pantaloni negri
La Vancouver extrem de multe femei, daca nu poarta blugi, poarta pantaloni negri. Daca sint mai sport, sint mulati, daca nu, sint mai degraba strimti. Fustele si rochiile sint un lucru rar.
Ma intreb si eu: care-i afacerea cu pantalonii negri? Moda asta e veche, eu o tot observ de 14 ani, desi nu prea am spirit de observatie pentru asa ceva, dar e aproape o uniforma pe aici.
In Romania nu am observat o monotonie comparabila, fustele si rochiile par sa mai fie inca indragite, la fel si pantalonii colorati.
Raspunsuri
Mindy spune:
pantaloni negri? un 'mast have' in orice garderoba (barbati-femei).
Merg cu orice culoare, subtiaza silueta. La orice job am avut, US sau Romania, colegele se imbracau f des in pantaloni negri la seviciu.
Avantajeaza aproape orice silueta, usor de asortat, nu iti strici ziua daca ai scapat o cafea pe ei in timp ce esti la serviciu.
Dar conici, stramti, sau cu talie inalta nu imi plac. In pantaloni de diferite culori (bej, alb, gri deschis), fuste sau rochii nu sta bine oricui.
Andreea23 spune:
Mindy,de acord cu tine ![]()
Pai un pantalon negru te scoate din orice dilema!! Usor de asortat si in functie de model si material, poate fi purtat in orice moment al zilei.
dry_votka spune:
Sa stii ca si in Ro cele mai multe femei care au o slujba mai putin lejera ca vestimentatie - office sau gen office poarta tot pantaloni negri - mai ales pe vremea de toamna/iarna. Si eu la fel, am doar o singura pereche de pantaloni...maro. Plus ca parca in magazine nu gasesti usor multe alte nuante sau materiale....De exemplu, pantaloni grena care mi-ar place etc etc
http://verze.ro
Simtul umorului nu a murit inca!!
madelaine77 spune:
Eu chiar si azi mi-am achizitionat o pereche de pantaloni negri de la Zara. Motive: usor de asortat, iluzie optica de -1 sau 2 kg, comozi, practici.
eu_logoped spune:
am observat si eu o multime de fete/femei in pantaloni negri si este mare pacat ca hainele mai frumusele, colorate, din materiale mai bune sunt scumpe sau foarte scumpe, asa ca panalonul negru devine intr-adevar un must have al garderobei, din motive de accesiblitate.
sunt in regula, sunt comozi, sunt ok, dar ar fi excelent sa avem o piata de unde putem alege si sa ii cumparam pentru ca asa ne plac, nu pentru ca suntem nevoite...