Nou stil de viata (285)
Raspunsuri - Pagina 16

madelaine77 spune:
Salutare!
Eu sunt intr-o stare lacrimogena rauuuuuuuu. ~nu stiu ce naiba am, dar m-am trezit depresiva...
Nu va mai stresez...Am fost cuminte si am papat ce trebuie. Fug acasa.

Delidana spune:
Salutare dragelor,
Va multumesc inca o data pentru urari.
Am mincat cam multe dulciuri ieri, asa ca azi am mers pe jos vreo 3 statii de troleu si in curind ma duc sa-mi salut Leg Magic-ul ca nu-i frumos sa stea degeaba asa, nebagat in seama.
Gabi, azvirle un ardei umplut si pe la mine, te rog.
Imi plac tare mult...
Carmen, mersi de recomandare, vreau sa-l vad de mai demult insa nu-l gasesc. Se pare ca e la moda Gerard Butler acum.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

mihaser spune:
Deli si io am bagat la dulciuri a proasta si am baut cate o doza de diet pepsi pe zi in ultimele 6 zile...Sunt singura cu kinderii...curatenie de Craciun, mancare, dus-luat de la gradi senior, culcat de pranz junioara, comisioane, etc...Nu am pus decat cateva grame...ce as merge la sala...azi m-am intersectat si cu tipa de la aerobic...ea a pie si io la volan...Rusinica...dar maine bag si io o tura cu carutul a pie!
Va pup! (inclusiv pe Ruxi, Tzuni si Gusta!)

mihaser spune:
Raport 57,5 kg...Promit sa las naibii dulciurile si Pepsi!
Made...viata e frumoasa! Fugi la un patinoar cu Robi!

gusta spune:
Neatza.
Imi cer scuze ca am disparut asa dar nu am avut cum sa mai scriu.mami a plecat si tristetea e prezenta nu am ce face.
Cuscra am vazut mesajul multumesc ca te-ai gandit la mine.
Zic la multi ani la cei care au fost sarbatoriti.
Pup pe toti de la mic la mare .
Marilena si Mara Augusta

gusta spune:
Am citit un pic din urma si sunt bine cat se poate ,socrul e mai rau dar asta e .Nu vreau sa ma plang ca asta e soarta si nu am ce face.
Lou felicitari.
Sincer se vede cine este prieten si cine nu.
Marilena si Mara Augusta

hcclara spune:
Salut!
fac dulciuletze pt petrecerea lui Marc de maine de Craciun! arunc si la voi niste bilutze cu rom, pt cine vrea. (astea cu rom sunt pt parinti, bineinteles)
Marilena bine ai revenit, mi-ai lipsit!
Made ce ai patit? hai destainuieste-te, poate iti face bine! sper ca nu e nimeni bolnav din cei dragi tie. si iesi din depresie, du-te la coafor, masaj sau mai stiu eu ce, fa ceva ce iti place.
Carmen pe Marc l-am trimis la scoala de ieri, acum e Luca pe antibiotic, il doare urechiusa, ii lacrimeaza ochiul, tuseste de am zis ca i se rupe pieptul, asa ca luam antibiotic 10 zile! ai tai sunt bine, sanatosi?
Zuzi la noi e asa si asa, cand noros cand soare, odata 0 grade, odata 7 grade dimineata.
Gabi tu nu ne-ai aratat nici o poza cu tine gravidutza.
M-as fi dus la coafor sa imi fac niste suvitze ca tunsa sunt, dar acum am copilul cel mic bolnav, asa ca nu stiu cand ajung. Sambata duc copii la socrii fie ce o fi si ma duc cu al meu la Baden-Baden la termale, abia astept.
va tzuc dulce pe toate

dordia2000 spune:
Buna fetele....
Va scriu de la servici....ca acasa nu mai apuc. Pt Raport:Rusinooos...+1 kg dar sapt trecuta am sarit calul de multe ori. ce e mai greu este ca nu ma pot abtine seara dar va trebui sa ma mobilizez serios dupa sarbatori...si sa ma mentin pana atunci.
Lou Felicitari si sa iti dea Doamne-Doamne un bb sanatos si papacios.
Va multumesc mult pentru toate urarile primite...
VAd ca Tzuni nu a mai intrat deloc....sa inteleg ca ne-a parasit??? Imi e tare dor de ea si de povestirile ei....
Ok, acum va las si poate reusesc sa mai intru de acasa in seara asta!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

carina spune:
Salutare pe fuga,
Lou: felicitari.
Sabina: imi pare rau ca ai probleme. Ai grija de tine
Delia, DIana: sa traiti cu numele si scuze de intarziere.
Made: eu nu i-am facut Carinei vaccin antigripal niciodata. Singura forma de protectie a fost bronchovaxom: noiembrie/dec/ian.
Adriana: te imbratisez cu drag si stiu ca va fi bine pana la urma.
Am inceput la ora 8.30 sa scriu si acum trimit
Va pup pe toate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/