Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/decembrie/decembrie14.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata gogoselele

am si io o nelamurire ... citeam ce a scris pogonici..

io sunt atenta la zilele de sarbatoare din cursul saptamanii (si nu numai), cele cu rosu , in care nu fac treaba , inclusiv duminica..aaa.. si nu spal vinerea , de zeci de ani ... insa in rest , daca nu e zi de sarbatoare marcata in calendar io fac treaba , mai ales acum in prag de sarbatoare cand ne pregatim de curatenia generala .. plus ca am un program la munca , plec devreme vin tarziu , si daca in we nu fac in cursul sapt greu de crezut .. mai ales de spalat geamuri si alte cele
deci , voi tineti si alte zile decat cele stiute de sarbatoare .. mi parintele duhovnic mi-a zis ca trebuie tinute zilele insemnate in calendar

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Pai pe langa zilele marcate in calendar, cred ca mai poti tine si zilele in care sunt sfinti la care tu ai evlavie deosebita. Sau pe care vrei sa ii rogi ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Ziua buna fete si Cipicah,

Multumesc tuturor sufletelor milostive care mi-or purtat grija! Eu is la fel, golala pe dinauntru, goala casa, gol sufletu'.

Prietenii mei Ramona si Nicolae va multumesc pentru sfat, si-or botezat micuta pe data de 05 decembrie, Briana Nicoleta. Fetita ii bine, insa Ramonanu si-o revenit complet.

Alina sa ai sarbatori fericite si cu multa sanatate care in ultima vreme ti-o lipsit atata de mult!

Doamne ajuta de vesti bune!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

m'neata gogoselele

am si io o nelamurire ... citeam ce a scris pogonici..

io sunt atenta la zilele de sarbatoare din cursul saptamanii (si nu numai), cele cu rosu , in care nu fac treaba , inclusiv duminica..aaa.. si nu spal vinerea , de zeci de ani ... insa in rest , daca nu e zi de sarbatoare marcata in calendar io fac treaba , mai ales acum in prag de sarbatoare cand ne pregatim de curatenia generala .. plus ca am un program la munca , plec devreme vin tarziu , si daca in we nu fac in cursul sapt greu de crezut .. mai ales de spalat geamuri si alte cele
deci , voi tineti si alte zile decat cele stiute de sarbatoare .. mi parintele duhovnic mi-a zis ca trebuie tinute zilele insemnate in calendar

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Doamne Ajuta!

De ce nu speli Vinerea??
Eu respect sarbatorile cu cruce rosie (+) (Duminicile si alte sarbatori in cursul saptamanii).

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 22+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

ionact sa sti ca nici eu nu prea spal vinerea ,numai asa daca e vreo urgenta ,cica asa e bine se zice din batrani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

ionact sa sti ca nici eu nu prea spal vinerea ,numai asa daca e vreo urgenta ,cica asa e bine se zice din batrani

Doar daca e sarbatoare in acea zi..altfel nu e nici o problema daca spalam Vinerea..
Hmm..batranii, tb sa cercetam..si cum "spun", normele bisericesti/ preotii asa sa facem. Parerea mea!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Asta cu sa spal sau nu vinerea...nu stiu, eu auzisem din popor ca sambata, dar eu fac cum face si Dna Preoteasa Ioanact careie ii daruiesc

Fetelor, maine sunt programata la o analiza si mi-este tare frica, atat de analiza in sine cat si de rezultatul ei.
Va rog, daca va amintiti si de mine in rugaciunile voastre, rugati/va pentru Emilia Madalina. Va multumesc si va pup.

Cu Dumnezeu inainte. Ma va ajuta asa cum m-a ajutat si pana acum.
Doamne ajuta

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

si eu sunt de acord cu ce a zis ioanact
si eu tin sarbatorile cu cruce rosie
chiar mi-am intrebat sotul de sf spiridon
si mi-a spus asa
daca mergi la o liturghie in acea zi
daca mergi la biserica
daca vrei sa te rogi toata ziua e ok
nu faci treaba
te dedici acelui sfant
dar daca nu e cruce rosie
se poate face treaba
fara probleme

deci fiecare dupa cum considera

nu uitati sa donati
prin sms la 879
2 euro
pt alina si alte 7 cazuri
doar luna decambrie
deeva multumim de urarile pt alina
de ce nu ne zici de tine????????
asteptam amanunte despre starea ta
plsssssssss

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

salutare feteleeeeeeeeee

ati vazut emisiunea?
mi-a placut mult
draguti cei de la kanal d

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Eu, m-am uitat dar am vazut doar inceputul, pt ca sotul vroia sa se uite la un film .
Am retinut ca mai tb sa se stranga 16.000.. Doamne Ajuta, sa se stranga si aceasta suma ramasa!

Citat:
citat din mesajul lui housepocket480

Asta cu sa spal sau nu vinerea...nu stiu, eu auzisem din popor ca sambata, dar eu fac cum face si Dna Preoteasa Ioanact careia ii daruiesc
Multumesc pt !

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput