bubita cu lichid pe obraz?

bubita cu lichid pe obraz? | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu de 1 an are de 2 zile pe obraz o bubita din care iese putin lichid uneori. Are si 4 bubite pe mana, pe 2 degetele si pe alaturi, dar micute si fara lichid. O fi intepatura sau alergie? Aparitia lor a coincis, sau poate nu, cu trecerea de la NAN3 la Nestle Junior (am inceput cu 30 ml si am marit portia), dar alte mamici ai caror bebei au facut alergii spun ca in cazul unei alergii este plin de bube pe tot corpul... Ati trecut prin asa ceva?

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Sa nu fie varicela/varsat de vant.
Mergi la un pital de boli infectioase pentru ca daca se confirma trebuie sa il izolezi, lichidul acela e extrem de contagios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

NU este, a facut varicela la 3 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea76 spune:

A facut varicela la 3 luni? Cum naiba? Sigur a fost varicela? Stiam ca pana pe la 6 luni are imunitate de la mama...

Sa nu fie vreo alergie, desi nu cred ca din cauza laptelui, e aceeasi marca, aceeasi gama de lapte, nu se cheama ca " i-ai schimbat laptele"...A mai facut si altceva? Febra, tuse? Il mananca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

chiar daca a facut varicela,poate fi altceva....pentru siguranta ta mergi mai bine cu el la doctor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aandreea76

A facut varicela la 3 luni? Cum naiba? Sigur a fost varicela? Stiam ca pana pe la 6 luni are imunitate de la mama...

Sa nu fie vreo alergie, desi nu cred ca din cauza laptelui, e aceeasi marca, aceeasi gama de lapte, nu se cheama ca " i-ai schimbat laptele"...A mai facut si altceva? Febra, tuse? Il mananca?

La 3 luni era alaptat exclusiv la san, asta s-a intamplat pana la 9 luni. Explicatia medicilor a fost ca e posibil ca eu, mama, sa nu fi facut niciodata varicela... Nu a mai facut altceva. Dr. de familie mi-a recomandat azi advantan milk o saptamana, nu se stie ce e inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

ce ne spui tu acolo seamana foarte mult cu varicela. Face febra? Daca bubitele se inmultesc sigur e o boala a copilariei

Daca aveti timp si va place votati micutul ingeras
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1528&ord=&pg=1&keyword=stefania%20alexia&srch=yes

Mergi la inceput