Oare sunt prea inalta??:)

Oare sunt prea inalta??:) | Autor: irinuk11

Link direct la acest mesaj

Fetelor...am 14 ani si 1,70 si vreau si eu sa port niste tocuri macar de 6-7 cm oare dupaia o sa ma critice lumea de ce mi-am luat tocuri???va rog ajutati-ma

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Normal ca nu te va critica nimeni. Ce n-as da sa am si eu macar 1,70 m. As purta tocuri si de 10 cm.
Poarta-le linsitita si multumeste-i mamicii tale ca te-a facut inalta. Daca mai esti si slaba si frumoasa...mai bine te faci manechin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Poarta tocuri fara probleme, nimeni nu te critica.
Asa gandeam si eu ca tine, cand eram la varsta ta. Aveam 1.70m la 14 ani. Iar acum, la 35, am 1.75m, si sunt ocazii in care port si tocuri de 10cm. Si ma simt foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

la fel si eu 170 la 14 ani si acum 175. Nu ma deranjeaza deloc ca sunt inalta.

Irinuk - lasa complexele si sa nu iti pese de ce zic vecinii, colegii sau oamenii nepoliticosi de pe strada. Fratele meu are 170 si adora fetele mai inalte ca el.

Poarta tocuri, fii confidenta! Bucura-te de adolescenta asta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Daaaa, poarta tocuri.....si ia-ti adio de la o coloana sanatoasa. Mai gandeste-te putin caci esti inca in plina crestere iar tocurile nu sunt cea mai sanatoasa varianta. Stiu ce spun, caci la varsta ta cred ca eram chiar mai inalta de atat (m-am oprit la 1.80), am purtat si tocuri de 10+ (nu incapeam in toate troleele care circulau pe vremea respectiva), dar am dubla scolioza si toate neplacerile care rezulta din asta. Totusi nu am 'descoperit' tocurile decat la 18 ani. Bucura-te ca esti inalta si ca poti purta incaltaminte fara toc fara probleme (cea cu toc mai poate astepta dupa cum cred bine ai dedus ca e recomandarea mea)

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Eu sunt contra ! Tocurile inalte dupa banchetul de clasa a 12-a. Tocurile deformeaza scheletul (fac fundul mare si deformeaza coloana daca esti inalta).
Profita ca se poarta tocuri joase si nu pune tocuri.

Dupa 18 ani e OK, ai terminat de crescut, oasele sunt solidificate. Poarta fara complexe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Dupa 18 ani e OK, ai terminat de crescut, oasele sunt solidificate. Poarta fara complexe !

Mik.

o mentiune: osificarea se incheie complet la 26 de ani, dar coloana sufera din cauza toacelor si dupa. Nu ma intelegeti gresit, nu sunt contra lor (si acum am cred cel putin 2 perechi/ sezon din astfel de exemplare, dar doar pt ocazii). Am constatat intr-un final ca e muuult mai comoda incaltamintea ortopedica si nu o cumpar de la raionul pt varsta 60+.

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Si eu la varsta ta aveam peste 1,70. Dupa 16 ani nu am mai crescut in inaltime si m-am oprit la 1,78. eram supla ca o capritza, Nu am purtat tocuri pt ca imi statea bine in orice. Pe la 29-30 de ani m-am pus pe purtat tocuri zilnic si la destul de des chiar de 10 cm. Dupa ce am nascut am descoperit dubla hernie de disc la coloana si multiple osteofite. Medicul mi-a spus ca nu e doar de la sarcina (gemelara) ci de la prostul obicei de a purta tocuri. Acum port doar ocazional... desi la fusta tot pun un toc, mai micut ce-i drept.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mik, cum adica tocurile fac fundul mare?

Sa nu uitam totusi cat de important este calapodul unui pantof. Problemele la coloana au multe si diferite cauze, este nedrept sa dam vina doar pe pantofii cu toc.Din cate imi dau eu seama, pe tocuri nu mergem cocosate, insa la birou stam de nenumarate ori cu spatele stramb si umerii lasati, cate 8 ore pe zi. Asta asa, ca un exemplu de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Mik, cum adica tocurile fac fundul mare?

Asta am auzit-oprima oara de la diriginta (profesoara de sport) in clasa a 5-a si acu' la batrinete inclin sa cred ca avea dreptate : bazinul se mareste cind purtam tocuri de foarte tinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

nu ma pot mandri cu 1,75, desi as fi vrut...am 1,70 si pot tocuri, peste 10 cm, rar la ocazii, zilnic mai micute, sau fara toc

acum cat de tare o afecta coloana, nu stiu, dar sta cineva cu tocuri 10 + toata ziua incaltata? sa ne afecteze atat de tare? cred ca si pozitia corpul, felul de mers, tinuta, afecteaza toate la un loc nu numai tocurile.

Mergi la inceput