau 45 de zile, si nici sarcina nu aveam... deci eu ma bucur ca nu a intarziat mai mult aiurea. asa vine o luna noua si incercam iarasi. ![]() Blog |

6+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community
http://www.onetruemedia.com/otm_site/my_videos
Katy82 spune:
Andreea multumim mult de 
. Clatitele au fost delicioase
. Cum se mai simte burtica noastra?
Elena ma bucur ca Bea a venit acasa! 

Fetele eu sunt in Z 24. Am simptome premenstruale, deci nu cred ca va fi vorba de bebe nici luna asta. Asta e! Mergem mai departe. M-am intristat putin dar mi-am revenit. Important e sa fie sanatos. Cred ca dupa anul nou imi caut un nou dr. ginecolog si ma apuc serios de investigatii. Pana at. sper sa incepem un nou capitol cu felicitari pentru Cosminutza, Alysa, Ony, Tanamera, Joy, si celelalte aspirante, scuze, nu am retinut toate numele. 

toate fetele
http://lt1f.lilypie.com/5n3Qp2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
beluistef spune:
Buna dimineata si de la somnorici ![]()
Se cunoaste ca sunt in concediu...dorm mai mult ![]()
Andreea multumim de tratatie 
Fetelor va multumesc pentru sprijin si va dau multi
.
O zi cat mai usoara !!!
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)