BIOGENESIS FERTILITY CENTER(8)
Raspunsuri - Pagina 2
ruxandrab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 sarrah - cand se incepe stimularea se scade doza de inhibare. Catalina www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170 |
Am intrebat si eu cand trebuie sa incep sa fac cate 1/2 de diphereline si mi-a spus ca incepand de luni de cand incep si stimularea.
http://lt1f.lilypie.com/rAQIp2.png
misa_21 spune:
Beyyy,nu poate omu sa faca o baie si sa intinda niste rufe ca imi tiuie telefonu'?Sar'mina Bytzi ca mi-ai spus ca eram si io cu felicitarile la spartul tirgului ca de obicei![]()
Vezi Pysy ,ce importanta esti
?Atit de tare ma bucur,de parca as fi reusit eu.Sa iti dea DD sarcina fara probleme si sa nu ne uiti pe aici.Ia-ne cu tine la odisee,pleeease!!!!!
Felicitari din toata inima si sper ca toate intr-o zi sa fim in pielea ta.
Pt. fetele care sunt in focuri...nu-i asa ca va simtiti mai bine acum?
si noaate buna tuturor
P.S. Multumesc SRI-ului de informatie,nu de alta da' daca luam foc miine dim ca io nu am stiut de azi?![]()
Teli spune:
Super veste,felicitari!!!
Asa e ,Misa , se incalzeste sufletul de la bucuria celor ce reusesc!
Sa fie caldura mare de Craciunul asta!
noname spune:
FELICITARI PYSY ..........Sa ai o sarcina usoara si la termen!!!
Fetelor.....mie nu mi-a venit CM
Vreau si eu sa fiu 
Oare cand vei veni ?
Dana
De Revelion voi avea bebic in burtica
sarrah spune:
salutare,
ei, ce veste minunata !!!
un buchet mare de 

pentru graviduta noastra !
PYSY - FELICITARI DIN SUFLET ! eram sigura ca vei reusi ! sarcina usoara ! ma bucur asa de tare !!!
cata-
mercic. stiu ca atunci cand se incepe stimularea se micsoreaza doza de diphereline, tocmai de aceea am intrebat-o pe valeria...valeria, tu incepi tot luni, nu ? dar daca tu spui ca ti-au zis de la clinica...
mirela- multumesc pentru sfat,o sa-l urmez. mi-a mai trecut putin durerea de gat dar tot racita sunt
mirela, ruxandra, noname, misa - urmam noi !![]()
somnic usor, tuturor !
stan.valeria spune:
Buna dumineata fetelor!
Hai, ca vestea de ieri ne-a incurajat nu gluma!!
Da Sarrah, asa mi-au spus de la clinica, dar asta cred pt. ca eu am inceput difere. mai devreme cu 2 zile.
Deci maine ma voi vedea cu unele din voi
pysypisi spune:
Va multumesc tare mult fetelor ca ati fost alaturi de mine si ca m-ati sustinut atunci cand am avut nevoie....nici nu stiti cat de mult conteza o incurajare in momente critice....Sa dea Dumnezeu sa reusiti toate sa deveniti mamici
Succes tuturor si spor la injectat!!!

mirela_70 spune:
Pysy,
vin si eu cu intarziere,am fost plecata din Bucuresti si vad vestea cea mare.Felicitari!Ma bucur tare mult pentru tine ca ai reusit si sper sa reusim toate.