BIOGENESIS FERTILITY CENTER(8)
Raspunsuri - Pagina 4
misa_21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pysypisi Multumesc din suflet fetelor pt felicitari ![]() si va doresc din toata inima sa reusiti toate![]() Astazi trebuia sa repet beta si ce credeti...am mers la Iasi unde am intrebat prin telefon daca da beta intr-o zi...si surpriza cand am ajuns la laborator imi spune ca de fapt testul de sarcina mi-l da in aceiasi zi iar beta peste 5 zile .Ce mai imi venea sa o iau la bataie pe nasparlia aia... Am sunat la clinica sa vad ce se mai poate face...mi-au dat ei alte 2 laboratoare la care sa incerc,dar din pacate si acolo aceiasi poveste,asa ca a ramas sa merg miercuri la Bucuresti,bine ca nu este nici o problema daca il fac asa tarziu.Asta este traim in RO... Pupici si o zi cat mai placuta va doresc ![]() |
Pysy.la Medical-test ti-l da a 2-a zi si este Iasi.Mai aproape de Birlad e si la Roman.Acum,daca v-ati hotarit miercuri la Buc e ok.Sastii pe viitor.
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misa_21 Pysy.la Medical-test ti-l da a 2-a zi si este Iasi.Mai aproape de Birlad e si la Roman.Acum,daca v-ati hotarit miercuri la Buc e ok.Sastii pe viitor. ![]() |
Sa stii ca am sunat si la ei si mi-au spus ca in 4-5 zile...
ruxandrab spune:
Salut!
Michele, misa
si multumesc mult pentru incurajari si urari!
Prestat eco, am vreo 9 foliculi in total, endom. 3 mm.
Mai intai m-am intalnit cu noname, apoi am vorbit cu sarrah... 
am inteles de la sarrah ca am vazut-o si pe valeria.stan...
si va astept cu vesti!
http://lt1f.lilypie.com/rAQIp2.png
PETRICIA spune:
Buna Cata.....sa sti ca m-am hatarat...din ianuarie vreau si eu fiv 2, si ( vezi ca schimb culoarea)SUNT SIGURA CA VOI REUSI
misa_21 spune:
Petricia,wellcome si sa pleci repede cu bb la purtator
PYSY,interesant,ca la noi o da a 2-a zi si daca suni seara dupa 5 si dai de o d-na draguta iti spune in aceeasi zi.Poate pt ca Iasi-ul e mai departe decit Piatra?,pt. ca stiu ca analizele se fac toate la Bacau.

PETRICIA spune:
Multam misa...iti doresc acelasi lucru...de fapt asta va doresc tuturor...cat mai repede

catalina2307 spune:
PETRICIA - draga mea draga, ma bucur tare mult ca ai decis sa mergi mai departe.Era si timpul.
Bine ai venit si sedere cat mai scurta.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

si va doresc din toata inima sa reusiti toate
.Ce mai imi venea sa o iau la bataie pe nasparlia aia... Am sunat la clinica sa vad ce se mai poate face...mi-au dat ei alte 2 laboratoare la care sa incerc,dar din pacate si acolo aceiasi poveste,asa ca a ramas sa merg miercuri la Bucuresti,bine ca nu este nici o problema daca il fac asa tarziu.