BEBE MANCACIOS TARE

BEBE MANCACIOS TARE | Autor: Mihnea_BB

Link direct la acest mesaj

Nu ii dau la fiecare masa faina de orez
o data pe zi doar

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Eu nu pot sa-ti spun decat ...bucura-te ca mananca!!!
Pitica mea este foarte mofturoasa...iar cand era mica,imi venea sa ma dau cu capul de pereti..la propriu .Nu reuseam sa-i bag lingurita in gura decat cu forta

Iti spun din experienta ca e mult mai frustrant sa ai un copil caruia nu-i place nimic,decat un bebe mancacios.

Da-i la bebe sa pape si sa creasca mare si frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

La fiecare masa ii pui faina de orez? Mie pentru un bebe de 5 luni, doar 3 mese de lapte mi se par putine. In locul tau ash renunta la faina de orez in lapte si i-ash da lapte copilului ceva mai des (o masa de lapte in plus?). Ce interval are intre mese? Banuiesc ca vreo 4 ore. Si piureul de fructe si supica de zarzavat au inlocuit complet 2 mese de lapte deja? Daca da, aici e problema: fructele si mai ales supa de zarzavat nu au aceeasi valoare nutritiva (calorica) ca si laptele. Bafta!

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Si eu cred ca 3 mese de lapte pe zi sunt putine.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

fii- mea la 4 luni, avea 10 kg (s- a nascut de 4 kg). Manca ori de cate ori cerea. Niciodata nu am incercat sa o linistesc din plansul de foame cu altceva, stiam ca vrea lapte. Acum, are 4 ani si 10 luni, nu e grasa deloc, e foarte inalta pentru varsta ei. Ca sa iti dai seama mai bine, hainutele pt copii de 6 ani ii sunt fixe. Bebelusii nu mananca cu lacomie, mananca pentru ca simt nevoia.

Ralu- mamica de fetita superba!!!
http://community.webshots.com/album/567799118dvcfRG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

grodear,cred ca vroiai sa zici hainute de 6 luni,nu?...adica...sper
ON TOPIC:un bebe e mai dragalas cu burtica,fi bucuraoasa ca papa,o sa vina si mofturile.eu iti doresc sa vina cat mai tarziu!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Am avut parte de un bb grasut,nascut la 3160g. Nu ii dadeam cereale, nu paine pana la 10-11 luni, nu biscuite pana la 1 an poate si mai bine. De fapt nu era nici o paguba ca si asa el nu manca nimic, in afara de fructe si piure de legume cateva linguri, tzzitzi toata ziua si toata noaptea (mai ales). Nu stiam de unde era asa grasut ca uneori simteam ca turbez pana ii bagam 2 linguri de mancare in gura. Dupa un an a inceput sa manance, ba chiar aveam momente cand il ridicam eu de la masa si acum e slab ca scandura.
Fata in schimb, nascuta cu 3180g, este o sfrijita, zici ca nu mananca nimic toata ziua. Suge la fel ca si baiatul, mai putin noaptea ce este drept dar recupereaza ziua, dar si mancare baga...de m-a speriat. Nu mai stiu ce sa ii dau sa manance. Uneori ma uimeste ca mananca cantitativ cat baiatul care este cu 2 ani si jumatate mai mare. Ei ii dau cereale de la 6-7 luni, paine deja este la ordinea zilei de la vreo 8 luni, biscuitele la fel, zilnic cu mar sau cu iaurt. Uneori ma gandesc unde mai baga, ca daca eu ma opresc si ea nu s-a saturat incepe si urla. Si ea toata ziua nu o auzi decat: pa-pa, pa-pa.
Eu am un principiu insa: mncarea este mancare, dar laptele nu lipseste. Chit ca a mancat dstul, lapticul vine si el imediat, mai ales daca urmeaza nani.
Sa cresteti mari si sanatosi, mancarica din belsug, poate mai putin fainos si mai multe legume si fructe.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeirina spune:

si irina mea e foarte mancacioasa si asa a fost de mica, s-a nascut cu 3.900, dar a mancat cat a vrut, cereale in lapte doar seara, asta pana cand i-am dat de la humana lapte de noapte (cu cereale in el). Acum la 2 ani nu este grasa, este bine, chiar slaba in comparatie cu cat mananca, dar este foarte inalta are 95cm si 13.500

Mergi la inceput