Locul fetelor Nou-Venite (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

buna fetele,mai e cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor la noi ningeeeeeeee...........ce bucuroasa sunt, sambata mergem la pepiniera sa ne taiem bradutul, o sa impodobim casa, ce mult iubesc sarbatorile de iarna

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Draga,eu stau cu bradutul in fata usii de pe 15 noiembrie...ard de nerabdare sa-l impodobesc.....sunt moarta dupa sarbatorile de iarna, pacat ca aici nu ninge,cel putin nu la Roma.
Asta imi lipseste tare mult de acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy@vasi

buna fetele,mai e cineva?

Buna!

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Anamira,eu am descoperit ca am ovare polichistice(sindrom de ovar polichistic) de catre un medic endocrinolog-ginecolog(la giulesti dr. marinescu nu a observst)si dupa ce mi-a facut mai multe analize mi s-a dat ca tratament siofor si duphaston din z14-25 a ciclului.Mi s-a spus ca pot ramane ,in 6luni acum ce o vrea BUNUL DUMNEZEU.Ma intereseaza si pe mine tratamente naturiste pt ca nu am nici ovulatie.Am avut si ciclu dereglat dar slabind s-a mai reglat,acum face pe nebunu(treb sa vina si nu)..A fost cineva la Sovata pt ,si daca da ma intereseaza un hotel care sa aibe si baza de tratament(si chiar mai multe).

Mergi la inceput

De fapt sindrom de ovar micropolichistic.

Mergi la inceput

Ma mai intereseaza si daca a folosit cineva CAPSULA DE SLABIT(trebuie sa mai slabesc,am sarcina de la medic), si m-a cam parasit vointa,parca as vrea sa incerc si cu asta.Ce ziceti????

Mergi la inceput

Ce bine zi am scapat de facut gonal in burtica...mai fac miine 37,5ui si dupa iar la eco. Offff oare cit ma mai tine dr asa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy@vasi

Ma mai intereseaza si daca a folosit cineva CAPSULA DE SLABIT(trebuie sa mai slabesc,am sarcina de la medic), si m-a cam parasit vointa,parca as vrea sa incerc si cu asta.Ce ziceti????

Roxy,eu zic ca nu e bine sa apelezi la diverse pastile de slabit...mai bine incearca natural,s-ar putea sa ai surprize si sa nu slabesti ,ba chiar sa mai pui kg,asta depinde de fiecare organism...redu portia de mincare,mai bine, si miscare cit poti tu de multa! Metodele astea care iti i-au ochii cu slabitul peste noapte nu sunt tocmai recomandate.
Bafta si multa vointa!

Mergi la inceput

Am o prietena care a folosit cap. de slb.. iar dupa 6luni a ramas,dar din pacate dupa 2luni i s-a oprit sarcina din evolutie-SA FIE OARE ASTA CAUZA???

Mergi la inceput

Draga mea am slabit din martie pana acum 12kg,dar tot mai treb.5kg-parca nu mai pot as manca exact seara cand nu trebuie,fac si sport -pedalez pe bicicleta medicinala,dar nu se vede parca deloc.

Mergi la inceput