Diabet zaharat la copii *7*
Raspunsuri - Pagina 19
SymoDenysa80 spune:
buna,multumim pt urarii,sa de-a D-ZEU la totii copilasii
a fost o zi superba,Denysa a fost superfericita,cadoul meu o fost o bicicleta,deci asteptam primavara
La Multi Ani!tuturor doamnelor o primavara vesnica in suflete
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Laura, da, in seria X mergem si noi, la Buzias ! AMR 8 saptamani !
...Ninge la noi, fetelor !
Symo, a apucat Deny sa iasa cu bicicleta ?
Si Cristina, abia asteapta sa scoata rolele si bicicleta. Pana atunci, mai profitam de gheata de la patinoar(in weekend-uri). 2 saptamani o mai avem, apoi...poate sa vina primavara.
Bravo pentru hemoglobinele pana-n 7, fetelor ! Sa o tineti tot asa !
Ana, bafta la licenta, de pe acum !
Dani, acel senzor se ataseaza pe piele si atat, nu se introduce sub piele ?
Nu am gasit cum se ataseaza, doar cum functioneaza aparatul.
Un weekend minunat, tuturor, cu glicemii dintre`cele mai bune, dulcineilor nostri !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
mady4ever spune:
In lupta cu diabetul un supliment nutritiv foarte bun este Bio Active MC care contine Ciuperca Zeilor(Oyama Agaricus).
Cele 120 de elemente nutritive, pe care le contine suplimetul Bio Activ, au transformat Oyama Agaricus intr-unul dintre cele mai eficiente imunostimulatoare, pentru copiii nostri. Suplimetul contine vitamine, minerale si oligoelemente, care ii ajuta pe copii sa creasca si sa se dezvolte frumos, ferindu-i atit de bolile usoare, specifice copilariei, cit si de afectiunile grave, care se cronicizeaza, la maturitate.
Stimuleaza productia de insulina prin vitalizarea functiei pancreasului datorita aportului de aminoacizi si zinc. Astfel ciuperca este de ajutor în tratamentul diabetului.
Oyama Agaricus, denumit si Ciuperca Zeilor sau Ciuperca lui Dumnezeu, ajuta la asimilarea calciului si magneziului in organism.
Nota moderator: folositi mica publicitate
SymoDenysa80 spune:
buna seara
sunt ff suparata pe mine,nu stiu de ce?din ce cauza dar Denysa vine numai cu glicemii fff mari,de la 200-400,nu pare sa fie racita,nu inteleg,am schimbat acele,penurile,si tot rau
Nina ,da ne am plimbat cu bicicleta cea noua,putin intr-o zi la amiaza,dar asta fiind un pic mai mare o prefera pe cea vecheinca si foto cu noi doar pe adresa asta http://symo27.hi5.com,altfel nu stiu cum sa pun
o sera buna si glicemii de 90
anna-pa spune:
Buna seara fetelor! Va doresc multi ani cu sanatate, voua si celor dragi, zile frumoase, senine, fericite, bucurii cu carul si o primavara minunata!
Noi suntem bine, glicemiile sunt bune ( am avut 2-3 zile glicemii de seara mai mari dar si cateva semne de raceala).
Asteptam primavara!!!
Anina_n spune:
La multi ani, minunate mamici !
O zi superba, va doresc !
Symo, sper ca s-au reglat glicemiile Denisei.
Avem si noi perioade din acestea, cand glicemiile sunt undeva intre 200 si 300, vreo 7 zile, indeosebi la ora de culcare sau peste noapte, fara un motiv vizibil. Si te tot intrebi unde gresesti, ce faci gresit, ce sa faci sa nu gresesti in continuare ?
Asteptam vesti bune !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
SymoDenysa80 spune:
buna
suntem bine,am revenit cu glicemii liniare,ma bucur mult,cred ca asta mi-a ridicat moralul ff mult,si ieri am avut o zi superba
serbarea a fost ff reusita,Denysa a fost super,cu totii defapt.
sper ca toate mamicile au avut o zi frumoasa ieri
asteptam primavara,care se lasa asteptata mult anul acesta,observ...mai vb,a venit Deny de la scoala
numai glicemii bune tuturor;)
Anina_n spune:
Symo, ma bucur mult ca ati revenit pe glicemii bune ! Parca ai prins aripi, acum, nu ?
Azi avem si noi, serbarea de 8 martie.
Haide primavara, haide !
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
andreea96 spune:
Buna tuturor!
Am o intrebare.De fapt 2.Cand esti racit e normal sa ai glicemii mari?Si mierea are multi carbohidrati?
Va multumesc!
Anina_n spune:
Andreea, este normal sa creasca glicemiile in caz de raceala sau boala. Trebuie sa ajustezi dozele de insulina, nu e bine sa stai pe glicemii mari. Suna medicul curant si intreaba-l, cum sa-ti ajustezi dozele.
Mierea are 80 HC la 100 g. Intr-o lingurita intra cam 18 g de miere, ceea ce inseamna ca 1 lingurita de miere are 15 HC.
La inceputul subictului nostru, gasesti tabele cu valorile nutritionale ale unor alimente.
Ce fac dulcineii, dragi mamici ?
Cristina e bine, asteapta primavara, sa poata iesi in pantofi sportivi afara.
Un weekend cat mai fain si glicemii dintre cele mai bune dulcineilor nostri !
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute