Aradence DC...! (134)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani Maia! Sa cresti mare ,sanatoasa si voioasa si sa ai grija de fratioarul tau!Niko si Cipri sa va traiasca printesa.

Lui Mela Mos Nicolae ii aduce pe Chloe si Pepper din Horseland,tub cu sclipici si o cutie din Real cu Tinkerbell pt bijuterii.
Lui Serban tot o cutie cu Winnie(sa o tot inchida si deschida pana ameteste de cap,noi deja suntem ametiti),sosete cu talpa aderenta si o masinuta mica cu telecomanda Gowie gasita la suuuuuuuuuuuper reducere .

De Craciun pt Mela bucataria de anul trecut de la Quelle ,la pretul vechi si lui Serban am comandat de pe siteul nemtesc ceva cuburi cu forme si niste papusele care se baga una in alta,ceva genul Marusca din lemn si o masina care scoate o multime de sunete de ne va tampi de cap pe noi parintii.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA.A nu merge linkul
DIANA la filme ma uit maine,poimaine ca la ora asta dorm strumfii.
Faine jucarii ati luat

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Maia!

Moni stai linistita ca n-ai ce vedea, nu stiu ce balarie a aparut cand am editat prima data mesajul.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

La multi ani Maia!

Moni stai linistita ca n-ai ce vedea, nu stiu ce balarie a aparut cand am editat prima data mesajul.

[b]

De-aia mi-a aparut un filmulet vechi? Ca la un moment dat am vrut sa ma uit, dar chiar atunci au sunat musafirii ...
pai pune ceva nou si tu

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani MaiaSa cresti mare, cuminte si sanatoaSA
Alina.a ce perecere frumoasa ati avut anul trecut de Craciun. De unde ati luat costumele? Doamnele si-au gasit sotii dupa miros? Unde va faceti casa?
Eu miine iar sunt la votari cu noaptea in cap... nu mai am nici un chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

La multi ani MaiaSa cresti mare, cuminte si sanatoaSA
Alina.a ce perecere frumoasa ati avut anul trecut de Craciun. De unde ati luat costumele? Doamnele si-au gasit sotii dupa miros? Unde va faceti casa?

a fost una dintre "pedepse",gasirea sotului dupa miros...acum de pregatim de "disco party 70's"...eu si sotul ne pregatim sa fim la inaltime,eu ma bag la diana ros.
cu casa am inceput numai fundatia si ne oprim din lipsa de fonduri...e tot in gradiste ,la capatul strazii rozelor undeva depppaaaarte de galagie,tramvaie,trafic....e un proiect pe care incercam sa-l terminam in 7-10 ani.

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

ALINA.A chiar ca multe poze .Mi-a placut la nebunie de Elisa in rochita rosie dar si in cea rosu inchis de la nunta.Nu mai zic ce dulce e cu codite !!!
Si mai ales m-a dat gata titlul la poza asta : http://picasaweb.google.com/elisutza/La2Ani#5381665287824845970

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

moni nu am mintit cu nimic,e o barza acolo dusa cu capul,daca-i dai ceva de mancare nu mai scapi de ea,sa-i scoata ochii elisei nu alta!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina sunt super petrecerile astea cu tematica. Am vazut ca a fost foarte bine organizata. Dar tot nu mi-ati zis de unde ati luat costumele? Cat v-a costa proiectul+fundatia casei? Eu mi-am somat barbatul acum vreo 2 ani ca pana la 35 de ani vreau sa fiu la casa mea, dar mai e un an jumate pana atunci si ma gandesc ca va fi asa cum mi-am dorit. Tare draguta Elisa cu rochita visinie. pozele de la zoo le-am mai vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Maia
Sa fii la fel de cuminte si de acum inainte.

Alina.a, . Sunt alaturi de tine. Sunt convinsa ca o sa fiti la inaltime si anul asta, se vede ca v-ati distrat de minune.

Carmen, doarme singur fara cerut in alt pat. Mi-a fost groaza ca va dura ceva pana sa se obisnuiasca, insa el s-a obisnuit din prima noapte. Imi este mie mai tare dor sa dorm cu el, dar dormim cand mergem la soacra-mea sau prin alte parti unde nu are pat separat.

Foarte faine jucarii ati cumparat piticilor, se vor bucura de ele sunt convinsa.

La noi Miculas aduce numai jucarii - masinutele sunt pe primul plan- si ceva ornamente de pom tare haioase pt copii. Dulciuri pauza pt ca din pacate e bolnavior de azi noapte, diaree, febra, e tare apatic si sunt convinsa ca daca vede dulciuri ii va trebui. De la soramea a primit deja un ciorap mare mare sa aibe unde sa bage mosul darurile si un calendar din panza, cu zilele pana la Craciun si un brad de lemn legat de o sfoara sa poata muta el bradul in fiecare buzunaras cu ziua aferenta, foarte fain ca el sa vada cat mai este pana cand vine Mosul.

De Mos Craciun il va primi pe Roary cu telecomanda sub forma de volan, ce vorbeste si face galagie.

Ce va primi de la bunici si matusi nu stiu inca, dar mosul va veni la fiecare.

La Lisa i-am luat ceva cutie de bijuterii Hanna Montana si la Mark ceva jucarie cantatoare cu butoane, ca el e la varsta cand ii plac astea. Astea de Mos Nicolae. De Craciun i-am gasit la Lisa ceva set fain de machiaj pt fetitze cand am fost in Ungaria, dar la Mark inca nu i-am luat nimic, ma voi orienta saptamana viitoare.

Dupa cum va spuneam noi suntem bolnaviori. Aseara a ramas la mami eu fiind azi la lucru si la 5 ma suna mami ca deja a facut de cateva ori caca, apa efectiv, si nu avea medicamente asa ca la ora aia ma plimbam cu furazolidon, nurofen si alte cele pt Bogdi. Cand am venit de la lucru l-am luat acasa. E slabit, a mancat doar ceva paine prajita, ca el orez, banane, etc. de ex nu papa. I-am dat si lapte special insa nu a baut mare lucru. Nu vrea sarurile de rehidratare de nicun fel, desi am incercat cu tot felul de arome, isi face greata si le vomita.

Mergi la inceput