Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(54)
Raspunsuri - Pagina 11
beatrice75 spune:
Fetelor, vreau sa va cer sfatul. Mie mi-a venit CM ieri si ar trebui sa merg la monitorizari chiar in perioada 24-28 decembrie, cum nu se poate mai prost, plus ca in acea perioada imi propusesem sa nu fiu in Bucuresti, ca de altfel, marea majoritatea. Dr mi-a zis ca tre sa fac, daca tot am inceput, 3 luni consecutive monitorizari. E grav daca sar o luna?E musai 3 luni consecutive?
Si a doua intrebare: a auzit cineva de Ioan Stoian?
Boo spune:
Beatrice eu sunt aici dar nu prea pot sa te ajut. La prima intrebare nu stiu ce sa zic, ca nu m-am confruntat cu asta. Iar de doctor nu am auzit. 
beatrice75 spune:
Nemaipunand la socoteala perioada 24-28 decembrie, cand ar trebui sa tii post sau na, e mare zi de Sarbatoare crestina si nu se cade
, chiar nu mai stiu ce sa fac!!!!!
tinuta78 spune:
Stai calma beatrice,
Lasa-te in voia celui de sus luna asta si o sa se intample si minunea. Post este pana pe 24, asa ca va prinde bine, acumuleaza si sotul mai multi inotatori care sa se bata pe outul tau
.
Totusi la cate zile ti-a venit cm luna asta? Credeam ca dupa tratament va fi ceas la 28 de zile
.
Te
si incearca sa te detasezi putin psihic.
beatrice75 spune:
Gresisem eu numaratoarea. Credeam ca mi-a venit mai devreme. Dar scurgerile maronii cred ca erau de la vit E ca mi s-a mai inamplat asa ceva de la aceasta vitamina.
mada23 spune:
Beea..
vit e se ia numai in primele 10 zile ale cm-ului, iar vitexul dupa ovulatie, altfel se produc delegrari. Nu-i nici un bai daca pierzi monitorizarea acum, relax , bucurate de sarbatori si presteaza cu drag, dupa Craciun.
Sarbatori Fericite dragele mele, Sfantul Craciun sa va intre in case si-n inima, sa ne faca mai bune, sa ne aduca ce ne dorim si cu voia Bunului Dumnezeu sa ne strangem pupiutzii la piept.

la mine 

ca-n povesti

Madutz
o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna." 

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> Ajutati un suflet, Alina merita sa traiasca