reversul medaliei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ioana, imi pare sincer rau pt toata suferinta ta!
Mi se rupe sufletul de fiercare data cand citesc despre inca un sufletel plecat prea devreme la cer.
Din pacate pt copilasul tau nu prea mai poti face nimic, speram ca este intr-un loc mai bun, unde este fericit, si de unde te vegheaza.
Se spune ca "nu te vindeci de durerea pierderii cuiva drag, pt ca trece timpul, ci prin ceea ce faci in acest timp". Incearca sa-ti revi acum, in primul rand fizic, dupa nastere, ca apoi sa iti revi si sufleteste, si sa incerci sa ai un alt copilas, care nu-l va inlocui pe cel pierdut, dar care iti va umple golul din suflet.
Reversul medaliei, da... orice pe lumea asta are si un risc. Din pacate probabil in cazul tau se putea face multe, daca aveai un medic competent. Probabil ai avut sarcina depasita, si bebe a intrat in suferinta fetala. Nu stiu daca ti s-a dat vreun raspuns medical la intrebarea "de ce?'.
Daca vrei, poti gasi aici pe forum alte multe mamici de ingeri
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144130
Chiar daca sa lupti si sa duci durerea din suflet nu ne prea poate ajuta nimeni, te poate ajuta sa intelegi ca si altele au trecut prin ceva asemanator, si ca trebuie sa avem speranta ca in timp putem trai cu aceasta durere.
Te imbratiseaza o mama de 2 ingerasi.

*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Imi pare tare tare rau Ioana pentru suferinta prin care ai trecut si inca mai treci..Imi pare nespus de rau pentru puiul tau pierdut..Nu te mai gindi la botezuri si altele, el e un ingeras oricum, nu te lasa impovarata si de alte vini, ca ele nu sunt de fapt.Ai primit si o explicatie medicala pt ceea ce s-a intimplat?Vikinga 35+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

E atat de trist, de nedrept.. imi pare nespus de rau..
Multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Imi pare extrem de rau, sper sa ai puterea sa mergi mai departe! Dumnezeu sa-l aiba in paza pe ingeras, iar tie sa-ti dea numai zile fericite!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Imi pare nespus de rau pentru tine.
Multe
Sa gasesti puterea sa mergi mai departe.
E nespus de nedrept ce ti s-a intamplat.
PUTERE SI CURAJ!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Imi pare rau ca treci prin asta,ma infioara gandul ca un copil care trebuia sa vina pe lume si sa isi bucure parintii a murit fara sa vada lumina zilei.Pacat, tu si sotul tau trebuie sa fiti tari si sa treceti peste asta.Multa putere, asa a fost vointa Domnului.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Sa de a Dzeu sa-ti gasesti repede linistea.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Am trait in familia mea o astfel de drama. Primul copil al fratelui meu a murit in saptamana 42 de sarcina din cauza cordonului ombilical. Cumnata mea a tot fost amanata: daca nu se intampla nimic in 3 zile facem cezariana.... dupa alte trei zile : mai asteapta alte 3 zile sa ti se intoarca medicul din concediu, dupa intoarcerea medicului, sambata: mai asteapta pana luni si, daca nu se intampla nimic, luni dimineata declansam nasterea. Numai ca luni dimineata la 6cumnata mea a simtit o durere puternica, a ajuns rapid in spital-doar locuia vis-a-vis, dupa o ora a fost ascultata si apoi pusa la ecograf caci nu se mai auzeau bataile fetale. La ora 9 au inceput procedurile de declansare a nasterii- daca ar fi facut asta cu 48 de ore inainte, copilul ar fi fost salvat- si in jurul orei 16 s-a nascut acel copil.Medicii i-au spus ca nu-l scot prin cezariana ca e mai bine asa pentru ca va putea ramane repede insarcinata din nou. Aici au avut dreptate: peste exact un an a venit pe lume Maria si dupa inca aproape 4 si Octav.Sunt 2 copii superbi, le-au adus multa bucurie, insa pe primul baietel nu l-a uitat nimeni: la botezul lui Octav cand s-a cantat La multi ani! parintii aveau lacrimi in ochi.. Noi,fratii si surorile, ca rude apropiate am fost alaturi de ei si, de fiecare data cand a mai venit un copil in familie toata lumea s-a rugat sa se nasca viu si sanatos. Pana in 2004, cand s-a intamplat aceasta tragedie a familiei mele, nu credeam ca mai mor bebelusi inainte de nastere in secolul 21. Am aflat ca se poate si, din pacate, citind acest forum, am vazut ca prea multe mame isi pierd asa copiii. Am avut la odiseea mea 3 astefel de cazuri: unul in Romania si 2 in afara tarii. Daca e sa se intample, se intampla oriunde.Ai grija de tine si intr-o zi , sper nu foarte indepartata, sa iti tii copilul in brate. DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Ioana,
cuvintele sunt cu siguranta goale de continut in fata durerii voastre !
Fiti tari si incercati sa treceti peste asta oricat de greu va este !

...iar pe acel medic si acea maternitate ocoleste-i cat poti de mult!

Mergi la inceput