fata din formatia...
Raspunsuri
Allure spune:
daca te referi la pustoaica aia, Madalina Lefter...mie nu-mi place deloc. are ceva voce dar nu stie s-o foloseasca, are nevoie de lectii de canto pt ca zbiara cu toti plaminii si in curind o sa piarda si vocea pe care o are.
in plus, la unele piese care cer "vibrato", face un "tremolo" babesc teribil... in loc sa cinte "din corzi", cinta "din gat"...(cine mai stie muzica vocala, stie la ce ma refer)
nu mi se pare un talent nemaipomenit cum o laudau unii...
talent deosebit mi se pare copila asta care la 6 ani interpreteaza cu o finete si gratie demna de ani grei de canto...sigur ca vocea nu e complet formata dar...ascultati si va minunati:
http://www.youtube.com/watch?v=2cnRXmMn2Ag&feature=related
sau aici:
http://www.youtube.com/watch?v=I7j8NhBtnpw&feature=related
ce finete! ce interpretare! pfff! face si "falset"!! (falsetul, o tehnica grea, se face prin vibratia exclusiva a portiunii interne a corzilor vocale cu scopul de a urca cu un registru mai sus prin voce "de cap")
impresionant!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there
bobocel_07 spune:
Nu ma pricep la muzica prea bine dar mi-e imi suna bine cantecele pe care le interpreteaza,daca avea vocea mai subtire era si mai bine.
alexia_07
kay spune:
Mi-e mi se pare ca nu te pricepi nici la gramatica...
Nu cred ca putem compara connie cu madalina. E ca si cand am compara romania cu anglia...
Allure spune:
orice comparatie facuta intre 2 subiecte de aceeasi natura este perfect legitima.
nu te opreste nimeni sa compari doua case, chiar daca una este vila si alta este cocioaba. asta e scopul comparatiei: sa reliefeze diferentele.
aici vorbeam de 2 talente muzicale.
si Romania poate fi comparata la orice ora cu Anglia din multe puncte de vedere. decit ca iese in pierdere...pe alocurea.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there
bobocel_07 spune:
Kay imi e imposibil sa cred ca tu scrii atat de impecabil incat nu gresesti niciodata.Nu cred ca se comenta aici daca ma pricep eu la gramatica sau nu, ci se comenta daca fata asta are sau nu o voce buna.Asa ca te rog sa iti tii observatiile pentru tine si sa te abtii de la orice comentariu care nu are legatura cu subiectul si care contine rautati gratuite.
alexia_07